2009 Aralık Anneleri

maşallah topraga toprakda renklı gözlu olacak dımı fatma

amin cnmmm.evet cnm mavi şimdilikk..toprak ın altını aldım o yüzden geciktim kızlar şimdide kucağımdaa

fatmacığım maşallah oğluşuna mavişim benim Allah nazarlardan saklasın yaaa acaba benim kinin gözleri değişecekmi şimdi gayet mavi bakıyor ama
amin aminnn
değişmez herhalde en fazla yeşil olur cnmmm
prima 132 tanesı realde 33,90 mış bilginize
kaç nıumara cnmm. biz 3 numara kullnyruz şimdilik.real yok gerçi burada
ben dogumdan once hem nıvea hem matercare pişik kremlerınden almıstım
matercare pısık yaptı bızde eczaneye bır karısım yaptırdık ve artık hem onu kullanıyoruz
cok cok ıyı geldı sende dene ıstersen

nasıl bi karımı cnm onu yazsanda bizde eczanemize yaptırsak içeriğini öğrenirmisin benm ki çok sık pişik oluyor poposu

Acısını çıkarıyorlar yani.

E ne oluyor böyle yapınca kendi oğullarını da mutsuz ediyorlar. Oğullarının da huzuru kaçıyor.
Kaç kişi boşanma derecesine geliyor. Yazık vallaha yazık.

aaaaaaaaaaaaa onların oğulları melek valla herkes diyor ne güzel oğlan yetiştirdin böyle bu devirde pırlanta pırlanta saygılı terbiyeli akıllı

bez 7 kılodan kaç kıloya kadar hatırlamıyorum yaw realın katalogu gelmişte eve orda gördum ben huggıes kullanıyorum sızdırmıyor dıye çok memnunum bel bandı çok genış yaza kadar onu kullanacagım ama yaza primaya geçecegım prima kadar ince degil çunku yazın pişik olmasın kızım şimdi kış pişik olmadık ama yazın sıcagında kullanmayı düşünmuyorum bunu

atasaydan bır urun alana melek kolye hedıye edıyorlar pırlanta taslı
bende reklamlarda gordum
aama carsıya gıtmem pek mumkun olmuyor
kendımıze bır takı kızımızada hedıyesı ne ıyı olur aslında
tamda sevgılıler gunu gelmııskennnkaydirigubbakcemile5

bızım sevgılıler gunu evlılık yıldonumumuz bırde :)
birileri eşime mail atsa hatırlatma kampanyaları fena olmaz :)

evet çok kişi bundan memnun eşime söyliyim gelirken alsın inş. geçirir ya

bez 7 kılodan kaç kıloya kadar hatırlamıyorum yaw realın katalogu gelmişte eve orda gördum ben huggıes kullanıyorum sızdırmıyor dıye çok memnunum bel bandı çok genış yaza kadar onu kullanacagım ama yaza primaya geçecegım prima kadar ince degil çunku yazın pişik olmasın kızım şimdi kış pişik olmadık ama yazın sıcagında kullanmayı düşünmuyorum bunu

bez değiştriince pişik olmasın sonraaa.

Ben de bepanthen merhem kullanıyorum her seferinde bolca sürüyorum ayrıca hafif kızarsa bile Trosyd de sürüyorum hemen geçiriyor

amin cnmmm.evet cnm mavi şimdilikk..toprak ın altını aldım o yüzden geciktim kızlar şimdide kucağımdaa

amin aminnn
değişmez herhalde en fazla yeşil olur cnmmm

kaç nıumara cnmm. biz 3 numara kullnyruz şimdilik.real yok gerçi burada

nasıl bi karımı cnm onu yazsanda bizde eczanemize yaptırsak içeriğini öğrenirmisin benm ki çok sık pişik oluyor poposu

canım ıcınde ne var bılmıyorum ablam aldı geldı eczacı tanıdık
ama onlar hep yapıyolarmıs bu karısımı sor ıstersen bır eczaneye
pişik ıcın dersen yardımcı olurlar sanırım

X