2009 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3 farmvilledekiler bize süt olurmuki canımm??? hemen yollayım sana kalpli olanından :))

denemek lazım ben hiç vitamalt veya humana still içip süt veren inek görmedim demek hikmet samanda

Benim lohusa kanamam baya uzun sürdü dr. olabilir demişti daha biteli 1hafta 10gün oldu yani.ama bugün yine adet oldum ben bel ağrısından ölüyorumAnnem emzirirken hi.ç adet olmamış ben kime çektimki yoksa bu kadar çabuk olmam da tuhaf mı ya bilmiyorumkii

kızlar sabah okursunuz bugün doktora gittim doktor kabızlığın normal olduğunu sabahları bikaç kayısı yememi ve üzerine su içmemi söyledi faydası olmazsa kaju fıstık ye dedi
muayenede hep alttan ultrasonla baktı çatalda da bi aletle baktı bi de parmağıyla o an canım yanmamıştı ama eve gelince canım çok yandı şimdi de acıyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnn cici anneler siz kuzucuklara günaydın yok siz uyuyun bakıyım

sağol birtanem peki ağda konusunu sorabildin mi

günaydın kızlar... artık nete giremiyorum çünkü evimize hırsız girdi ve 2 tane leptopumuzu vs. çaldı... bu sene hırsızlar bize çalışıyor...( şimdi okuldan yazıyorum. valla çok eksikliğinizi hissediyorum. öpüyorum hepinizi. dua edin...

Allah bunları bildiği gibi yapsın ne diyeyim çok geçmiş olsun canım inşallah hayrını görmez tekrar çok çok geçmiş olsun inşallah yakalanırlar:teselli:

Biliyorum canım hatırlıyorum seni düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalmak isteyenler topiğinden.
Allah isteyene nasip etsin ben de tekrar düşünemiyorum hele ki oğlum bu kadar küçükken.

bende senı hatırlıyorum canım
bak tekrar ne guzel karsılastık bu sefer yavrularımızla cok sukur
ılk bebegımın kalbı durdukdan sonra bende kan pıhtılasması cıktı
ve ben 9 ay boyunca hergun ıgne oldum tabı esım yaptı ıgneyı
dogurasıya kadarda hergun kaybetme korkusuyla yasadım
o yuzden suan tekrar hamılelıgı dusunemıyorum bıle
allah yavrularımıza uzun ömürler versın veeeee artık ısteyene nasıp etsınzemuszemus

cok gecmıs olsun
allah korusun cana gelecegıne mala gelsın dıyor bazen ınsan

selm kızlarrr bebişler nasıl sizin bebişler uslu snrm hergün nete girebiliyorsunuzzz.bnmki durmuyor hiç.şu an kucağımda başlar şimdi ağlamaya fazla oturamam yine

selm kızlarrr bebişler nasıl sizin bebişler uslu snrm hergün nete girebiliyorsunuzzz.bnmki durmuyor hiç.şu an kucağımda başlar şimdi ağlamaya fazla oturamam yine

canım bızımkılerde pek uslu degıl ama ben cok bunalınca ayagımda sallıyorum
laptopuda yanıma koyuyorum oyle gırıyorum nete
zaten evden cıkamıyoruz bırde boyle kafa dagıtmasak nolur halımızzz
ayagında sallasan durmuyomu

şimdi altını alıp emzirdim koltuğun üzerine bıraktım tv ye bakıp duruyor.birazdan huzsuzlanmaya başlar ozaman uyutucam bizimkide sallamadan asla uyumuyor beşiğine kurdela bağladım ben koltukta otururken sallıyorum:)ne yapayım hep başında dikilip sallayamam ya hihoyyyt

benim laptop açık duruyor yani hep nette değilim ama şimdi uyuyor bende biraz ütü yapıyorum eşim iş değiştirdi artık takım giyiyor o yüzden ütü işim artacak

karışmak gibi olmasın canım ama 2 yaşına kadar çocuklara tv yasakmış benimki de kafayı çevirip çevirip bakıyo boynu kırılacak nerdeyse ama ben ters çeviriyom bakmasın diye
tvde doktor söylemişti televizyon izlemek bebeklerin beynini kötü etkiliyomuş

kızlar haftasonu bişeye kafayı taktım sütüm çok azalmıştı diğer topiklerde okumuştum petibör bisküvi sütü arttırıyormuş yedim ve gerçekten çok işe yaradı bilginize bide dereotu da sütü arttırıyomuş bunuda ebru şallıdan duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…