- 4 Eylül 2007
- 3.430
- 4
- 43
mrb arkadaşlar ben eski üyelerden sayılırım. baya ara vermiştim. ilk çocuğumda çok takılırdm buralara şimdi ikinci kez anneyim aralık 2 de doğum yaptım, zeynep adında bi kızım var .allah hepimizinkini bağışlasn tüm bebişleri öpüyorumm.
Allah anali babali buyutsun
melike burcu bize geldiğinde bahsetti
bilgenin bebeğinin alerjisi çıkmış süte sanırım burcu girince detaylı yazar 140 liralık mamayla besleniyormuş sende dua et de biran önce iyileşsin
Yazamadim dun eylül uyandi . Umutun sut ve sut urunlerine alerjisi cikmis. Bilgenin kesinlikle sut ve urunlerini almamasi gerekiyormus . Mama olarakta ozel mama yiyormus .
Çok geçmiş olsun annane Burcu. İmkAnın varsa al tabii ki ücretsiz izin hiç olmazsa annen iyileşene kadar eylülde biraz daha büyümüş olur hem.
Sagolasin Ebru . Artik annem hic bakamayacak . Doktor 1 kg bile kaldirmicaksin artik demis Valla bilmiyorum allak bullak oldum .
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff,
Allah'ım kayınvalide olacağım zaman aklıma mukayet ol, kafayı sıyırmış bi tip olmayım....:Saruboceq:
Aminn .Hepimize sabir....
3.ayda baslayan kolık olurmu acaba
mina yırtınıyor resmen sancıdan
zarzor uyudu uyanmazsa ıyıdır
doktoru aradım yapacak birşey kalmadı pelin sabretceksın dıyor 1 ay sonra gececek dıyor rezene çayı verme bakalım dedı
kardeşımı aradım çocukçu arkadasları sıcak havluya sarsın demışler o biraz işe yaradımı yoksa pestili çıktıdamı uyudu bılemedım
Pelin bizimde basladi hic boyle olmazdi simdi kriz seklinde.
burcu canım annene acil şifalar diliyor bi an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum..tabii sana da kolaylıklar vede acil çözüm yolları rabbim yardımcı olsun
Cok sagolasin Seray..
Ben bi de camasir makinasina goturuyorum Eylülü o da ise yariyor sancisi tukafamçokkarıştı