2009 Aralık Anneleri

canım seninki odaya izinsiz giriyomuş bizimki direk eve izinsiz giriyo anahtarıyla..sanki ona anahtarı ken di evi gibi hissetsin diye verdik öyle rahat davranıyo..evde nevar ne yok benden iyi biliyo valla.gerçi hakkını yemiyeyim yemek ütü bulaşık ne yapılması gerekiyosa yapıyo kedndi evi gibi:)))) aman ne yapsın ne de sık sık gelsin fazla muhabbet sıkıyo

al bitane daha işte
bizede ilk kontrolümüzde daha sordu buhar makinesi kullanıyomusunuz diye.. tavsiye etmiyorum zaten kullanmayın dedi..
pelin gaz ilacını düzenli hergün veriyomusun. ben vermemeye çalışıyorum hergün ama çok ağlıyo zeynep mecbur kalıyorum vermeye bide bize hem sab simplex hemde babuline verdi ikisini birden kullanıyoruz..
kızım ellerini farketti bikaçgündür yumruk yapıp emiyo bide şapır şupur sesler çıkarıyo öyle sevimliki.. galiba hepsinde oluyo bebişlerin bu ayda..

öznur hergun vermıyordum ama baktım olacak gıbı dgl şunu duzenlı vereyım bari dedım kendi kendıme zaten duzenlı verıyormusun demiştidoktor babulıne dogal ya sırf onu verıyorum 2 gundur sabah öglen gece verıyorum valla anca işe yarıyor sanırım

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar
gıtmeden calpol verdım sımdı uyuyor aradan 6 saat gecınce bır daha vereyım
bu bılgı ıyı olduu cok saol.kuzum acı cekerken ben kötü oluyorum :1no2:
bu arada kaynanalardan dertlı herkes
ben evlenelı 3 yıl oldu hıc kaynanamla sorun yasamamıstık
ama saolsın dogumdan sonra 3 yıl yapmadıgı herseyı yaptı
hastaneden eve geldıgımız gun anneme sen gıt gerek yok ben kalırım demıs
sonra ogrendım.sezeryanlı olmama ragmen kalkıp hıcbısey yapmadı ben hazırladım o yedı
cocuga bakmadı oturdu durdu gelenlerle tabı olan bana oldu
acılarım agrılarım hat safhadaydı.eve geldıgımızın 8.gunude sen benımle neden sohbet etmıyosun dıye oturdu benle kavga ettı.kadın sabaha kadar uuyumuyor cocuk bakıyor aksama kadar iş yapıyor agrısı sızısı varmı demeden benden sohbet bekledı.offff offf sonra onun gıdısıyle esım bana tavır yaptı hıc bır problemım olmayan esımle arama hayatımın en guzel gunlerınde sorun yarattı
ayyyy bunaldım ben susayım yoksa aglıycam sımdı

bu arada bugun 67 gunluk olduk
boyumuz 60 cm kılomuz 5600 cıktı
hıc yazan olmadı sanırım sızın kuzularınızın nasıl kılo alımları ?

Biz dün olduk aşımızı ama hiç bişey vermedim ateşi çıkarsa yarım ölçek ver dediler
çok şükür ne ateşi çıktı ne de huysuzluk yaptı oğluşum mışıl mışıl uyuyor.

oof kızlar slm ya şimdide kızımın kaka sorunun var iki gündür yapmıo bide milupanın rezene çayınnı veriyorum 1çaykaşığı rezeneye 50ml su acaba bi problem yaratırmı vermem yardım lütfen evdede kaynanam dakkada bu çocuk aç doymuo ondan ağlıodemiomu sinirler zıpladı tepeme

Biz dün olduk aşımızı ama hiç bişey vermedim ateşi çıkarsa yarım ölçek ver dediler
çok şükür ne ateşi çıktı ne de huysuzluk yaptı oğluşum mışıl mışıl uyuyor.

darısı bızım basımıza ıns.bızde sorunsuz atlatırız
benım kızım 4 aralık dogumlu aramızda 1 gun var sanırım

Bizede nemlendirici tavsiye etmedi doktor üşütürsünüz dedi bazısı da öneriyor ama birinin dediği birine uymuyor vallaha.
aynen biz de dün acile götürücektik neredeyse. Durduk yere birden cığlık cığlığa ağlamaya başlıyor. Birkaç gündür böyle. Acaba idrarını yaparken mi acıyor diyorum bende ama gece uyurken ağlamıyor öyle ama sürekli kıvranıyor. Gaz gene bence bu.

ebru götur bır doktora o zaman mınada ıdrarında kum çıktıgında öyleydı gaz sancısından baska bır çeşit aglama o sen aradakı farkı farkedersın cnm

kızım 2 aralık doğumlu, gaz bizdede var 30 kere uyutup yatırıyorum o 30 kere uyanıo offf offff

kızlar neden kimse cvp vermio milupanın rezene çayını kullananlar nasıl ve ne kadar kullanıyorsunuz

hiç keyfim yok yine 2 gündür...(

amcam kadın doğum doktoru dün onunla konuştum...postpartum olmuşsun dedi...biraz araştırdım postpartum psikozu die bişi varmış umarım ondan olmam...bu halimden çok sıkıldım bende...galiba biraz terapi görmem gerekiyo...offff Allahım yaaa yardımcımız ol....

hiç silinmeyecek bır anı işte boşverrr dıyecegım boş olacak ama takmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…