- 16 Mayıs 2009
- 1.341
- 0
- 44
ii ozamn çok güzel beze karşı alerjisi yok desen Toprak ın poıpusu çok hasas ya hep kızarıypr tam geçiyor pişiği hemen tekrar oluyor hiç te kaklı bırakmıyorum altını çok sık değiştitriyorum am beyaz bir bebek cildi çok hassas emerken bile yüzü hemen kızarıyorrriç çamaşırım deyince yüzüne hemen iz yapıyor popoyu düşünün birdee hep pişik oluyor bir türlü düzelmiyor ya en fazla iki gün düzgün kalıyor ve sürekli be pantene merhem kullanmama rağmen her bez değişiminde sürüyorummm.bezinide dğiştirdik bezdende değil primadan çok memnunum ama kakası çok asitli popoda hassas olunca ğer gibiydi her alt açtığımda yarım saat havalandırdım ve merhem sürdümde iice azaldıııöyle oluyor..ama şükür eskisi gibi değil yinede pişiği bi ara çok çok kötüydü kıpkırmızı cipöylede olan varmış ama minaya 1,5 ay prima kullandım kokusu agır geldi bide belinden çıkarınca kakayı huggıese basladım o zaman pişik olmadı bezı degiştirince
temmuz 2000 den beri beraberiz eşimle geçen yıl 14 şubatta evlendık 14 martta mına içimdeydi :lepi:
maşallah cnm bir ayda bebişe karar verdiniz demekkk. ne güzel ilk evlilik yılldönğmünğz özeldir çok hemde sevgililer günü bklm ne yapacak eşin süprüzzz