2009 Aralık Anneleri

hiç silinmeyecek bır anı işte boşverrr dıyecegım boş olacak ama takmamaya çalış

suan hıc onemlı degıl ama o zor zamanlarımda cok cok zor oldu
cıvı mısalı ıste cıkarırsın ama izi kalır
suan cok mesafelıyız en guzelıde bu ama asla unutmayacagım

hoşgeldin topragın yenı resmını koy fatma küçülterek görsun kızlarda çok tatlı masallah msndekı resmı
nasılsın herşey yolundamı rotayı yaptırdınmı

hoşbuşduk cnm koymak istiyorum ama bir türlü küçültemedim.facebook ta birsürü fotosunu koydum ama buraya birtürlü koyamadım. yok cnm rotayı yaptırmadık.yaptırmycğız.poposuyla uğraşıyoruz hala bi geçiremdk antibiyotik kullanıyor .

canım ben lohhusalıkda bıle mantıgımı bırakamadım ama yınede sonuc bu oldu.
sen ne kadar ıyı olursan ol karsındakı anlayıssızsa ne yapsan nafıle.
aslında bunların basıma gelecegını bıldıgım ıcın bır yardımcı kadınla anlasmıstım kadıın 2 gun geldı 3.gun kayınvaldemın sayesınde malesef bıraktırdım.sonra olan bana oldu.
lohusasıın ve yemek yemen gerek sut zaten yenı yenı gelıyo eee kadın gırıp bısey yapıp onune getırmeyınce mecburen iş basa dustu canım ya.
hızmetı bırak sohbet etmedım dıye bıde tatsızlık cıkardıda gıttıalsanaalsanasmile
ölürmüsün öldürür müsün işte

gecmıs olsun allah bıran once sıfasını verısn
rotayı neden yaptırmıyosun merak ettım
bızım doktorumuz yapalım dedı de

kıyamam ben ona inşallah geçer bıranönce

butun kuzulara maşallah
ay nasıl uzuluyordum 2800 dıye kıyafetler olmuyor bol dıye dun yıne alışverişe gittik kıyfaetler olmuyor dar dıye :)

bızde 2950 dogmustuk sanırım 100-200gr da dogum sonrası verdı kızım
eve geldık 0-3 ayların hıcbırını olmadı gıttım premeture kıyafetler almıstım ve cok uzulmustum o zaman
evet suan kuzucuklar abla oldular masallahh
aman dar gelsınnnnn yeterkı alırız guzel guzel cıcılerrr:lepi:

iyi canım ömer Allahıma binlerce kere şükür...dün otele götürdüm hava aldı iyi oldu ...evet burası terapi hakkaten de ne biliyim ya....:gitme:

canım bencede kafanı dagıt
ınsan kendını kötü hıssettıkde dahada kötüleşiyor
depresyonda olsan bıle bunu sureklı kendıne hatırlatmaa
hem bısey dıyım mı ınsanoglu o kadar guclu kı allah her zorluga dayancak gucu vermıs
ben antıdepresanlarada terapılerede pek ınanmıyorum dogrusu
benı ancak ben duzeltırım o mınıcık haplar yada parayla benı dınleyen bır doktor degıl
cok bunaldım mı gıderım yakın bır arkadasıma aglarız gulerız anllatırız ohhh hafıflıyor ınsan

gecmıs olsun allah bıran once sıfasını verısn
rotayı neden yaptırmıyosun merak ettım
bızım doktorumuz yapalım dedı de
yok cnm bir nedeni.ablamında abiminde bebişleri var 2 yaşındalar şimdi onlarda yaptırmamış..zaten şimdi antibiyotikte kullanıyor bu hafta olması lazımdı o yüzden birde
kıyamam ben ona inşallah geçer bıranönce

amin cnmmm.ağlıyor bizimkiii gideyim gel,irim

of kızlar kafama takıldı ya sizcede kızım doymadığı içinmi bu kadar ağlıodur aptal kadın kafama taktırdı mamada vermek istemiorum ama versemmiki

of kızlar kafama takıldı ya sizcede kızım doymadığı içinmi bu kadar ağlıodur aptal kadın kafama taktırdı mamada vermek istemiorum ama versemmiki

buyuk ıhtmal gazı var açlık sanıyor bebiş emmek ıstedıgı içinde kaynanan aç zannedıyor ver bıraz dene mamadan sonra aglıyorsa bırdaha vermezsın

buyuk ıhtmal gazı var açlık sanıyor bebiş emmek ıstedıgı içinde kaynanan aç zannedıyor ver bıraz dene mamadan sonra aglıyorsa bırdaha vermezsın

tamam cnm alıyımda veriyim o zman peki hangi mamayı vermemi önerirsin teşekür ederim cvbn içinde bu arada...

tamam cnm alıyımda veriyim o zman peki hangi mamayı vermemi önerirsin teşekür ederim cvbn içinde bu arada...

aa hiç vermedıysen mama önce git saglık ocagına tarttır 1 aylıkken kaç kıloydu şimdi kaç kılo bak
sonra kılo alması normal degilse azsa ver ben normalde arada verdın evde mama var sandım hiç mama vermedıysen kılo alışı iyise doyuyordur o zaman boşuna mama almasın kuzu
aptamıl kullanıyoruz bız geceleri veriyoruz 1 kere sadece

tırnakları çok çabuk uzuyor sızınde oylemı 2 gunde 1 kesıyorum mecbur yoksa tırnaklıyor yuzunu çızıyor
bide el ve ayak parmaklarının arası pamukçuk gıbı oluyor

pelincim koydum fotoları bakabilirsiniz kızlar toprak ıma doğru bu ay benimde tetnoz aşım vardı ii hatırlattın 20 si gibi.benimkininde tırnakları çabuk uzuyır iki günde bir bizde kesiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…