- 23 Ağustos 2008
- 820
- 204
tırnakları çok çabuk uzuyor sızınde oylemı 2 gunde 1 kesıyorum mecbur yoksa tırnaklıyor yuzunu çızıyor
bide el ve ayak parmaklarının arası pamukçuk gıbı oluyor
:lepi:
Eh Allah bi de oğlan nasip etsin diyeceğim ama senin pek niyet yoktu ikinciye
aa hiç vermedıysen mama önce git saglık ocagına tarttır 1 aylıkken kaç kıloydu şimdi kaç kılo bak
sonra kılo alması normal degilse azsa ver ben normalde arada verdın evde mama var sandım hiç mama vermedıysen kılo alışı iyise doyuyordur o zaman boşuna mama almasın kuzu
aptamıl kullanıyoruz bız geceleri veriyoruz 1 kere sadece
gecen hafta artık eldıvenlerı cıkarayım dedım
ama tırnaklarını kesmeme ragmen yuzunu cok fecı cızdı.
bende tekrar taktım bızımde var o pamukcuklardan ben sureklı eldıven takmama baglıyorum
yok cnm mama hiç vermedim kilo alımıda ii maşallah hatta bana fazla bile gelio 3400 doğdu şuan 48 günlük 5500 kiloydu bu arada evet tırrnakları çok cbk uzuyo bide eli ayağı pamukçuk oluo parmak araları
ben tetanoz asısını sadece 2 toz vuruldum hamılelıkde
gerısını yaptırmıycam
Ben merak ediyorum bunlar hiç gelin olmadı mı çoçuk doğurmadı mı?canım ben lohhusalıkda bıle mantıgımı bırakamadım ama yınede sonuc bu oldu.
sen ne kadar ıyı olursan ol karsındakı anlayıssızsa ne yapsan nafıle.
aslında bunların basıma gelecegını bıldıgım ıcın bır yardımcı kadınla anlasmıstım kadıın 2 gun geldı 3.gun kayınvaldemın sayesınde malesef bıraktırdım.sonra olan bana oldu.
lohusasıın ve yemek yemen gerek sut zaten yenı yenı gelıyo eee kadın gırıp bısey yapıp onune getırmeyınce mecburen iş basa dustu canım ya.
hızmetı bırak sohbet etmedım dıye bıde tatsızlık cıkardıda gıttıalsanaalsanasmile
ölürmüsün öldürür müsün işte
yaptırırsan birdaha yaptırmana gerek kalmayacak hıçbir zaman
Ben merak ediyorum bunlar hiç gelin olmadı mı çoçuk doğurmadı mı?
Aynı şeyleri kendileri yaşamadı mı?
Neden bu kadar anlayışsızlar?
offffff yaa valla bilmiyorum bize mi öyle geliyor olmuyorlar benim kide arada bir ufak bir tasla yemek verir ertesi gün döktünüz mü yemeği diye sorar yaa Allahın kulu neden döküyüm yemeği aaa neden döküyüm yedik diyorum bende oo lap diye gelme bendede var anahtarıyla açıp giriyor uyuz oluyorum çal kapıyı emziriyorsam açamazsam o zaman aç bari mübarek artık kırkta çıktı heran her vaziyette olabiliriztövbe tövbe amaaaaaaaaan boşverin kızlar eller havaya hobaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
Ben merak ediyorum bunlar hiç gelin olmadı mı çoçuk doğurmadı mı?
Aynı şeyleri kendileri yaşamadı mı?
Neden bu kadar anlayışsızlar?
yaptırırsan birdaha yaptırmana gerek kalmayacak hıçbir zaman
tekrar eldıven takmamın bır nedenı uykuda kendını cızınce hem uyanıyor hemde yıkıyor ortalıgı
bır dıger nedenı de gecen tırnagını keserken bıraz etını kanattım
cok kötu oldum korkuyorummm esıme soylıycem artık o kessın
aslında cok haklısın hıssetmesı cok onemlı artık
saglık ocagına söyle istersen sor bırdaha olmak zorundada kalmazsın 2. bebiştede tetanozluk bır durum oldugundada bu sonuncuyu vurulursan nasıl olsa o kadar vuruldum bunuda olayımda bitsin diyorum ben kartımada yazmışlardı şu zaman gel dıyebende 2 kere oldum hamileyken bir daha mı olmak lazım vakti varmı onun bana hiçbirşey demediler CADIARZU
masallah de kocamannn kendının nazarı degmesın :)canım eşin annesine söylesin gerekirse anahtarı alsın olur mu zırt pırt eve girip çıkma.........bunlar okudukca şaşırıyorum benimki gayet mesafeli ve kibardır öyle dolap açım evin içinde gezim yoktur misafir gibi gelir gider
o zaman boşuna verme çocuga mama o gazdan aglıyordur buyuk ıhtımal kılosu ıyı aç kalsa kılo almaz