- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
canım saglık ocagında hemsıre bence yaptırma koruyuculugunu zamanla kaybedıyor
tekrar hamıle kalırsan hamıle ıken yaptırırsan koruyuculugu daha ıyı olur dedı
banada mantıklı geldı o yuzden yaptırmadım
anlatma :) o zamandoğru diosun cnm bende öle düşünüyorum ama anlatamıyorum kadına ne yapıyım...ohaoldumsmile
iyi hadı çok şukurkızlar oğlanı doktara götürdüm gözünü muayene etti evet sol göz bebeği çok az büyük ama önemli değil dedi bebeklerin gözü 6 derece bozuk doğar zamanla düzelir sizinki 3,5 dereceye düşmüş 6. ayda tekrar kontrole gelin 1 dereceye kadar düşerse gözlüğe gerek yok dedi gözbebeği büyüklüğü pek önemli değil dedi çok şükür ................ama ben içim rahat etsin diye önümüzdeki günlerde tekrar başka bir göz doktoruna götüreceğim
Maaşallah Mina ya pembişler çok yakışmış bayılıyorum kız çocukların kıyafetlerine.
Bu arada Pelin sizden gelince Canberkin ana kucağının oyuncaklarını taktık hemen amanın oğlan bayıldı bakıp bakıp konuşuyor onlarla gülüyor yarım saat falan oyalanıyor sizde oturtmasam benim daha koyacağım yoktu üç aydan önce bakmaz diye.
kızlar kalça ultrasonunu çektiren varmı..çektirmeyenler kaçıncı ayında çektireceksiniz.bize dr 2.ayın sonu demişti arkadaşıma 1 ayın sonu demiş..sizin ne zaman dr ne dedi..
doktor bebekler doğduğunda mutlaka bir göz doktoruna muayene olmalı zaten dedi gözüne bir damla damlattılar biraz bekledik gözbebekleri irileşince muayeneye aldılar
bız kalca ultrasonunu onumuzdekı hafta cektırıcez.
benım tetanoz asım bıraz zor olmustu sanırım ondanda ıstemıyorum bır daha vurulmayı
bızım tırnak makası bebedorun degıstıreyım o zaman chıcco alayım barı
ben ınternette bır yerde okumustum bebegınıze ılk oyuncak ayna alın yazıyordu
kendıne guvenını arttırıyormus kendını tanımasını saglıyomus
pek mantıklı gelmedı ama
suan bıhterı ayagımda sallıyorum
ıcın ıcın aglıyor kuzum canı yanıyor sanırım asıdan dolayı
sallamayı bırakınca aglıyor
Kızlar oğlumun koltuk altı pişik oldu yaklaşık 1 haftadan beri var.
biraz önce ıslak mendili ılık suyla yıkayıp koltuk altını silmeye çalıştım ama
çoook ağladı aşıda bile bukadar ağlamamıştı.kıpkırmızı olmuş
sonra pamuğa zeytin yağı sürdüm ama pek sürdürmedi koltuk altına çok canı yandı
sonra ağlaya ağlaya uyudusiz ne kullanıyorsunuz pişik için geçmezse dr.a götürücem
aşıdan önce vardı bu kadar kızarık değildi amaaşıdan öncemı oldu sonramı
Acısını çıkarıyorlar yani.oooooo onların zamanında ne bulasık mak.varmıs ne camasır mak.
ne de hazır bezzzzzzzkaydirigubbakcemile3
sımdıkı gencler cok rahatmıs cokkkkkaydirigubbakcemile3
hemde normal dogurup ,dogurduklarını gunun aksamına her ıslerınıde kendılerı yaparmıssss
sekerım bızler sımarıgız onlara goreeee
bencede onlar yasamıs ama unutmuslar ondan anlamıyolar artık sanırım
E ne oluyor böyle yapınca kendi oğullarını da mutsuz ediyorlar. Oğullarının da huzuru kaçıyor.cevap veriyorum :)
bu modeller kaynanalarından çok çekmiş olup şimdi sizin bu çektiğinizde bişeymı ohh rahatsınız ne guzel gelınlık bunlarınkı dıye düşünüp gelinlere içten gelen bır hısle uyuz ve kötu davranıryorlar birkaçı istemdışı olsada kalanı yanı çogunlugu ben çektım sende çek yada bıze boyle davrandılar benım suçum neydı sende çekeceksın modelı olmaktadır :)
genellıkle guney afrıkanın balta girmemiş ormanlarında.....(kaptırdım kendımı :))
yanı demem o kı oglan anaları ben çektım gelınde çeksın yaptıgınızı görmeyeyım ıstemdışı yada bilerek isteyerek onlarda çektiği için yapıyor bunu çunku
aşıdan önce vardı bu kadar kızarık değildi ama
Biz 1.ayın sonunda çektirmiştik.kızlar kalça ultrasonunu çektiren varmı..çektirmeyenler kaçıncı ayında çektireceksiniz.bize dr 2.ayın sonu demişti arkadaşıma 1 ayın sonu demiş..sizin ne zaman dr ne dedi..