- 20 Mayıs 2008
- 5.035
- 0
- 45
kaydirigubbakcemile3 farmvilledekiler bize süt olurmuki canımm??? hemen yollayım sana kalpli olanından :))
denemek lazım ben hiç vitamalt veya humana still içip süt veren inek görmedim demek hikmet samanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 farmvilledekiler bize süt olurmuki canımm??? hemen yollayım sana kalpli olanından :))
kızlar sabah okursunuz bugün doktora gittim doktor kabızlığın normal olduğunu sabahları bikaç kayısı yememi ve üzerine su içmemi söyledi faydası olmazsa kaju fıstık ye dedi
muayenede hep alttan ultrasonla baktı çatalda da bi aletle baktı bi de parmağıyla o an canım yanmamıştı ama eve gelince canım çok yandı şimdi de acıyor
günaydın kızlar... artık nete giremiyorum çünkü evimize hırsız girdi ve 2 tane leptopumuzu vs. çaldı... bu sene hırsızlar bize çalışıyor...( şimdi okuldan yazıyorum. valla çok eksikliğinizi hissediyorum. öpüyorum hepinizi. dua edin...
soramdım canım unuttum canımın derdine düştüm:roflol:
Biliyorum canım hatırlıyorum seni düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalmak isteyenler topiğinden.
Allah isteyene nasip etsin ben de tekrar düşünemiyorum hele ki oğlum bu kadar küçükken.
günaydın kızlar... artık nete giremiyorum çünkü evimize hırsız girdi ve 2 tane leptopumuzu vs. çaldı... bu sene hırsızlar bize çalışıyor...( şimdi okuldan yazıyorum. valla çok eksikliğinizi hissediyorum. öpüyorum hepinizi. dua edin...
Ben ilk kızımda 5 ay adet görmemişdim benim arkadaşımda 1 sene görmedi...
selm kızlarrr bebişler nasıl sizin bebişler uslu snrm hergün nete girebiliyorsunuzzz.bnmki durmuyor hiç.şu an kucağımda başlar şimdi ağlamaya fazla oturamam yine
şimdi altını alıp emzirdim koltuğun üzerine bıraktım tv ye bakıp duruyor.birazdan huzsuzlanmaya başlar ozaman uyutucam bizimkide sallamadan asla uyumuyor beşiğine kurdela bağladım ben koltukta otururken sallıyorum:)ne yapayım hep başında dikilip sallayamam ya hihoyyytselm kızlarrr bebişler nasıl sizin bebişler uslu snrm hergün nete girebiliyorsunuzzz.bnmki durmuyor hiç.şu an kucağımda başlar şimdi ağlamaya fazla oturamam yine
şimdi altını alıp emzirdim koltuğun üzerine bıraktım tv ye bakıp duruyor.birazdan huzsuzlanmaya başlar ozaman uyutucam bizimkide sallamadan asla uyumuyor beşiğine kurdela bağladım ben koltukta otururken sallıyorum:)ne yapayım hep başında dikilip sallayamam ya