2009 Aralık Anneleri

benımde kardeşim yaptır dedi hatta eşimin ben hamıleyken elıne bişey batmıştı kardesımı aradık 10 yıl içinde 3 kere olduysan ası gıtme hastaneye demişti eşime
tabi sen bilirsin cnm

doktor bebekler doğduğunda mutlaka bir göz doktoruna muayene olmalı zaten dedi gözüne bir damla damlattılar biraz bekledik gözbebekleri irileşince muayeneye aldılar

kızlar kalça ultrasonunu çektiren varmı..çektirmeyenler kaçıncı ayında çektireceksiniz.bize dr 2.ayın sonu demişti arkadaşıma 1 ayın sonu demiş..sizin ne zaman dr ne dedi..

doğru diosun cnm bende öle düşünüyorum ama anlatamıyorum kadına ne yapıyım...ohaoldumsmile
anlatma :) o zaman
iyi hadı çok şukur

ohh süper olmuş bende mınaya oyuncak alasım var bilemedım ne alsam yakında tutmaya baslar gıbıme geliyor tavsıyenız varmı kızlar
mina hala kufur eder gıbı bakıyor gerçi anakucagının oyuncaklarına ben burdan bır kalkayım önce sızı kırcam annem yıne oturttu buraya benı mısalı :) aman otursunda kötu kötu baksın sorun dgl

doktor bebekler doğduğunda mutlaka bir göz doktoruna muayene olmalı zaten dedi gözüne bir damla damlattılar biraz bekledik gözbebekleri irileşince muayeneye aldılar

minanın 3 kere damlatıldı buyumedı bır turlu yeterlı dıye :)
çok şukur temız çıktı
kulak muayenesıde olmuştu o gun

mina anakucagında uyuyakaldı
sız alıyormusunuz orda uyuyakalınca
alsam uyanacak almasam eger yarım saat uyursa rahatsız rahatsız duruyor gıbı gelıyor sonra dıyorum kendıme yarım saat zorlada olsa zaten hergun oturtuyorsun ona
aman gidip geliyor akıl işşte

bız kalca ultrasonunu onumuzdekı hafta cektırıcez.
benım tetanoz asım bıraz zor olmustu sanırım ondanda ıstemıyorum bır daha vurulmayı
bızım tırnak makası bebedorun degıstıreyım o zaman chıcco alayım barı
ben ınternette bır yerde okumustum bebegınıze ılk oyuncak ayna alın yazıyordu
kendıne guvenını arttırıyormus kendını tanımasını saglıyomus
pek mantıklı gelmedı ama

suan bıhterı ayagımda sallıyorum
ıcın ıcın aglıyor kuzum canı yanıyor sanırım asıdan dolayı
sallamayı bırakınca aglıyor

suan bıhterı ayagımda sallıyorum
ıcın ıcın aglıyor kuzum canı yanıyor sanırım asıdan dolayı
sallamayı bırakınca aglıyor

böyle peluş bişey alayım saklarız hem dıye duşundum ama aynada alırız denemekten zarar olmaz
kıyamam kuzuya ya

Kızlar oğlumun koltuk altı pişik oldu yaklaşık 1 haftadan beri var.
biraz önce ıslak mendili ılık suyla yıkayıp koltuk altını silmeye çalıştım ama
çoook ağladı aşıda bile bukadar ağlamamıştı.kıpkırmızı olmuş
sonra pamuğa zeytin yağı sürdüm ama pek sürdürmedi koltuk altına çok canı yandı
sonra ağlaya ağlaya uyudu siz ne kullanıyorsunuz pişik için geçmezse dr.a götürücem

aris pırlantanın sıtesıne bakın bir kızlar ben kolye ucu alacagım mınaya dogdugunda takılan altınlardan ayırdım parasını almıştım sana dıyerek veririm sonra kızıma diye düşünüyorum anneler için olan kısımda çok hoş

ben dogumdan once hem nıvea hem matercare pişik kremlerınden almıstım
matercare pısık yaptı bızde eczaneye bır karısım yaptırdık ve artık hem onu kullanıyoruz
cok cok ıyı geldı sende dene ıstersen

aşıdan öncemı oldu sonramı

atasaydan bır urun alana melek kolye hedıye edıyorlar pırlanta taslı
bende reklamlarda gordum
aama carsıya gıtmem pek mumkun olmuyor
kendımıze bır takı kızımızada hedıyesı ne ıyı olur aslında
tamda sevgılıler gunu gelmııskennnkaydirigubbakcemile5

Acısını çıkarıyorlar yani.

E ne oluyor böyle yapınca kendi oğullarını da mutsuz ediyorlar. Oğullarının da huzuru kaçıyor.
Kaç kişi boşanma derecesine geliyor. Yazık vallaha yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…