benmki seninkindende hassas biz daha ıslak mendile geçemedik bileee ılık su ve pamukla siliyorum ben hala
ben 1 kere suruyorum çunku pişik yok
kaka yapınca bazen oluyor kızarıklık gunde 2 kere surunce 1 gunde geçiyor
kızlar pişik konusunu açmışsınız bnm kızımında doğduundan beri johnsons pişik kremi sürüyodum pişik olmasın die ama o bi işe yaramadı sanırım bide huggies hassas dokunuş ıslak mendilini kullanıodum o bitince kayınpederime demiştim oda gitmiş dalin almıştı oda biraz ıslak ve çok sabunlu geldi bana ve tahmin etiim gibi kızımı pişk yaptı ve kıpkırmızı kabardı şimdi hem yine huggies ıslak mendile hemde nivea pişik kremine geçtim birazdaha azaldı pişiği hemde baya ama tamamen geçmedi ne yapıcam acaba bepantenmi sürsem dediiniz gibi ama onuda sürmüştüm oda geçirmedi aöa huggiesin ıslak mendilini kullanmaya başladım düzldi baya poposu çok hassa demekki kuzumun bi o ii gelio siz neler kullanıosunuz
bız nıvea nın ıslak mendılını kullanıyoruz basdan berı cok memnunum hıcbır sorun yasamadım
kızlar ben adet olmadım ne zaman olcaz acaba
bende ondan kullnyrum 80 li mega paketyini, tsnsaştan bende okadara aldımmmonunlada ben silemiyorum cnm temizlenmiyo gibi gelio pamuk çok küçülüoya bide ıslanıyo üşüyo gibi gelio onla hmn silip krem sürüp kapatıyorum bu arada bende prima aktif bebek kullanıyorum 3 numara geçen migrosta indirim vardı 18.75di 84lüsü ordan aldım 2paket
bende olmdm daha adet ama normalmiş çok emzirenlerin geç oluyormuşşşbız nıvea nın ıslak mendılını kullanıyoruz basdan berı cok memnunum hıcbır sorun yasamadım
kızlar ben adet olmadım ne zaman olcaz acaba
Ben ıslak mendil kullanmıyorum. Ancak bir yere gidersek o zaman kullanıyorum. Evde ılık su ve makyaj pamuğuyla temizliyorum.
Pişik önleyici krem olarak ta sebamed kullanıyorum.
Şu ana kadar hiç pişik olmadı. Cildi hassassa doktorlar da ıslak mendil önermiyorlar.
:roflol::roflol:kızlar sütü ne arttırır buldum : S A M A N hemen ekmeye başlayın arpaları buğdayları
Bilemiyorum...ama benimkide ilk günden beri hep sulu yapıyorKızlar ya kızımın isal olup olmadıgını nasıl anlayacam bu hep sulu kaka yapıyoooo...
Bende olmadım. Bazıları bir sene bile olmuyormuş. Genelde kızlar annelerine çekiyormuş bu konuda. Anne ne kadar süre sonra olduysa kızı da o sürede oluyormuş.
Aman iyi böyle yaaa. Adet öncesi ağrısı sancısı gerginliği yok ne güzel.
Bir de benim son adet tarihim 16 Aralık yani bir seneyi aşkın süredir adet olmuyorum.
Bundan önceki bebeğimi kaybettikten sonra adet görmeden hamile kalmıştım.
Artık ne zaman olur bilmem ama şikayetçi değilim yani alıştım.
aman kızlar valla dikkat etmek lazım benim arkadaşın kardeşi bebek 2 aylıkken tekrar hamile olduğunu öğrendi yani biri 10 aylık olunca ikincisi gelecek hemde tedaviyle hamile kalmıştı tamam ben ikinciyi hatta üçüncüyü istiyorum ama kızım büyüsün
valla ıyıce stres yaptım bak sımdıkafamçokkarıştı
offf kadın olmak cok zorrrrrr:gitme:
canım korkutmak için demedim genelde birkaç ay olmuyor bildiğim kadarıyla genede dikkatli olmak lazım diye söyledim 1 sene olmayan bile var rahatlayacaksan test al yap ama sanmıyorum
kızlar sütü ne arttırır buldum : S A M A N hemen ekmeye başlayın arpaları buğdayları
benım annemde ablamda 40ları cıkar cıkmaz adet olmuslar
konusurken sordular oldumu dıye yok dedım hamıle olma dedıler
aklım basımdan gıttı valla .test yapsammı dıyorum yok yok olmaz dıyorum sonra.cok sukur bız yavrularımıza kavustuk allah artık olmayanlara nasıp etsın
bende ılk bebegımı kaybettım kalbı durmustu kurtajdan 40 gun sonra adet olmustum
2 ay sonrada bihterıme tekrar hamıle kaldım yaklasık 1,5 yıldır hep hamıleydım yanı nerdeyse
ben olmak ıstıyorum kendımı cok şiş hıssedıyorum boyle