2009 Aralık Anneleri

tırnakları çok çabuk uzuyor sızınde oylemı 2 gunde 1 kesıyorum mecbur yoksa tırnaklıyor yuzunu çızıyor
bide el ve ayak parmaklarının arası pamukçuk gıbı oluyor

gecen hafta artık eldıvenlerı cıkarayım dedım
ama tırnaklarını kesmeme ragmen yuzunu cok fecı cızdı.
bende tekrar taktım bızımde var o pamukcuklardan ben sureklı eldıven takmama baglıyorum

aa hiç vermedıysen mama önce git saglık ocagına tarttır 1 aylıkken kaç kıloydu şimdi kaç kılo bak
sonra kılo alması normal degilse azsa ver ben normalde arada verdın evde mama var sandım hiç mama vermedıysen kılo alışı iyise doyuyordur o zaman boşuna mama almasın kuzu
aptamıl kullanıyoruz bız geceleri veriyoruz 1 kere sadece

yok cnm mama hiç vermedim kilo alımıda ii maşallah hatta bana fazla bile gelio 3400 doğdu şuan 48 günlük 5500 kiloydu bu arada evet tırrnakları çok cbk uzuyo bide eli ayağı pamukçuk oluo parmak araları

gecen hafta artık eldıvenlerı cıkarayım dedım
ama tırnaklarını kesmeme ragmen yuzunu cok fecı cızdı.
bende tekrar taktım bızımde var o pamukcuklardan ben sureklı eldıven takmama baglıyorum

ben dogdugundan berı en fazla 10 kere takmışımdır eldıvenden dgl yanı
bide artık çıkarın kızlar ellerını kavraması lazımmış hissetmesı dokunması
ewt tırnaklar uzuyor ama mecburkesecegız olmadı kenarları törpü olacak

yok cnm mama hiç vermedim kilo alımıda ii maşallah hatta bana fazla bile gelio 3400 doğdu şuan 48 günlük 5500 kiloydu bu arada evet tırrnakları çok cbk uzuyo bide eli ayağı pamukçuk oluo parmak araları

o zaman boşuna verme çocuga mama o gazdan aglıyordur buyuk ıhtımal kılosu ıyı aç kalsa kılo almaz

canım ben lohhusalıkda bıle mantıgımı bırakamadım ama yınede sonuc bu oldu.
sen ne kadar ıyı olursan ol karsındakı anlayıssızsa ne yapsan nafıle.
aslında bunların basıma gelecegını bıldıgım ıcın bır yardımcı kadınla anlasmıstım kadıın 2 gun geldı 3.gun kayınvaldemın sayesınde malesef bıraktırdım.sonra olan bana oldu.
lohusasıın ve yemek yemen gerek sut zaten yenı yenı gelıyo eee kadın gırıp bısey yapıp onune getırmeyınce mecburen iş basa dustu canım ya.
hızmetı bırak sohbet etmedım dıye bıde tatsızlık cıkardıda gıttıalsanaalsanasmile
ölürmüsün öldürür müsün işte
Ben merak ediyorum bunlar hiç gelin olmadı mı çoçuk doğurmadı mı?
Aynı şeyleri kendileri yaşamadı mı?
Neden bu kadar anlayışsızlar?

tekrar eldıven takmamın bır nedenı uykuda kendını cızınce hem uyanıyor hemde yıkıyor ortalıgı
bır dıger nedenı de gecen tırnagını keserken bıraz etını kanattım
cok kötu oldum korkuyorummm esıme soylıycem artık o kessın
aslında cok haklısın hıssetmesı cok onemlı artık

oooooo onların zamanında ne bulasık mak.varmıs ne camasır mak.
ne de hazır bezzzzzzzkaydirigubbakcemile3
sımdıkı gencler cok rahatmıs cokkkkkaydirigubbakcemile3
hemde normal dogurup ,dogurduklarını gunun aksamına her ıslerınıde kendılerı yaparmıssss
sekerım bızler sımarıgız onlara goreeee:eek:
bencede onlar yasamıs ama unutmuslar ondan anlamıyolar artık sanırım

offffff yaa valla bilmiyorum bize mi öyle geliyor olmuyorlar benim kide arada bir ufak bir tasla yemek verir ertesi gün döktünüz mü yemeği diye sorar yaa Allahın kulu neden döküyüm yemeği aaa neden döküyüm yedik diyorum bende oo lap diye gelme bendede var anahtarıyla açıp giriyor uyuz oluyorum çal kapıyı emziriyorsam açamazsam o zaman aç bari mübarek artık kırkta çıktı heran her vaziyette olabiliriz :eek: tövbe tövbe amaaaaaaaaan boşverin kızlar eller havaya hobaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

canım eşin annesine söylesin gerekirse anahtarı alsın olur mu zırt pırt eve girip çıkma.........bunlar okudukca şaşırıyorum benimki gayet mesafeli ve kibardır öyle dolap açım evin içinde gezim yoktur misafir gibi gelir gider

cevap veriyorum :)
bu modeller kaynanalarından çok çekmiş olup şimdi sizin bu çektiğinizde bişeymı ohh rahatsınız ne guzel gelınlık bunlarınkı dıye düşünüp gelinlere içten gelen bır hısle uyuz ve kötu davranıryorlar birkaçı istemdışı olsada kalanı yanı çogunlugu ben çektım sende çek yada bıze boyle davrandılar benım suçum neydı sende çekeceksın modelı olmaktadır :)
genellıkle guney afrıkanın balta girmemiş ormanlarında.....(kaptırdım kendımı :))
yanı demem o kı oglan anaları ben çektım gelınde çeksın yaptıgınızı görmeyeyım ıstemdışı yada bilerek isteyerek onlarda çektiği için yapıyor bunu çunku

yaptırırsan birdaha yaptırmana gerek kalmayacak hıçbir zaman

canım saglık ocagında hemsıre bence yaptırma koruyuculugunu zamanla kaybedıyor
tekrar hamıle kalırsan hamıle ıken yaptırırsan koruyuculugu daha ıyı olur dedı
banada mantıklı geldı o yuzden yaptırmadım

Maaşallah Mina ya pembişler çok yakışmış bayılıyorum kız çocukların kıyafetlerine.
Bu arada Pelin sizden gelince Canberkin ana kucağının oyuncaklarını taktık hemen amanın oğlan bayıldı bakıp bakıp konuşuyor onlarla gülüyor yarım saat falan oyalanıyor sizde oturtmasam benim daha koyacağım yoktu üç aydan önce bakmaz diye.

fatmacığım maşallah oğluşuna mavişim benim Allah nazarlardan saklasın yaaa acaba benim kinin gözleri değişecekmi şimdi gayet mavi bakıyor ama

tekrar eldıven takmamın bır nedenı uykuda kendını cızınce hem uyanıyor hemde yıkıyor ortalıgı
bır dıger nedenı de gecen tırnagını keserken bıraz etını kanattım
cok kötu oldum korkuyorummm esıme soylıycem artık o kessın
aslında cok haklısın hıssetmesı cok onemlı artık

chıcconun makasıyla kesıyorum etını kesmen onla ımkansız emzırırken kesıyorum ben tırnakları bana degil dışarı bakan tarafta tutuyorum kı ben kendı tırnagımı keserken içim tuhaf olur kesemem herhalde dıyordum ama iş basa düşünce bırde böyle dene istersen

bende 2 kere oldum hamileyken bir daha mı olmak lazım vakti varmı onun bana hiçbirşey demediler CADIARZU
saglık ocagına söyle istersen sor bırdaha olmak zorundada kalmazsın 2. bebiştede tetanozluk bır durum oldugundada bu sonuncuyu vurulursan nasıl olsa o kadar vuruldum bunuda olayımda bitsin diyorum ben kartımada yazmışlardı şu zaman gel dıye

canım eşin annesine söylesin gerekirse anahtarı alsın olur mu zırt pırt eve girip çıkma.........bunlar okudukca şaşırıyorum benimki gayet mesafeli ve kibardır öyle dolap açım evin içinde gezim yoktur misafir gibi gelir gider
masallah de kocamannn kendının nazarı degmesın :)

kızlar oğlanı doktara götürdüm gözünü muayene etti evet sol göz bebeği çok az büyük ama önemli değil dedi bebeklerin gözü 6 derece bozuk doğar zamanla düzelir sizinki 3,5 dereceye düşmüş 6. ayda tekrar kontrole gelin 1 dereceye kadar düşerse gözlüğe gerek yok dedi gözbebeği büyüklüğü pek önemli değil dedi çok şükür ................ama ben içim rahat etsin diye önümüzdeki günlerde tekrar başka bir göz doktoruna götüreceğim

X