2009 Aralık Anneleri

Selam kızlar bu sabah 3 lü aşımızı olduk allahtan oğluşum çok fazla ağlamadı.
inş.bu geceyi sorunsuz atlatırız ateşimiz olmaz.maşallah oğlum 6300 gr olmuş

Selam kızlar bu sabah 3 lü aşımızı olduk allahtan oğluşum çok fazla ağlamadı.
inş.bu geceyi sorunsuz atlatırız ateşimiz olmaz.maşallah oğlum 6300 gr olmuş

geçmiş olsun canım inş. sorunsuz geçer maşallah oğluşa

Kızlar oğlum durmadı gece çıkmak zorunda kaldım...
Canım uğraşıyorum ama oğlum katılıp kalıyor ağlarken benim de aklım gidiyor onu tek susturan sakinleştiren şey emmek.mama da yese mutlaka emecek işe başlayacak olsaydım ne ypardı bilmiyorum şimdilik imkansız gözüküyor.Her altını aldıktan sonra her banyodan önce sonra uyanır uyanmaz ne kadar önce emmiş olursa olsun yeniden emmek istiyor.bazen de kavga ediyor sanki emerken gazdan bunlar hep.gaz geçince biz de rahatlarız belki
Canım öyle işte enn uzun uykusu 2saat oğlumun o da gece 2den sonra:S 2dklık uykular gece olunca çok kötü oluyor ya allah yardımcımız olsun.

eşimi kaldıracagım kahvaltı etsın dıye
erkek olarak dunyaya gelmek varmış
en buyuk dertlerı ara kazanmka e onubızde yapabiliyoruz
Vallahi bunu dün de ben anneme söyledim beni niye erkek doğurmadın diye..Adam kendi horlamasından çocuğun ağlamasını bile duymuyor yahu ben de sinir oluyorum ozamanbilmiyorumkismile tüm zorluklarını biz çektik hamileyken de şimdi de..onlarda bedavadan baba oldular sempatiksalakcinni

evet birde benim nankör kızım babayı görünce çıldırıyor tüm gün gece ben uğraşıyorum babası kızım zeynep deyince sesle kahkaha atıyor zilli

slm kızlar ya çook kötüyüm ne olcak bizlerin bu hali kızım çoook huysuzlandı ya artık uyumak bilmio tam dalıo 1dakka demeden uyanıo gece 3lere 4lere kadar böleyiz ondan sonrada uyursa hemen 1kaç s aate uyanıo gaz sancısı var sanırım hala hiç durmaz oldu sıyırmak üzereyim allahım sen yardımcımız ol:Saruboceq:

arkadaşlar sizlerin bebişleri günde kaç kez kaka yapıyor ya da kaç gün de bir yapıyor?
kızım son bir hafta boyunca iki günde 1 kez kaka yapmaya başladı.oun öncesinde günde 3kez yapıyordu. ama en son kaka yapmasının üzerinden 3 gün geçti bugün 4. gün olacak hala kaka yapmadı. sadece anne sütü alan bebeklerde bu normal yazıyor bazı sitelerde kızımda sıkıntı yapmadı ama çok endişeliyim. fitil de alışkanlık yaptırıyormuş bu kabızlığı .bugün de yapmazsa yarın doktora gideceğim artık.

bnm kızımdada oldu o cnm günde 3kere yapan kızım şimdi ya günde 1kere yada 2günde 1 yapıor ve çook huysuzeyvahedigeldismile

kızlar cevaplarınız için teşekkürler yeni gördüm bizim topicte normal doğum çok az da sizde de öyle sanmıştım ama varmış yine
bi soru daha normal yapanlar ben yarın kontrole gideceğim 40 çıkınca gel demişti doktor nasıl muayene eder ki acaba

beni kırk çıkınca çağırmadı doğumdan 1 hafta sonra çağırmıştı gittim alttan dikişlere bakmıştı düzeldi mi birşey var mı diye sadece bakmıştı yani ama bir daha gitmedim zaten bir sıkıntım da yok bende sana birşey sorucam sende normal doğumsun büyük abdestimi yaparken çok canım yanıyor acaba hemoroit mi oldu sende var mı o sıkıntı CADIARZU

Acaba neden çağırmadı ki gidiliyor benim bildiğim
benim de canım yanıyor hatta makatım dışa çıkık gibi oluyor ama başka zaman olmuyor canım anneme sordum çok ıkınmaktan olur dedi zaten kabızım artık ıkınmamaya çalışıyorm hemoroit olan kızlar var biz<im topikte onların her zaman acıyormuş hemoroid olsak acıdan duramazmışız öyle demişlerdi

aman neyse o zaman benim normalde sancım yok zaten doğumdada çok fazla ıkınmadım kolay oldu ama hep derler normal doğumdan sonra kesin diye korktum bende valla çağırmadı ben bebişi kontrole götürünce gidiyim o zaman neden geldin diyecek hali yok ya ah o kabızlık çok fena yaa birde cesaret edip şu temizlik işini bir halledebilsem ama nasıl yapıcam bilemiyorum eyvahedigeldismile

inşallah hemoroid falan olmayız ben de 5 6 kere ıkındım doğumda 10 dk.da oldu
yarın gidiyorum doktora bu akşam jiletle temizleyeyim korkuyorum ağdadan dikişler falan açılır diye yarın sorarım doktora ağda işini kabızlığı bi de korunma işini

gidip gelince bizide bilgilendir canım çünkü benim gitmeme daha 20 gün var şu ağda konusunda ama heralde artık risk kalmamıştır 1.5 ay oldu bilmiyorumkismile

merhaba, bende 2 ay önce normal dogum yaptım, üstelik çok zor ve bol dikişli bi dogum oldu, sen 10dk da dogurmussun ne güzel, benım 40 dk sürdü dogum anı. bende 1 haftalıkken ve 40günlükken kontrole gittim. 39un gecesi agda işini hallettım, dikişlerım ıyılesmıstı cunku, hiç bişey de olmadı, korkma yanı.

pelin kıs sana uydum google a lohusa kampı yazdım arattım ilk sırada senin bu mesajın çıktı.. kaydirigubbakcemile3ay valla ne iyi olur ya gerçekten bende giderdim bir hafta hatta belki sararsa 1 hafta daha.. keşke öyle bişey olsa ya kimse akıl edememiş mi bunu.. dur eşime diyim yeni bir iş sahası.. o böyle yeni fikirlere bayılır valla kamp bile kurarmı kurar hahahahha.. ya niye yok yabilmiyorumkismile kızlar beni sütüm azalmaya başlyor sanırım bu kaynanamların bana yaşattığı stresten.. anlatsam roman olur.. haftad 1 yada 2 kere geliyor ama öyle bir geliyor ki o da bana yetiyor.. dün eşimin doğum gününü yaptık evde kızıda gelince iyic havalara girdi çocuğumu bana bile vermedi adi kadın nefret ediyorum ondan.. annem de işten geldi kadın özlemiş vermiyo ki bi kucağa alsınlşar resmen köşe bucak kaçırdı alçak karı.. olay çıkarmama ramak kalmıştı.. bu ikisi varya anlatışlmaz görmeniz gerek.. çocuk meme istiyor ağlıyor yada beni istiyor besbelli bu iki manyak dangalak karı almışlar bir oyana bir buyana savurup duruyolar.. piş pişş piş diye.. kalkıp ...tiri çekicektim nerdeyse... nefret ediyorum nefret.. bak şuan uzağımadalar ben evimdeyim ama dün yaşattıkları şeyler beni mahvetti hele akşam damla süt gelmedi bugünde eh işte.. kalkarkende görümcem gelin cumartesileri filan dedi.. e bazen içimden geliyo gidelimmi diyorum eşime hadi diyor o da tabi sonuçta ailesi hoşuna gidiyor. gidiyoruz 3-4 saat oturuyoruz saat ona geliyor mesela hadi kalkalım diyoruz yok nereye saçmalamayın ya oturun falan filan.. ya eskiden de yapardı gıcık olurdum da ulan sana ne geldik oturduk yedik içtik gülüştük artık evimize gitmiycekmiyiz mal karı.. şimdi birde bebek olduğu halde böyle yapıyor.. böyle gerizekalı bir sülale görmedim ben.. bazen eşim bu aileden nasıl çıkmış hayret ediyorum.. çok moralim bozuk ve gerginim kızlar.. ve bu adi iki kadın hayatımda olmak zorundalar ama ben mi biraz çizmeyi aşıp onlara uysam napsam bilmiyorumm.. kırmamak için elimden geldiğince içime atıyorum.. susup kendi kendimi yiyorum.. dün görseniz inanılmazdı ya.. kaynanam akşam kızıda bize gelince ( ikisi bir araya gelince çok fenadırlar) bir havalara girdi bir havalara girdi inanamadım. dedimya bana bile vermyolarki susturayım çocuğumu. ya dünü tekrar yaşadım valla yine gitçek süt müt kalmıycak.. nefret etmek kelimesi az geliyor onlar aklıma gelince.. keşke onları görmemek için gitsek taşınsak başka illere hatta başka ülkeye.. ağlamak istiyorum ya bağırıp çağırıp suratlarına tükürüp evimden kovmak istiyorum onları böyle yaptıklarında

merhabalar kızlar nasılsınız bklm bebişler nasıl.uzun zamn oldu girmeyeli.geçen hafta toprağın apsesini cerrah kesip içindeki iltahapı akıttı .geçiyor çok şükür küçüldü.adet oldunuzmu kızlar ben hala olmadımmm

çok sinirlerim gergin kızlar ya.. yeter artık bunlardan çektiğim ya.. gündüz benim yanımda süt dökmüş kedi gibi lan kadın akşam kızı gelince uyuz birine dönüştü ve çoğcuğumu bir oyana bir buyana sallayıp durdular ya .. ya allah anımı alsa baride bu nalet olasıcalardan kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…