annelerinin sabrını test ediyorlar uyanınca yor biraz oyna gezdir sev yorulunca daha uzun dalıyor benim ki
bende 3.ay baslarmı acaba oldum geçen gun
hadi geçmiş olsun agrı kesıcı ver arada annesı
gazı oldugu için
ewt ya aynen bende senın gıbıyım
Ses bir ki denemeesempatiksalakcinniereglılıler ses verın :)
ah ahh 2.bebişi olanlar cvp versın ltfnKesinlikle bu bir test..
Ayakta gezinince sorun yok su an uyutuyorum 10 dakika sonra uyaniyor . Ne zaman bu cocuklari koycaz boyle kendi kendilerine takilcaklar .
Ses bir ki denemeesempatiksalakcinni
Naber canım?nasıl mina iyidir inş.
oğlum uyumak için bu gece 2yii beklemedi ilk kez.uyuyordu zaten 11buçuk gibi uyandı altını temizledim mama verdim geri uyudu ben de attım kendimi yatağa.sonra da 2saatte kalktı ama daha fazla uyuması gerekirdi bi acıkmış ki cork cork diye elini emiyordu:ecrin_bebek: sonra yine saat başı yaptı sabah 5ten de 6.5a kadar uyanıktık yine.kakası yüzünden :bbo:
Ayy allahtan uzakta benmki.Lap diye odama mı dalmadı kaç kez giyiniyorumm dedim ben de geri çıktı.zaten gelir gelmez buzdolabına dalar karıştırır kafasına göre yerleştirir.lap diye 11de gelirdi sen daha kahvaltı yapmadın mı dolapta sarılmış börek yokmu bebek yutkunuyo mu diye tepemde beklemeler ilk anlarda bebiş emerken bi yandan göğsümü tutmalar dediğimi yapmazsanız evinize gelmem diye şakayla karışık isabet olurdu diycektim zor tuttum kendimi,söylemeler ay senin şuyun buyun yokmu demeler ayyyyyy ne sinir yaaalsanaalsanasmile
hayırlı günler aralık anneleri, nasip olursa bende 1-2 hafta içinde şubat annesi olacağım...
sizin tecrübelerinizden ötürü bir şey sormak istiyorum; ben İstanbul'da oturuyorum ve yenibosna nisa hastanesine (dr.alev oral) gidiyorum fakat buranın çok kalabalık olduğu ve doğumların özensiz, ilgisiz yapıldığı hakkında bi kaç yerde duyum aldım...
son anda hastane değiştirmek istemiyorum ama içim hiç rahat değil! cuma günü meltem hastanesine (dr.nuray öner ) gideceğim, bir de oraya bakacağım..
nisa ve ya meltem hastanesinde doğum yapan var mı, bilgilerinizi paylaşırsanız çoook sevinirim...
şimdiden çook teşekkür ederim...
ah ahh 2.bebişi olanlar cvp versın ltfn
mina bugun iyi masallah çunku dun kakasını yaptı ama fitil yardımıyla kabız olmuş sert çıktı doktoru arasammı bılemedım ota boka arıyor bu kadında dıyecek dıe bilemedim fitil kabızlık içindi fitil yazdık ya dıycek :)insan kendını yataga atınca nasıl mutlu oluyor dımı butun ılıgım kemıgım gevşiyor gıbı oluyor benım :)
sızındemı kaka yapamama problemınız basladı nazan
kızlar gece doktor birde şey dedi onu size söylemeyi unuttum.. burnu baya tıkalı deyince bende nemlendirici de çalıştırıyorum ama yinede böyle dedim.. hayır çalıştırmayın dedi.. çocuklarda o cihazları önermiyoruz çok sağlıklı değil bakteri üretyor odada dedi.. hergün havalandırın odanın ısısı çok fazla olmasın yeter dedi.. bilginize
Ben de hiç arayamam dr.u çekinirim rahatsız edecem diye hamileyken de böyleydi şimdi de..kabız olduu için sert olması normaldir herhalde cnm.fitilden sonra rahatladı mı peki?bize fitili hiç kakasız geçen 48saatten sonra kullanın demişti dr.
ay ben de bayılıyorum yatağa girdiğim o ana.ama bebeiş den ses çıkınca noluurr uyuu diyorum:S
Yapamama değil de canm bezi kakalıydı zaten almıştım az önce.emip uyuması geerekirken kıvrandı baya meğerse kakası varmışkaydirigubbakcemile3 onu yapınca rahatladı ee bende herşeye baştan başladım altını temizle emzir gaz çıkar falan...ayy konumuza bak KAKAkaydirigubbakcemile3
ay hadı saglıkla al kucagına ınşallah ben anadolu yakasındayım o yuzden bişey dymycem ama sana bilmem uygularmısın ama 3 tavsiyem olck keşke banada biri yapsaydı bu tavsıyeyı
1-bebiş dogardogmaz yalanca meme ver alışsın sonra imkansız almıyor ve emme refleksı çok oldugu için senı çok emmek istiyor çok emıncede gazı oluyor o yuzden emzık önemli
2-bebişi muhakkak 1 ay geçergeçmez saatlı emmeye alıştır doktorunada danış istersen kaç saatte kaç dk emzıreyım dıye hastaneden çıkmadan oyle her agladıgında memenı agzına tıkarsan memeye çok alışıyor ve gazı çok oluyor
3-emzırme sutyenı degıl atletı çok kullanışlı belini üşütmuyorsun normal atletle mumkun dgl belın açık kalıyor emzırme sutyenıylede öyle belini üşütüyorsun
4-anakucagı ev tipi işimize yarayan birşey tavsiye ederım
Ay bizimde bi yemek yapar sanki olağanüstü harika bi iş başarmış gibi davranır çocukları da ay harika da bilmem ne de benm annem daha güzel yapıyor bence hem okadar abartmaya ne gerek var anlamıyorum..offffff yaa valla bilmiyorum bize mi öyle geliyor olmuyorlar benim kide arada bir ufak bir tasla yemek verir ertesi gün döktünüz mü yemeği diye sorar yaa Allahın kulu neden döküyüm yemeği aaa neden döküyüm yedik diyorum bende oo lap diye gelme bendede var anahtarıyla açıp giriyor uyuz oluyorum çal kapıyı emziriyorsam açamazsam o zaman aç bari mübarek artık kırkta çıktı heran her vaziyette olabiliriztövbe tövbe amaaaaaaaaan boşverin kızlar eller havaya hobaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
Çok geçmiş olsun Arzu.ınş. öyle ağlamaz Arda bir daha.kızlar gece doktor birde şey dedi onu size söylemeyi unuttum.. burnu baya tıkalı deyince bende nemlendirici de çalıştırıyorum ama yinede böyle dedim.. hayır çalıştırmayın dedi.. çocuklarda o cihazları önermiyoruz çok sağlıklı değil bakteri üretyor odada dedi.. hergün havalandırın odanın ısısı çok fazla olmasın yeter dedi.. bilginize
olumunekankayizsmileburnu tıkalıykende gaz artar demış ya gıdıp hemen burnuna sprey sıktım mınanın sagol arzu bılgı için
he yaa.. gçen gün diyorum arkadaşlarım gelmiştide, bir avuç b-- için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi..hadı ya bızımkı 5 gun olursa ver fıtılı yoksa fıtılle yapmaya alışır dedi ben dayanamadım dun 4.gunde verdım valla rahatladı bebegım
ohhh yapsın guzel oglum rahatlasın yeterkı
valla kaka görunce sevındırık oluyorum hale bak
sus melike hatırlatma bize o günleri yedik yedik ahanda bu veletleri başımıza sardıkaaaaaaaa kızlar saat 1 olmuş meyva saati getirdiniz mi meyvalarınızı yanınızda hem sütler içiliyor mu birde ne vardı haaa suuuuu kaydirigubbakcemile3 ( sıyırdım galiba )
ya bir insan 10- 15 dk uyuyup cin gibi kalkarmı ya.. görsen gözler fılfır fıldır.. geçen gün muratla sallıyoruz bebişi battaniyeye koyduk ilk defa birde bu numarayaı deneyelim dedik kaydirigubbakcemile3 üst tarafta battaniyenin ucunu da birbirine doğru iyice kapadım ki ışık gitmez belki uyur diyee.. ne aptalım demi 10 dk sonra bir bakayım aşağıda ne oluyor acaba dedim bi açtık gözleri fal taşı gibi açmış bize bakıyor murat dediki vay senin babaaaan canına pohh... sonra başladı ninni söylemeye.. uyu ula eşşoğlueşşeeeek ananı belliycem boş duruyo döşşeeeekkk kaydirigubbakcemile3 ya yanlış anlamayın ondan diilde aklımıza kemal sunalın çocuğuna söylediği ninni geldi koptuk tabi gülmekten.. bir de adile naşiti uyutmaya çalışıyorya kibar feyzoda o dainat etmiş uyumuyor bizimki de aynı öyle bakıyordu valla.. sıyırdık ya
sağol nazan.. inşallah hiç biri ağlamasın canı yanarak..Ay bizimde bi yemek yapar sanki olağanüstü harika bi iş başarmış gibi davranır çocukları da ay harika da bilmem ne de benm annem daha güzel yapıyor bence hem okadar abartmaya ne gerek var anlamıyorum..
Bence de boşvermeye çalışalım canm kaydirigubbakcemile5
Çok geçmiş olsun Arzu.İnş. öyle ağlamaz Arda bir daha.
Nemlendirici ben de hiç kullanmadım.gerek yok dedi dr.kaloriferin üzerine ıslak bir havlu koysan yada su taksan da aynısı olur dedi.ben yanına sulukla su koyuyorum
:CüvCüv:aaaaaaaa kızlar saat 1 olmuş meyva saati getirdiniz mi meyvalarınızı yanınızda hem sütler içiliyor mu birde ne vardı haaa suuuuu kaydirigubbakcemile3 ( sıyırdım galiba )
tavsiyelerin için çook sağol...:1hug:
inşallah rahatsızlık yapmaz yaa o çok kötü her sağlık ocağına gidişte kızımla beraber ağlıyoruz içini çeke çeke ağlıyor turtam çok fena oluyorum :gitme: