2009 Aralık Anneleri

1 haftadır böyle burcu ya
ömerede kıyamam ben
1 kere daha ver istersen bişey olmaz aşı yerlerının hafıfletır acısını sırf ateş duşurucu degil aynı zamanda agrı kesıcı ya

Geçmiş olsun canım babam sallıyor anakucağında mama verecez de az vakit geçsin diye uğraşıyruz arada bağırıyor

Geçmiş olsun canım babam sallıyor anakucağında mama verecez de az vakit geçsin diye uğraşıyruz arada bağırıyor

Allah sana sabır ogluna huzur ve uyku versın inşallah
ya hepimiz ne kadar zor gunler geçiriyoruz Allah yardımcımız olsun valla

1 haftadır böyle burcu ya
ömerede kıyamam ben
1 kere daha ver istersen bişey olmaz aşı yerlerının hafıfletır acısını sırf ateş duşurucu degil aynı zamanda agrı kesıcı ya

evet canım birazdan emziricem tekrar sonra veririm yarım ölçek daha...

bence mina oturtmaya çalışıtığın düzeni boykot ediyo....o bir akrep burcu annesi unutma...sen onun düzenine uyucan :jeyyar:

evet canım birazdan emziricem tekrar sonra veririm yarım ölçek daha...

bence mina oturtmaya çalışıtığın düzeni boykot ediyo....o bir akrep burcu annesi unutma...sen onun düzenine uyucan :jeyyar:

ben onu yay olmasın gergın olmasın dıye 21 kasımda dogurmaya karar vermıştım :)
aldıkmı basımıza akrebi
bende takıntılı basagım nasıl olcak lmaz::roflol:

Bizimki mışıl mışıl uyuyu diyebilsem keşkeeakannehir

bizimki bütün gündüz hiç uyumadı devamlı ıhhh ıhhh ıhhhhh modundaydı...gecede 10.30 gibi ancak yüzüstü olarak uyuyabildi...2 de kalkar her gece olduğu gibi...ya şaşırıyorum hem calpol içiyo hem rezene veriyorum nasıl uyumuyo bende biraz önce parol içtim onu da biraz rahatlatsın die....

nazancım, senin kuzu bu saatte uyuyunca mamada aldığı için sabahı buluyo olması lazım dimi?? bulmuyosa helal olsun onada :))):lepi:

Allah sana sabır ogluna huzur ve uyku versın inşallah
ya hepimiz ne kadar zor gunler geçiriyoruz Allah yardımcımız olsun valla

Amin canım hepimize sabır ve bebişlere sağlık ve uyku versin inş.Çok zor gerçekten en geç saatte bir emmek istiyor ya kafayı yiyecem.herşeyi koşturarak yapıyorum.şimdi de 2-3 dak.lık uykular uyuyor(

ben onu yay olmasın gergın olmasın dıye 21 kasımda dogurmaya karar vermıştım :)
aldıkmı basımıza akrebi
bende takıntılı basagım nasıl olcak lmaz::roflol:

:)))))))))))))) ahhahhha sendemi başaksın...neyseki takıntılı olduğumuzu kabul ediyoruz....ben takıntının doruklarında yaşayan bir başak karısı olduğum için seni çok iyi anlıyorum :))
akrep zor ama bir o kadarda karakterli bi burçtur )))

Ay ne güzel sen de yatsana canım 2saat uyumuş olursun benmki uyusa ben de yatardım.bizimkide 2den önce uyumuyo tilki uykusu mübarek.yüzüstü yatırınca da az dayanmaya çalışıyor sonrada bağırıyor.
yok cnm mama da yese eme eme saati 2yapıyor benmki.bazen daha da geç.ondan sonrada yine 2saat uyuyup kalkıyor

Amin canım hepimize sabır ve bebişlere sağlık ve uyku versin inş.Çok zor gerçekten en geç saatte bir emmek istiyor ya kafayı yiyecem.herşeyi koşturarak yapıyorum.şimdi de 2-3 dak.lık uykular uyuyor(

tam bır kaos çok sık emmek ıstıyor emdıkçe gazı oluyor gazı oldukça acıktım sanıyor yıne emmek ıstıyor o yuzden nazan annen dolaştırmana yardım edecek eşin yardım edecek sen bu emmelerın arasını açacaksın banada dedi doktor çok zorlandım mına katılacak aglamaktan sandım kolaysa gel sen alıştır dedim kardeşime ama haybıye 1ay geçti o duzenle memeyı bırakmak istemedı ne zaman kakasını yapamaz oldu geçen hafta karar aldım baladım emmenın arasını açmaya ben birde yalnızım düşün o yuzden annenlerden yardım alıp ilk önce 1 saat 2 gun sonra 1 saat 15 dk sonra 1 hafta sonra 1,5 saat falan yanı yavas yavas arttırarark açmaya çalış nazancım arasını oyle yavas yavas olunca biraz daha kolay oluyor sende rahatla ogluşunda bak burcu eylulu alıştırdı oyle maşallah bizimkiside 1, saat 45 dk ya lıştı çok şukur

offf yaaa aslında kalkmaması lazım..duruya annem saat 12 de 90 lık son mamayı verirdi sabah 6 ya kadar deliksiz uyurdu...gerçi duru meme keyfi bilmiyodu hiç, benim eşekliğimden ama...nazancım bu saatte yatınca da ben uyuyamıyorum ben sabah uykusu çok severim yani severdim artık hayal tabii...en az 3 yıl sabah uykusu yok :S
ben bazen bu 2 dklık uykusundan uyanınca kahkahayla gülüyorum...manyak bide cin gibi bakıyo sanki saatlerce uyumuş gibi :)))

canım cok geçmiş olsun.o gaz sancısını biz 3 ay çektik hemde her akşam 6 ile 10 arası.allah ıma binlerce şükür ki tam 3.ayımızın bittiği 5 subat gecesinden beri hiç olmuyor şaştım kaldım..inş.sizinde bi an evvel son bulur canım
uyusada al omzuna çıkar gazını oyle yatmasın mına oyle uyuya uyuya bırde çok emmekten gaz sancısı fecı basladı sen bastan al önlemını cnm[/QUOTE]
pelincim bak kolik cd si ve fön makinesi bizde çok işe yarardı..hatta fön makinesini 1.devrede calıştırıp karnına tutup ısıtıyordum karnını çok rahatlıyodu bir dene istersen canım..gaz ilaçlarının hepsini denesim hemde hepsini hiç biri işe yaramadı çare fön mk.oldu
tamam canım bende demek rahat uyuyor diye dokunmuyordum bundan sonra çıkarmadan yatırmam
melikecim bana da doktorumuz kesinlikle uyudu ise emerken sakın uyandırma gazı çıkarayım derken dedi usulca yatır yerine yan bi şekilde dedi ,bende öle yapıyorum hem gece uykularımız düzene girdi hemde uykusuzluğundan oluşan hırçınlığı geçti
canım benim kızımında ellerinde ki baş parmağı bi kıvrılıyo nerdeyse tersine dönecek babamızın da öle çok komik ya:)babası kılıklı nolcek
ebru canım sana da fön makinesini öneriyorum bak bi dene çok şiddetli ağlarken en yüksek devirde acıp o sesi duymasını sağla sonra sesi duyup sakinleşince al 1.devire çıkan sıcak ısıyı tut karnına nasıl rahatlayacak canberkcik bak göreceksin:)
Atesını olctum normal ama her aksam banyo yaptırıyorum ıshibalden dolayı her yerını batırıyor cukı doktor normal dıyor ama bence degıl cotedırgınım
sız su verıyormusunuz bebeklerınıze
geçmiş olsun canım..ben su vermiyorum..gerekli olmazmış,hemde suyu bağırsakları algılamazmış..bugun trt de esra ceyhan ın proğramında bi çocuk prof.vardı dediki:melekler onlara su verirmişkaydirigubbakcemile3
siz hiç merak etmeyin uyuturum ben

kızlar bebekler uyanınca bir bakında yazın korkmaya başladım şimdi göz doktorunu aradım doluymuş randevu vermediler
bizde farklı bi durum yok canım..sende git gel dr a bize yaz emi.inş önemli birşeyi yoktur
bilgeye çok çok geçmiş olsun..benim 27 ocakda bitti iznim,su an yıllık izindeyim 1 martta başlıcam işe
Birini bulmam cok zor . İse de nisanda doncem dedim . Bilmiyorum valla
burcu canım annene acil şifalar diliyor bi an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum..tabii sana da kolaylıklar vede acil çözüm yolları rabbim yardımcı olsun
allah yardımcın olsun pelinim.. bi fön mak.dene bakalım bak rahat etcen :teselli:bu arada biz hala kaka yapmıyoruz bugün yine gittim dr a.yine aynı şeyleri söledi.hatta kurcalarken bebeğimin poposunda fissür oluşturmuşm..çok kızdım kendime(senağlama

günaydınnnnnnnn benim kız uyurken kahvaltımı yapayım ki süt depoları dolsun :)))))))))

gunaydın mina kalktı 1 saat önce birdahada saat 1 e kadar uyumaz
gece yatakodasına tasıdık beşiğiartık oturma odasında yatmaktan tutldum dıye
hiç uyumadı ya 5 kere kalktık sonra aldım mınayı saat 6 da oturma odasına geldım 1 saat uyudu işte
burcu bu babulıne fayda ettımı eylule

babulıne ilk verdıgımde dun gunduz mına uyudu gözunu zor açtı annem içinde anason yagı var dıye dedı ama akşam bu anason yagı nedn uyutmadı o halde

eşimi kaldıracagım kahvaltı etsın dıye
erkek olarak dunyaya gelmek varmış
en buyuk dertlerı ara kazanmka e onubızde yapabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…