2009 Aralık Anneleri

kızlar ben çıkıyorum ii bakın kendinize ve bebişlere.strese girip te sütümüzü azaltnayın...iyi akşamlarrrrrrrr

strese girmmek mümkün mü? oğlum başından ber beni zor emiyordu zaten.üstüne mama veriyordum.beni en fazla 5 dk emiyordu. şimdi de 5 dkyı geçmiyoruz maşallah direniyor ikimizde suyun terin içinde kalıyoruz.üstelik doymadı dıye önceden 180-300cc günde mama verdiğim çocuk şimdi toplam 100ccyi zor alıyor.ne yapacağımı şaşırdım.bu çocuk aç mı derdi beni öldürecek?sizin bebekleriniz kaç dakika emiyorR iki göğsü de bititriyormu ?nasıl besleyeceğim şaşırdım.tam sütüm artmaya başlamıştı.bugün ilk defa bulüzüm esızdı sütüm.bişeye sevineyim çok şükür düzeldi derken bu sefer başka bişey çıkıyor.ne yapacağımı şaşırdım.ağlıyor aç memeye yapısıyor 5dk sonra itiyor.bibeonu da artık itiyor.10 gün dür ishaldi.o geçti bu sefer de2 gündür kakasını yapmıyor.bunların hepsi normal mi? görüşlerinizi bekliyorum.çok bunaldımmmm

Ben de veriyorum rezene bize doktorumuz üzerinde 100 cc ye kadar verilebilir diyor ama siz o kadar vermeyin 20-30 cc yeterli olur günde demişti.

çok değilmi canım 30 cc ben 2 çay kş veriyordum işe yaramayınca 2 tatlı kş vermeye başladım..

canım benim kide 10 dak emiyor mamada hiç vermiyorum bazı bebek 5 dak boşaltırmış memeyi bazısı 20-25 dakikada eğer kilo alımı iyiyse sıkma kendini hem o doymasa 1 saniye bile durmaz basar yaygarayı fazla kalan sütünü sağ yeriden artsın memede bırakma

maşallah kuzuya çooook tatlı yer onu teyzesi kızlar bu aralık bebeleri daha mı tatlı ne
saol cnm bnm evet çook tatlılar valla seninkininde öle güzel pozları varki bayıldım maşallah bütün bebeikler tatlı yaaa senin bebişinde ne güzel gülüo öyle yerim onu ben yakalayamıom kızımın öle pozlarını

ben makinayla başında bekliyorum babası konuşunca gülüyor bütün bebeklere maşallah Allah yüzlerini hep güldürsün inşallah hiç solmasın yüzleri

çok değilmi canım 30 cc ben 2 çay kş veriyordum işe yaramayınca 2 tatlı kş vermeye başladım..

Bizim kullandığımız ama rezene tohumu değil, milupanın rezene çayı granül şeklinde. Sen tohumunu mu kullanıyorsun?

benımkı de 3 aralık dogumlu, valla kendi çocugum diye emiyorum benımki de çok tatlı alkisalkisalkis

bana 40 çıkınca gel demedi 1 hafta sonra gittim dr.a sadece baktı iyi şuan dikişlerin çok temiz dedi o kadar..

bende var canım.dün çok acıdı kabızdım biraz.sanırım bende oldu çünkü hafif kanda geldi..

benim doğumum zor olmuştu.suni sancıyla doğum yaptım ve uzun sürdü.

iyi olur canım bizimde bilgimiz olsun..bende korkuyorum ağdadan çünkü daha yeni düzeldi benimki..

canım benim de suni sancıyla oldu bayağı bağırdım :)))))))) ama sonra açılma hızlı oldu 2-3 kez ıkındım bebiş çıktı

büyütmüşün oğlanı cnm. Allah nazarlardan saklasın ya ben koyamıyorum fotolarını hep yüksek çözünürlükte kabul etmiyor siteee
Sağol canm.ben de ekleyeceklerimin boyutunu küçültüp ekliyorum.sen de küçült de koy görelim Toprak bebeğiolumunekankayizsmile

Ben çok yiyorum ve çok terliyorum hamilelikteki gibi.sizlerde böyle misinizmafoldumben

bn de rezenenin tohumunu kaynatıyorum sizce zararı oluyor mudur kızıma doktorunuza sordunuz mu

ben varım kşmse yok yaa oğlum uyuddu maş.uzunca anakucağında arada salladım da.gece işimiz var anlaşılan herzamankinden de çokeyvahedigeldismile

canım benim kızımda öyle 5 dk bile emmiyor sanki açlıkdan ölüyormuş gibi memeyi tutuyor sonra itiyor o yüzden sık emiyor kilosu iyi gidince ben kafama takmıyorum yalnız ben mama vermiyorum..

ya bu buyuk tuvaleti yaparken benimde canim yaniyo doktoruna soran olursa yazsin ben yarin gidecem ama sormaya dilim yetmez anlatamam doktora

offff be burda akşam üzeri tansiyonlar fırlamış oku oku bitmiyor neymiş sizin kaynanalarklava:Allah razı olsun benimki pek kibardır oldukçada mesafelidir telefon açıp müsaidmiyiz diye sormadan gelmez gelince oturur oturduğu yerden kalkıp gider öyle bakim karıştırim gezim demez daha yatak odamı ancak bir defa görmüştür her şeye konuşmaz karışmaz onun arkadaşları vardır günleri vardır ancak onbeşgünde bir gelirse gelir önceden aynı apartmanda altlı üstlü otururduk ozamanda böyleydi şimdide sizinkiler boşlukdan size sarmışlar biraz turlara katılsınlar gezsinler Allah size kolaylık versin:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…