kızlar neden kimse cvp vermio milupanın rezene çayını kullananlar nasıl ve ne kadar kullanıyorsunuz
kızlar neden kimse cvp vermio milupanın rezene çayını kullananlar nasıl ve ne kadar kullanıyorsunuz
hiç keyfim yok yine 2 gündür...(
amcam kadın doğum doktoru dün onunla konuştum...postpartum olmuşsun dedi...biraz araştırdım postpartum psikozu die bişi varmış umarım ondan olmam...bu halimden çok sıkıldım bende...galiba biraz terapi görmem gerekiyo...offff Allahım yaaa yardımcımız ol....
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar
gıtmeden calpol verdım sımdı uyuyor aradan 6 saat gecınce bır daha vereyım
bu bılgı ıyı olduu cok saol.kuzum acı cekerken ben kötü oluyorum :1no2:
bu arada kaynanalardan dertlı herkes
ben evlenelı 3 yıl oldu hıc kaynanamla sorun yasamamıstık
ama saolsın dogumdan sonra 3 yıl yapmadıgı herseyı yaptı
hastaneden eve geldıgımız gun anneme sen gıt gerek yok ben kalırım demıs
sonra ogrendım.sezeryanlı olmama ragmen kalkıp hıcbısey yapmadı ben hazırladım o yedı
cocuga bakmadı oturdu durdu gelenlerle tabı olan bana oldu
acılarım agrılarım hat safhadaydı.eve geldıgımızın 8.gunude sen benımle neden sohbet etmıyosun dıye oturdu benle kavga ettı.kadın sabaha kadar uuyumuyor cocuk bakıyor aksama kadar iş yapıyor agrısı sızısı varmı demeden benden sohbet bekledı.offff offf sonra onun gıdısıyle esım bana tavır yaptı hıc bır problemım olmayan esımle arama hayatımın en guzel gunlerınde sorun yarattı
ayyyy bunaldım ben susayım yoksa aglıycam sımdı
100 cc ye 1 çay kasıgı bebek gun içinde 30 cc içecek geri kalanını sen içebilirsın
biz kestık artık vermyrz
Benimki de elini yakalarsa cork cork emiyor. Emzik verince ağlıyor.Ya eldivenli elini emiyor da emziği emmiyor
Bize doktorumuz önerdi. Ben de üzerinde yazdığı gibi 100 cc ye bir tatlı kaşığı hazırlıyorum ama 30 cc veriyorum. Bizim doktor ilac vereceğinize bu çaydan verin demişti.oof kızlar slm ya şimdide kızımın kaka sorunun var iki gündür yapmıo bide milupanın rezene çayınnı veriyorum 1çaykaşığı rezeneye 50ml su acaba bi problem yaratırmı vermem yardım lütfen evdede kaynanam dakkada bu çocuk aç doymuo ondan ağlıodemiomu sinirler zıpladı tepeme
neden kestiniz pelin bende yeni kullanmaya başladım belki iyi gelir diye
Benimde aklıma Mina geldi zaten öyle ağlayınca pelin acaba mı dedim.ebru götur bır doktora o zaman mınada ıdrarında kum çıktıgında öyleydı gaz sancısından baska bır çeşit aglama o sen aradakı farkı farkedersın cnm
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar peki kakayı neden yapmıyo olabilir
Benimde aklıma Mina geldi zaten öyle ağlayınca pelin acaba mı dedim.
Ama sen çığlıklar atarak uyanıyor demiştin ya bizde öyle bir şey yok.
Günde bir iki kere birden bire çok acı bir şekilde ağlamaya başlıyor. Uzun sürmüyor allahtan ama devam ederse götürücem tabii. Bir tahlil falan yapılsın.
ömer nasıl oldu asılar huysuzluk bırakmamıştır inşallah ne durumda küçük erkekın
iyi canım ömer Allahıma binlerce kere şükür...dün otele götürdüm hava aldı iyi oldu ...evet burası terapi hakkaten de ne biliyim ya....:gitme:
benım kızım 5820 kg çıktı en son sanırım 6 olduk bu hafta
kucagımda dalmıştı öksuruk tuttu uyandı kötu kötu bakıp bır aglaması var gülesim geldi o bakışa tabi öksurugede kendımede kızdım tutamadım çocuk uyandı dıye
mına sankı çok meraklıda uyutulmaya uyandı sesıme dıye kötu kötu bakıyor bıde
ayy çok sevıyorum kızımı yaaaa
masallah mınaya