2009 Aralık Anneleri

mrb arkadaşlar ben eski üyelerden sayılırım. baya ara vermiştim. ilk çocuğumda çok takılırdm buralara şimdi ikinci kez anneyim aralık 2 de doğum yaptım, zeynep adında bi kızım var .allah hepimizinkini bağışlasn tüm bebişleri öpüyorumm.

Allah anali babali buyutsun

melike burcu bize geldiğinde bahsetti
bilgenin bebeğinin alerjisi çıkmış süte sanırım burcu girince detaylı yazar 140 liralık mamayla besleniyormuş sende dua et de biran önce iyileşsin

Yazamadim dun eylül uyandi . Umutun sut ve sut urunlerine alerjisi cikmis. Bilgenin kesinlikle sut ve urunlerini almamasi gerekiyormus . Mama olarakta ozel mama yiyormus .

Çok geçmiş olsun annane Burcu. İmkAnın varsa al tabii ki ücretsiz izin hiç olmazsa annen iyileşene kadar eylülde biraz daha büyümüş olur hem.

Sagolasin Ebru . Artik annem hic bakamayacak . Doktor 1 kg bile kaldirmicaksin artik demis Valla bilmiyorum allak bullak oldum .

offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff,

Allah'ım kayınvalide olacağım zaman aklıma mukayet ol, kafayı sıyırmış bi tip olmayım....:Saruboceq:

Aminn .Hepimize sabir....

3.ayda baslayan kolık olurmu acaba
mina yırtınıyor resmen sancıdan
zarzor uyudu uyanmazsa ıyıdır
doktoru aradım yapacak birşey kalmadı pelin sabretceksın dıyor 1 ay sonra gececek dıyor rezene çayı verme bakalım dedı
kardeşımı aradım çocukçu arkadasları sıcak havluya sarsın demışler o biraz işe yaradımı yoksa pestili çıktıdamı uyudu bılemedım

Pelin bizimde basladi hic boyle olmazdi simdi kriz seklinde.

burcu canım annene acil şifalar diliyor bi an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum..tabii sana da kolaylıklar vede acil çözüm yolları rabbim yardımcı olsun

Cok sagolasin Seray..
Ben bi de camasir makinasina goturuyorum Eylülü o da ise yariyor sancisi tukafamçokkarıştı

gunaydın mina kalktı 1 saat önce birdahada saat 1 e kadar uyumaz
gece yatakodasına tasıdık beşiğiartık oturma odasında yatmaktan tutldum dıye
hiç uyumadı ya 5 kere kalktık sonra aldım mınayı saat 6 da oturma odasına geldım 1 saat uyudu işte :KK43:
burcu bu babulıne fayda ettımı eylule

Etti Pelin sanki gerci bu aralar sanci cekiyoruz ama . Uyku yapmiyor ama bizde

şimdi bir de bu çıktı memeyi tutturmaya çalışıyorum şu an tuttu ama şimdide ağzından çıkınca uyanıyor mızırdanıyor

herkese merhaba
yine uykusuz geçen uzun bir geceden sonra sabah tam uyuttum derken kızım birden o derin uykudan kalktı ve bağıra bağıra ağladı sancıdan.
ne yapacağımı şaşırdım gece uykumuz hiç yok saat 12 den sabah 6 ya kadar.saatler değişsede uyumama süresi hep aynı.
birşey soracağım kızlar.bebeğim emerken ve emdikten sonra karnından hep sesler geliyor patır patır.acaba üşüttümü yoksa gazımı içeride kalıyor..çok rahatsız oluyor yavrum.bende birçok yol deniyorum ama geçmiyor bir türlü.
bazen emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum ama çıkmıyor yada kucağımda durmayınca kısa kesmek zorunda kalıyorum.buda ona sancı yapıyor sanırım.özellikle mama yedikten sonra çok huysuzlanıyor.sadece günde 1 yada 2 kere veriyorum uykuya yatırırken ama bundan sonra vermeyeceğim..siz hangi mamaları kullanıyorsunuz..

herkese merhaba
yine uykusuz geçen uzun bir geceden sonra sabah tam uyuttum derken kızım birden o derin uykudan kalktı ve bağıra bağıra ağladı sancıdan.
ne yapacağımı şaşırdım gece uykumuz hiç yok saat 12 den sabah 6 ya kadar.saatler değişsede uyumama süresi hep aynı.
birşey soracağım kızlar.bebeğim emerken ve emdikten sonra karnından hep sesler geliyor patır patır.acaba üşüttümü yoksa gazımı içeride kalıyor..çok rahatsız oluyor yavrum.bende birçok yol deniyorum ama geçmiyor bir türlü.
bazen emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum ama çıkmıyor yada kucağımda durmayınca kısa kesmek zorunda kalıyorum.buda ona sancı yapıyor sanırım.özellikle mama yedikten sonra çok huysuzlanıyor.sadece günde 1 yada 2 kere veriyorum uykuya yatırırken ama bundan sonra vermeyeceğim..siz hangi mamaları kullanıyorsunuz..

gaz sancısı işte :KK43:
hele mama veriyorsan biberondan beslenırken çok hava yutuyor ve gaz oluyor muhakkak ne yap ne et bıberon sonrası çıkart zaten o gaz daha çabuk çıkıyor memeden emdıkten sonrakı çok zor çıkıyor aptamil mamada

pc açık kalsın mına uyuyorken uyumaya çalışayım inşallah şu pis gazlar rahat bırakırda uyur kızım
seray mınada kaka yapamadı krızlerdeyız off offf doktor 5 gun olmadan fitil verme dedi :KK43: alışırmış fitilsiz yapamazmış
makatı uyarmak hiçbirişe yaramadıgı için yapmıyorum artık geçmiş olsun adayada :KK43:

Seray ben de dört gözle üc ayı bekliyorum bakalım inşallah bizim gazlarda son bulur.

Pelin ne olacak bizim halimiz yaa. Aynısını ben düşündüm bu saatten sonra kolik mi oldu bu oğlan diye.

Sabaha karşı gaz yüzünden bir uyanıyor benim sıpa haydeee ıkın sıkın olmadı ağla sussun diye emziriyorum bu sefer gazı çoğalıyor gazı çıkarmaya uğraş, uykusu açılıyor iyice başlıyor gazı da çıkınca cıvıl cıvıl konuşmaya kendince.
Ben uykuda ölüyorum onun uykusu gelene kadar da benimki kaçıyor sonra zombi gibi geziyorum ortalıkta.

Burcu bizim oğlan hiç yüz üstü yatmıyor bir dakika bile uyanıkkende öyle durmak istemiyor. Aslında öyle yatsa daha rahat edecek ama alışamadı bir türlü.
Bu arada Ömer e de geçmiş olsun. Aşının sıkıntısı herhalde.

gunaydın mina kalktı 1 saat önce birdahada saat 1 e kadar uyumaz
gece yatakodasına tasıdık beşiğiartık oturma odasında yatmaktan tutldum dıye
hiç uyumadı ya 5 kere kalktık sonra aldım mınayı saat 6 da oturma odasına geldım 1 saat uyudu işte :KK43:
burcu bu babulıne fayda ettımı eylule
Yerini yadırgadı herhalde kuzucuk.

babulıne ilk verdıgımde dun gunduz mına uyudu gözunu zor açtı annem içinde anason yagı var dıye dedı ama akşam bu anason yagı nedn uyutmadı o halde :KK43:
Zincoda da anason yağı var. Bizimkine ben sabah akşam veriyordum hiç bana mısın demiyordu. İlk verdiğinde belki işe yarıyor sonra eski tas eski hamam.

şimdi bir de bu çıktı memeyi tutturmaya çalışıyorum şu an tuttu ama şimdide ağzından çıkınca uyanıyor mızırdanıyor

aynen bizde öyleyiz

:)))))))))))))) ahhahhha sendemi başaksın...neyseki takıntılı olduğumuzu kabul ediyoruz....ben takıntının doruklarında yaşayan bir başak karısı olduğum için seni çok iyi anlıyorum :))
akrep zor ama bir o kadarda karakterli bi burçtur :KK66:)))

canım senmi demiştim obsesifim diye.ne yazık ki bendede aynı rahatsızlık var.bazen takıntılarım beni çok zorluyor ama şu an kızımla uğraşmaktan pek fazla birşey takmıyorum kafaya..

doktoru aradım yapacak birşey kalmadı pelin sabretceksın dıyor 1 ay sonra gececek dıyor rezene çayı verme bakalım dedı
kardeşımı aradım çocukçu arkadasları sıcak havluya sarsın demışler o biraz işe yaradımı yoksa pestili çıktıdamı uyudu bılemedım

neden rezene çayı verme dedi canım.bende sancısı olduğu zaman ya zinco veriyorum yada rezene..birde siz ne kadar ölçü veriyorsunuz rezeneyi..

Tutsa bir dert tutmasa ayrı dert bizimki de eğer alırsa ağzında çıkınca ağlıyordu ya da uyuyorsa hemen uyanıyordu e o meme de ikide bir çıkıyor işte.
İki gündür hiç almıyor ne zaman vermeye kalksam kıyametler kopuyor anlamadım ben bu işten bir şey.

gaz sancısı işte :KK43:
hele mama veriyorsan biberondan beslenırken çok hava yutuyor ve gaz oluyor muhakkak ne yap ne et bıberon sonrası çıkart zaten o gaz daha çabuk çıkıyor memeden emdıkten sonrakı çok zor çıkıyor aptamil mamada

bende aptamil kullanıyorum.evet ya gazı çıkmadı ondan sonra oldu ne olduysa..

Seray ben de dört gözle üc ayı bekliyorum bakalım inşallah bizim gazlarda son bulur.

Pelin ne olacak bizim halimiz yaa. Aynısını ben düşündüm bu saatten sonra kolik mi oldu bu oğlan diye.

Sabaha karşı gaz yüzünden bir uyanıyor benim sıpa haydeee ıkın sıkın olmadı ağla sussun diye emziriyorum bu sefer gazı çoğalıyor gazı çıkarmaya uğraş, uykusu açılıyor iyice başlıyor gazı da çıkınca cıvıl cıvıl konuşmaya kendince.
Ben uykuda ölüyorum onun uykusu gelene kadar da benimki kaçıyor sonra zombi gibi geziyorum ortalıkta.

Burcu bizim oğlan hiç yüz üstü yatmıyor bir dakika bile uyanıkkende öyle durmak istemiyor. Aslında öyle yatsa daha rahat edecek ama alışamadı bir türlü.
Bu arada Ömer e de geçmiş olsun. Aşının sıkıntısı herhalde.
ya bılmıyorum ama şaka degil lohusa kampı falan yokmu acaba tatil köyu şeklinde bakıcıların falan oldugu varsa valla gidecegım 1 hafta minayla havuza falanda girerdik ay çokmu hayal oldu googledan arama yapacam valla belki çıkar böyle kafayı sıyıracagım yoksa ben uykusuzluguda geç çocugun canı dayanmıyor acıyor dıye uzuluyorum
teşekkür ederim.
rica ederım
Yerini yadırgadı herhalde kuzucuk.

Zincoda da anason yağı var. Bizimkine ben sabah akşam veriyordum hiç bana mısın demiyordu. İlk verdiğinde belki işe yarıyor sonra eski tas eski hamam.
aynı yatagı alıp göturdum o sallanan beşiği ebru ya gaz gaz bu kakada yapamayınca iyice rahatsız etti
aynen bizde öyleyiz

canım senmi demiştim obsesifim diye.ne yazık ki bendede aynı rahatsızlık var.bazen takıntılarım beni çok zorluyor ama şu an kızımla uğraşmaktan pek fazla birşey takmıyorum kafaya..

neden rezene çayı verme dedi canım.bende sancısı olduğu zaman ya zinco veriyorum yada rezene..birde siz ne kadar ölçü veriyorsunuz rezeneyi..

gazı hareketlendırdıde çıkartamadı dıyemı düşünde ne anlamadım kı gerçi şey dedı şeker var ondada kes bakalım vermeyı dedı
100 cc ye 1 çay kaşıgı koyuyordum zaten tadını sevmıyordu gunde 30 cc falan içiyordu kalanını ben içiyordum hergun yenı hazırlıyordum ben mınaya gaz için degilde çok emme ıstegı vrdıya bıraz çayla oyalansın dıye verıyordum

Ben de veriyorum rezene bize doktorumuz üzerinde 100 cc ye kadar verilebilir diyor ama siz o kadar vermeyin 20-30 cc yeterli olur günde demişti.

şimdi yine kıpırdanıyor off sancısı var belli
bende gunduz uyuyamıyorum ya illa karanlık olacak yatak odasının storu lacıvert kapatınca gece gıbı oluyor ama mınayıda gunduz karanlıkta uyutmayayım dıye gitmiyorum oraya

X