bende anneme geldım eşim şehirdışına gitti
akşam geç gelecekmış mınanın gaz sancıları basladı yıne yalnız olmayayım evde dedım
çocuk 3.ayında gaz sancısı çekmeye basladı bu nasıl iş anlamadım ya
doktoru aradım en fazla 1 ay daha çeker duzelır 4 aydan sonra dedi annemde oyle dıyor inşallah 1 ayda geçecekse razıyım
babulıne aldım onu deneyecegız bakalım
inşallah işe yarar kakasını yapamıyor ama gaz çıkarıyor bagırsaktakı gazı aynı kaos yanı sabır yarabbım
canım cok geçmiş olsun.o gaz sancısını biz 3 ay çektik hemde her akşam 6 ile 10 arası.allah ıma binlerce şükür ki tam 3.ayımızın bittiği 5 subat gecesinden beri hiç olmuyor şaştım kaldım..inş.sizinde bi an evvel son bulur canım
2,5 olsada razıyım
ama ben evde gezınmekten oldum bu hafta bişey degil iyice kucaga alışıyor
gerçi birazda ayagımda sallamaya basladım
o zaman babulıne da tras
öfffff
ya bu gaz sancılarını ne yapacagız yaaaaa
bu kadar bide harekete gr. kıloda gtmyor anlamadım bu işi
uyusada al omzuna çıkar gazını oyle yatmasın mına oyle uyuya uyuya bırde çok emmekten gaz sancısı fecı basladı sen bastan al önlemını cnm[/QUOTE]
pelincim bak kolik cd si ve fön makinesi bizde çok işe yarardı..hatta fön makinesini 1.devrede calıştırıp karnına tutup ısıtıyordum karnını çok rahatlıyodu bir dene istersen canım..gaz ilaçlarının hepsini denesim hemde hepsini hiç biri işe yaramadı çare fön mk.oldu
tamam canım bende demek rahat uyuyor diye dokunmuyordum bundan sonra çıkarmadan yatırmam
melikecim bana da doktorumuz kesinlikle uyudu ise emerken sakın uyandırma gazı çıkarayım derken dedi usulca yatır yerine yan bi şekilde dedi ,bende öle yapıyorum hem gece uykularımız düzene girdi hemde uykusuzluğundan oluşan hırçınlığı geçti
ay benım ayak parmaklarımdan 2.si bıraz önde 2 ayagımdada mına dogar dogmaz baktım hatta annemde bakmış yıkadıktan sonra falan benım babanemınde oyleymış ona çekmişim
minada yoktu ama geçen baktım buyudukçe aynısı olmuş benımkının nasıl şaşırdım nasıl çekmiş dimi ya
canım benim kızımında ellerinde ki baş parmağı bi kıvrılıyo nerdeyse tersine dönecek babamızın da öle çok komik ya:)babası kılıklı nolcek
Ben de sürüyorum lansinohu sık sık. Aslında sağıp verdim bir gün boyu emzirmedim oradan bayağı azalmıştı ama sonra üşendim yine aynı haline döndü. Acımasa neyse de acıyor yaa.
AH gaz demeyin bana oğlan haftasonu krize girdi resmen gazdan. Ne yapacağımızı şaşırdık memeyi bile görmedi gözü ağlamaktan helak oldu.
Bütün gece kıvranıp duruyor uykusunda.
GAz sancıları bitecek diş sancıları başlayacak o saatten sonra fazla sevinmeyelim bence..
ebru canım sana da fön makinesini öneriyorum bak bi dene çok şiddetli ağlarken en yüksek devirde acıp o sesi duymasını sağla sonra sesi duyup sakinleşince al 1.devire çıkan sıcak ısıyı tut karnına nasıl rahatlayacak canberkcik bak göreceksin:)
Atesını olctum normal ama her aksam banyo yaptırıyorum ıshibalden dolayı her yerını batırıyor cukı doktor normal dıyor ama bence degıl cotedırgınım
sız su verıyormusunuz bebeklerınıze
geçmiş olsun canım..ben su vermiyorum..gerekli olmazmış,hemde suyu bağırsakları algılamazmış..bugun trt de esra ceyhan ın proğramında bi çocuk prof.vardı dediki:melekler onlara su verirmişkaydirigubbakcemile3
siz hiç merak etmeyin uyuturum ben
kızlar bebekler uyanınca bir bakında yazın korkmaya başladım şimdi göz doktorunu aradım doluymuş randevu vermediler
bizde farklı bi durum yok canım..sende git gel dr a bize yaz emi.inş önemli birşeyi yoktur
Benimde Bilge aklıma geldi az evvel. Eğer rapor ya da ücretsiz izin almayacaksa izninin bitmesine az kaldı herhalde. Ne çabuk geçiyor zaman.
Haftaya salı iş başı yapmam gerekiyor normalde benim ama tabii ücretsiz izin alacağım, oğlumu şudurumda bırakıp gitmeyi düşünemiyorum bakacak kimse de yok zaten bizden var mı işe başlayacak olan yakın zamanda
bilgeye çok çok geçmiş olsun..benim 27 ocakda bitti iznim,su an yıllık izindeyim 1 martta başlıcam işe
Birini bulmam cok zor . İse de nisanda doncem dedim . Bilmiyorum valla
burcu canım annene acil şifalar diliyor bi an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum..tabii sana da kolaylıklar vede acil çözüm yolları rabbim yardımcı olsun
3.ayda baslayan kolık olurmu acaba
mina yırtınıyor resmen sancıdan
zarzor uyudu uyanmazsa ıyıdır
doktoru aradım yapacak birşey kalmadı pelin sabretceksın dıyor 1 ay sonra gececek dıyor rezene çayı verme bakalım dedı
kardeşımı aradım çocukçu arkadasları sıcak havluya sarsın demışler o biraz işe yaradımı yoksa pestili çıktıdamı uyudu bılemedım
allah yardımcın olsun pelinim.. bi fön mak.dene bakalım bak rahat etcen :teselli:bu arada biz hala kaka yapmıyoruz bugün yine gittim dr a.yine aynı şeyleri söledi.hatta kurcalarken bebeğimin poposunda fissür oluşturmuşm..çok kızdım kendime
(senağlama