2009 Aralık Anneleri

kızlar neden kimse cvp vermio milupanın rezene çayını kullananlar nasıl ve ne kadar kullanıyorsunuz

canım ben kullanıyorum, günde 80cc falan veriyorum...aslında doktor verme gerek yok kalorisiz bişi dedi ...ama sanki rahatlatıyo gibime geliyo veriyorum...

hepimizde bırazda olsa var o durum burcu ya
kendını şartlama terapi görmem lazım dıye
burasıda bır nevı terapi cnmcım

Yaa bu kaynanalara ne oluyor böyle doğumdan sonra acaba diyeceğim biz mi lohusalık stresiyle büyüttük, hepsi mi bu hale geliyor anlamadım ki.
Bizimde beş senelik evliliğimizde hiçç sorunumuz olmamıştı.
Doğumdan sonra geldiler kayınpederle birlikte. Çok ama çok bunalttılar beni. Gerçi yaptığı fazla bir şeyde olmadı ya çok şükür sorunsuz gittiler kırkı çıkınca. Ama bir gün daha kalsalardı çatlayacaktım orta yerimden.
Ben hiçbir şeye elimi sürmedim vallaha. Doktor yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi dedim çokta tın. Mutfağa adımımı atmadım burada oldukları sürece. Belki yapsaydım benimki de otururdu bir köşede. Keşke sende böyle deseydin.
Ameliyatlı ameliyatlı bir de hizmet mi bekliyorlar ayıp yaa.

Bize doktorumuz önerdi. Ben de üzerinde yazdığı gibi 100 cc ye bir tatlı kaşığı hazırlıyorum ama 30 cc veriyorum. Bizim doktor ilac vereceğinize bu çaydan verin demişti.

neden kestiniz pelin bende yeni kullanmaya başladım belki iyi gelir diye

doktor mıdesını onunla boşa doldurmasın demıştı bende çok emmek ıstıyor onla oyalayım dedıgımde 30 cc ok demıştı
şimdi gazı çok kaka yapamıyor dıyınce rezeneyı kes bakalım dedı
bende anlamadım rezene gaza ii gelir biliyordum ama bagırsaklarda gaz olması ıyı degilmiş mıdede olanı çıkarması alttan gaz degil ustten çıkarması lazımmış oyle demişti ne bileyım verme bakalım dıyınce vermıyorum ben içiyorum

kucagımda dalmıştı öksuruk tuttu uyandı kötu kötu bakıp bır aglaması var gülesim geldi o bakışa tabi öksurugede kendımede kızdım tutamadım çocuk uyandı dıye
mına sankı çok meraklıda uyutulmaya uyandı sesıme dıye kötu kötu bakıyor bıde
ayy çok sevıyorum kızımı yaaaa

ebru götur bır doktora o zaman mınada ıdrarında kum çıktıgında öyleydı gaz sancısından baska bır çeşit aglama o sen aradakı farkı farkedersın cnm
Benimde aklıma Mina geldi zaten öyle ağlayınca pelin acaba mı dedim.
Ama sen çığlıklar atarak uyanıyor demiştin ya bizde öyle bir şey yok.
Günde bir iki kere birden bire çok acı bir şekilde ağlamaya başlıyor. Uzun sürmüyor allahtan ama devam ederse götürücem tabii. Bir tahlil falan yapılsın.

o aglamadan sonra kontrol et 5 dk sonra çişinimi yapmış diye cnm eger oyleyse idrardandır mına uykusundada çişini yaptıgı için yanıp çıglık atarak aglıyormuş
inşallah degildir gerçi idrardan oldugunda antıbıyotık verdık geçti çok şukur şu gazın çözumu olsa onun gıbı keşke

ömer nasıl oldu asılar huysuzluk bırakmamıştır inşallah ne durumda küçük erkekın

iyi canım ömer Allahıma binlerce kere şükür...dün otele götürdüm hava aldı iyi oldu ...evet burası terapi hakkaten de ne biliyim ya....:gitme:

iyi canım ömer Allahıma binlerce kere şükür...dün otele götürdüm hava aldı iyi oldu ...evet burası terapi hakkaten de ne biliyim ya....:gitme:

iyiçok şukur sevındım atlattınız
en zor aşı buymuş zaten bunuda atlatıyor kuzular çok şukur
oo bahar gelsin sahılde ömerle yurumek bıle ıyı gelecek sana:1hug:

Pelin ben de Minanın nazlı nazlı ağlamasına hasta oldum yaaa anne kuzucuğu çok tatlıydı. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…