- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Pelin ben de Minanın nazlı nazlı ağlamasına hasta oldum yaaa anne kuzucuğu çok tatlıydı. zemuszemus
hiç silinmeyecek bır anı işte boşverrr dıyecegım boş olacak ama takmamaya çalış
selamm o herkes burda bugün nasıılsınız bklmmm
hoşgeldin topragın yenı resmını koy fatma küçülterek görsun kızlarda çok tatlı masallah msndekı resmı
nasılsın herşey yolundamı rotayı yaptırdınmı
Yaa bu kaynanalara ne oluyor böyle doğumdan sonra acaba diyeceğim biz mi lohusalık stresiyle büyüttük, hepsi mi bu hale geliyor anlamadım ki.
Bizimde beş senelik evliliğimizde hiçç sorunumuz olmamıştı.
Doğumdan sonra geldiler kayınpederle birlikte. Çok ama çok bunalttılar beni. Gerçi yaptığı fazla bir şeyde olmadı ya çok şükür sorunsuz gittiler kırkı çıkınca. Ama bir gün daha kalsalardı çatlayacaktım orta yerimden.
Ben hiçbir şeye elimi sürmedim vallaha. Doktor yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi dedim çokta tın. Mutfağa adımımı atmadım burada oldukları sürece. Belki yapsaydım benimki de otururdu bir köşede. Keşke sende böyle deseydin.
Ameliyatlı ameliyatlı bir de hizmet mi bekliyorlar ayıp yaa.
hoşbuşduk cnm koymak istiyorum ama bir türlü küçültemedim.facebook ta birsürü fotosunu koydum ama buraya birtürlü koyamadım. yok cnm rotayı yaptırmadık.yaptırmycğız.poposuyla uğraşıyoruz hala bi geçiremdk antibiyotik kullanıyor .
hoşbuşduk cnm koymak istiyorum ama bir türlü küçültemedim.facebook ta birsürü fotosunu koydum ama buraya birtürlü koyamadım. yok cnm rotayı yaptırmadık.yaptırmycğız.poposuyla uğraşıyoruz hala bi geçiremdk antibiyotik kullanıyor .
butun kuzulara maşallah
ay nasıl uzuluyordum 2800 dıye kıyafetler olmuyor bol dıye dun yıne alışverişe gittik kıyfaetler olmuyor dar dıye :)
iyi canım ömer Allahıma binlerce kere şükür...dün otele götürdüm hava aldı iyi oldu ...evet burası terapi hakkaten de ne biliyim ya....:gitme:
yok cnm bir nedeni.ablamında abiminde bebişleri var 2 yaşındalar şimdi onlarda yaptırmamış..zaten şimdi antibiyotikte kullanıyor bu hafta olması lazımdı o yüzden birdegecmıs olsun allah bıran once sıfasını verısn
rotayı neden yaptırmıyosun merak ettım
bızım doktorumuz yapalım dedı de
kıyamam ben ona inşallah geçer bıranönce
of kızlar kafama takıldı ya sizcede kızım doymadığı içinmi bu kadar ağlıodur aptal kadın kafama taktırdı mamada vermek istemiorum ama versemmiki
buyuk ıhtmal gazı var açlık sanıyor bebiş emmek ıstedıgı içinde kaynanan aç zannedıyor ver bıraz dene mamadan sonra aglıyorsa bırdaha vermezsın
tamam cnm alıyımda veriyim o zman peki hangi mamayı vermemi önerirsin teşekür ederim cvbn içinde bu arada...
bende canberkın serseri fırlama bakışına :)
ohh kızım oldu ama oglanda sevecegız sayenızde :)