2009 Aralık Anneleri

benmki seninkindende hassas biz daha ıslak mendile geçemedik bileee ılık su ve pamukla siliyorum ben hala

onunlada ben silemiyorum cnm temizlenmiyo gibi gelio pamuk çok küçülüoya bide ıslanıyo üşüyo gibi gelio onla hmn silip krem sürüp kapatıyorum bu arada bende prima aktif bebek kullanıyorum 3 numara geçen migrosta indirim vardı 18.75di 84lüsü ordan aldım 2paket

kızlar bizde az akıllı deiliz bebişler hazır uyuyo uyasakya işte ama uyamıyoz illa nete takılcaz:dance:

bız nıvea nın ıslak mendılını kullanıyoruz basdan berı cok memnunum hıcbır sorun yasamadım
kızlar ben adet olmadım ne zaman olcaz acaba

ben 1 kere suruyorum çunku pişik yok
kaka yapınca bazen oluyor kızarıklık gunde 2 kere surunce 1 gunde geçiyor

şimdi ufak bi araştırma yaptım da koltuk altında olan isilik miş
krem kullanıldığında 2 günde geçiyormuş.zeytin yağı ve badem yağıda iyi geliyormuş.

Ben ıslak mendil kullanmıyorum. Ancak bir yere gidersek o zaman kullanıyorum. Evde ılık su ve makyaj pamuğuyla temizliyorum.
Pişik önleyici krem olarak ta sebamed kullanıyorum.
Şu ana kadar hiç pişik olmadı. Cildi hassassa doktorlar da ıslak mendil önermiyorlar.

bız nıvea nın ıslak mendılını kullanıyoruz basdan berı cok memnunum hıcbır sorun yasamadım

Bende olmadım. Bazıları bir sene bile olmuyormuş. Genelde kızlar annelerine çekiyormuş bu konuda. Anne ne kadar süre sonra olduysa kızı da o sürede oluyormuş.
Aman iyi böyle yaaa. Adet öncesi ağrısı sancısı gerginliği yok ne güzel.

Bir de benim son adet tarihim 16 Aralık yani bir seneyi aşkın süredir adet olmuyorum.
Bundan önceki bebeğimi kaybettikten sonra adet görmeden hamile kalmıştım.
Artık ne zaman olur bilmem ama şikayetçi değilim yani alıştım.

bende ondan kullnyrum 80 li mega paketyini, tsnsaştan bende okadara aldımmm

bende olmdm daha adet ama normalmiş çok emzirenlerin geç oluyormuşşş

aynen cnm bende öyle termizliyorummmm.ben çıkıyorum kızlar toprak dormuyorr byeeeeeeee

kızlar biz birazdan çıkıcaz gayganam gile gidiyoz allah sabır versin bana başka bişey demiyom.. umarım peşimize de takılıp gelmez.. eyvahedigeldismile

kızlar sütü ne arttırır buldum : S A M A N hemen ekmeye başlayın arpaları buğdayları

benım annemde ablamda 40ları cıkar cıkmaz adet olmuslar
konusurken sordular oldumu dıye yok dedım hamıle olma dedıler
aklım basımdan gıttı valla .test yapsammı dıyorum yok yok olmaz dıyorum sonra.cok sukur bız yavrularımıza kavustuk allah artık olmayanlara nasıp etsın
bende ılk bebegımı kaybettım kalbı durmustu kurtajdan 40 gun sonra adet olmustum
2 ay sonrada bihterıme tekrar hamıle kaldım yaklasık 1,5 yıldır hep hamıleydım yanı nerdeyse
ben olmak ıstıyorum kendımı cok şiş hıssedıyorum boyle

aman kızlar valla dikkat etmek lazım benim arkadaşın kardeşi bebek 2 aylıkken tekrar hamile olduğunu öğrendi yani biri 10 aylık olunca ikincisi gelecek hemde tedaviyle hamile kalmıştı tamam ben ikinciyi hatta üçüncüyü istiyorum ama kızım büyüsün

valla ıyıce stres yaptım bak sımdıkafamçokkarıştı
offf kadın olmak cok zorrrrrr:gitme:

valla ıyıce stres yaptım bak sımdıkafamçokkarıştı
offf kadın olmak cok zorrrrrr:gitme:

canım korkutmak için demedim genelde birkaç ay olmuyor bildiğim kadarıyla genede dikkatli olmak lazım diye söyledim 1 sene olmayan bile var rahatlayacaksan test al yap ama sanmıyorum

canım korkutmak için demedim genelde birkaç ay olmuyor bildiğim kadarıyla genede dikkatli olmak lazım diye söyledim 1 sene olmayan bile var rahatlayacaksan test al yap ama sanmıyorum

bılıyorum tatlım haklısın
ama benım hamılelıgım cok zor gectı
psıkolojımı toparlamadan hamılelık olur dıye korktum

Biliyorum canım hatırlıyorum seni düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalmak isteyenler topiğinden.
Allah isteyene nasip etsin ben de tekrar düşünemiyorum hele ki oğlum bu kadar küçükken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…