- 21 Nisan 2009
- 1.852
- 0
canım seninki odaya izinsiz giriyomuş bizimki direk eve izinsiz giriyo anahtarıyla..sanki ona anahtarı ken di evi gibi hissetsin diye verdik öyle rahat davranıyo..evde nevar ne yok benden iyi biliyo valla.gerçi hakkını yemiyeyim yemek ütü bulaşık ne yapılması gerekiyosa yapıyo kedndi evi gibi:)))) aman ne yapsın ne de sık sık gelsin fazla muhabbet sıkıyoAyy allahtan uzakta benmki.Lap diye odama mı dalmadı kaç kez giyiniyorumm dedim ben de geri çıktı.zaten gelir gelmez buzdolabına dalar karıştırır kafasına göre yerleştirir.lap diye 11de gelirdi sen daha kahvaltı yapmadın mı dolapta sarılmış börek yokmu bebek yutkunuyo mu diye tepemde beklemeler ilk anlarda bebiş emerken bi yandan göğsümü tutmalar dediğimi yapmazsanız evinize gelmem diye şakayla karışık isabet olurdu diycektim zor tuttum kendimi,söylemeler ay senin şuyun buyun yokmu demeler ayyyyyy ne sinir yaaalsanaalsanasmile
al bitane daha işteoffffff yaa valla bilmiyorum bize mi öyle geliyor olmuyorlar benim kide arada bir ufak bir tasla yemek verir ertesi gün döktünüz mü yemeği diye sorar yaa Allahın kulu neden döküyüm yemeği aaa neden döküyüm yedik diyorum bende oo lap diye gelme bendede var anahtarıyla açıp giriyor uyuz oluyorum çal kapıyı emziriyorsam açamazsam o zaman aç bari mübarek artık kırkta çıktı heran her vaziyette olabiliriz tövbe tövbe amaaaaaaaaan boşverin kızlar eller havaya hobaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
bizede ilk kontrolümüzde daha sordu buhar makinesi kullanıyomusunuz diye.. tavsiye etmiyorum zaten kullanmayın dedi..kızlar gece doktor birde şey dedi onu size söylemeyi unuttum.. burnu baya tıkalı deyince bende nemlendirici de çalıştırıyorum ama yinede böyle dedim.. hayır çalıştırmayın dedi.. çocuklarda o cihazları önermiyoruz çok sağlıklı değil bakteri üretyor odada dedi.. hergün havalandırın odanın ısısı çok fazla olmasın yeter dedi.. bilginize
pelin gaz ilacını düzenli hergün veriyomusun. ben vermemeye çalışıyorum hergün ama çok ağlıyo zeynep mecbur kalıyorum vermeye bide bize hem sab simplex hemde babuline verdi ikisini birden kullanıyoruz..hadı ya bızımkı 5 gun olursa ver fıtılı yoksa fıtılle yapmaya alışır dedi ben dayanamadım dun 4.gunde verdım valla rahatladı bebegım
ohhh yapsın guzel oglum rahatlasın yeterkı
valla kaka görunce sevındırık oluyorum hale bak
kızım ellerini farketti bikaçgündür yumruk yapıp emiyo bide şapır şupur sesler çıkarıyo öyle sevimliki.. galiba hepsinde oluyo bebişlerin bu ayda..