Oğlumun dün gece ve bugün çektiğim 2fotosunu ekledim teyzeleri
Ben de veriyorum rezene bize doktorumuz üzerinde 100 cc ye kadar verilebilir diyor ama siz o kadar vermeyin 20-30 cc yeterli olur günde demişti.
kızlar kzıımın fotolarını ekledim
strese girmmek mümkün mü? oğlum başından ber beni zor emiyordu zaten.üstüne mama veriyordum.beni en fazla 5 dk emiyordu. şimdi de 5 dkyı geçmiyoruz maşallah direniyor ikimizde suyun terin içinde kalıyoruz.üstelik doymadı dıye önceden 180-300cc günde mama verdiğim çocuk şimdi toplam 100ccyi zor alıyor.ne yapacağımı şaşırdım.bu çocuk aç mı derdi beni öldürecek?sizin bebekleriniz kaç dakika emiyorR iki göğsü de bititriyormu ?nasıl besleyeceğim şaşırdım.tam sütüm artmaya başlamıştı.bugün ilk defa bulüzüm esızdı sütüm.bişeye sevineyim çok şükür düzeldi derken bu sefer başka bişey çıkıyor.ne yapacağımı şaşırdım.ağlıyor aç memeye yapısıyor 5dk sonra itiyor.bibeonu da artık itiyor.10 gün dür ishaldi.o geçti bu sefer de2 gündür kakasını yapmıyor.bunların hepsi normal mi? görüşlerinizi bekliyorum.çok bunaldımmmm
saol cnm bnm evet çook tatlılar valla seninkininde öle güzel pozları varki bayıldım maşallah bütün bebeikler tatlı yaaa senin bebişinde ne güzel gülüo öyle yerim onu ben yakalayamıom kızımın öle pozlarınımaşallah kuzuya çooook tatlı yer onu teyzesi kızlar bu aralık bebeleri daha mı tatlı ne
saol cnm bnm evet çook tatlılar valla seninkininde öle güzel pozları varki bayıldım maşallah bütün bebeikler tatlı yaaa senin bebişinde ne güzel gülüo öyle yerim onu ben yakalayamıom kızımın öle pozlarını
çok değilmi canım 30 cc ben 2 çay kş veriyordum işe yaramayınca 2 tatlı kş vermeye başladım..
kızlar cevaplarınız için teşekkürler yeni gördüm bizim topicte normal doğum çok az da sizde de öyle sanmıştım ama varmış yine
bi soru daha normal yapanlar ben yarın kontrole gideceğim 40 çıkınca gel demişti doktor nasıl muayene eder ki acaba
beni kırk çıkınca çağırmadı doğumdan 1 hafta sonra çağırmıştı gittim alttan dikişlere bakmıştı düzeldi mi birşey var mı diye sadece bakmıştı yani ama bir daha gitmedim zaten bir sıkıntım da yok bende sana birşey sorucam sende normal doğumsun büyük abdestimi yaparken çok canım yanıyor acaba hemoroit mi oldu sende var mı o sıkıntı CADIARZU
aman neyse o zaman benim normalde sancım yok zaten doğumdada çok fazla ıkınmadım kolay oldu ama hep derler normal doğumdan sonra kesin diye korktum bende valla çağırmadı ben bebişi kontrole götürünce gidiyim o zaman neden geldin diyecek hali yok ya ah o kabızlık çok fena yaa birde cesaret edip şu temizlik işini bir halledebilsem ama nasıl yapıcam bilemiyorum eyvahedigeldismile
inşallah hemoroid falan olmayız ben de 5 6 kere ıkındım doğumda 10 dk.da oldu
yarın gidiyorum doktora bu akşam jiletle temizleyeyim korkuyorum ağdadan dikişler falan açılır diye yarın sorarım doktora ağda işini kabızlığı bi de korunma işini
Hepimizde aynı dert var desenize:) ben hiç yüz vermiyorum valla çocuğumu bile 1-2 kez kucağına verdim yüzünü görmeye bile tahammülüm yok...çok mesafeli davranıyorum bu duruma eşim çok üzülüyor biliyorum ama içimden gelmiyor o kadına iyi davranmak...lohusayken 14 gün kaldı bende nerdeyse kafayı yicektim.kal dememi bekledi ama hiç kal falan demedim yoksa aylarca kalır sorumsuz rahat kadın ...[/QUOTE
valla bende hiç yüz vermiyorum.üstelik benimki yakın aklına estikçe geliyor.2-3 saat kalıyor gidiyor ama o kadar saat yetiyorda artıyor bile benim sinir olmama.inanki geleceği zaman stres gelince ne zaman gidecek diye stres.ayy deli ediyor gidene kadar bir sürü hurafe..kendi doğurmuş ya 8 tane çok biliyor her şeyi.ama birgün fena atacak tepem diyeceğim artık 30 yıl önceki bilgilerle çocuk büyütülmüyor çok şey değişti diye.ama desen ne fayda konuş konuş sanki seni hiç duymuyor aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyor.bende onu duymuyorum artık.birşey sorsa bile sinir olacağım birşeyse cevap bile vermiyorum lafı kalıyor havada..amannn daha neler neler.takmıyorum artık diyorum her seferinde sinir oluyorum..
Bizim kullandığımız ama rezene tohumu değil, milupanın rezene çayı granül şeklinde. Sen tohumunu mu kullanıyorsun?
evet canım ben tohumunu kullanıyorum..
Sağol canm.ben de ekleyeceklerimin boyutunu küçültüp ekliyorum.sen de küçült de koy görelim Toprak bebeğiolumunekankayizsmilebüyütmüşün oğlanı cnm. Allah nazarlardan saklasın ya ben koyamıyorum fotolarını hep yüksek çözünürlükte kabul etmiyor siteee
strese girmmek mümkün mü? oğlum başından ber beni zor emiyordu zaten.üstüne mama veriyordum.beni en fazla 5 dk emiyordu. şimdi de 5 dkyı geçmiyoruz maşallah direniyor ikimizde suyun terin içinde kalıyoruz.üstelik doymadı dıye önceden 180-300cc günde mama verdiğim çocuk şimdi toplam 100ccyi zor alıyor.ne yapacağımı şaşırdım.bu çocuk aç mı derdi beni öldürecek?sizin bebekleriniz kaç dakika emiyorR iki göğsü de bititriyormu ?nasıl besleyeceğim şaşırdım.tam sütüm artmaya başlamıştı.bugün ilk defa bulüzüm esızdı sütüm.bişeye sevineyim çok şükür düzeldi derken bu sefer başka bişey çıkıyor.ne yapacağımı şaşırdım.ağlıyor aç memeye yapısıyor 5dk sonra itiyor.bibeonu da artık itiyor.10 gün dür ishaldi.o geçti bu sefer de2 gündür kakasını yapmıyor.bunların hepsi normal mi? görüşlerinizi bekliyorum.çok bunaldımmmm