ah cnm ah hep aynıyız bende böle kendimi sıka sıka çocuumu strese soktum sanırım hiç durmuo uyumuo çoook ağlıo ve bende sütüm azaldı sanırım die korkuyorum ve düşün bu kadın anakarada yaşadığı halde benböleyim orda olmasa daha iiymiş ya bi geldimi gitmek bilmio 2ay oldu ve hala burda cnm demiştimya ve gitme kelimesi aklından bile geçmio lafı bile geçmio bende bıktım artık eşimle tartışıyorum bu yüzden hep oda bende bıktım ama ne yapıyım kendi desin die bekliyoum bu kadar olmaz dio allahtan dio bunlar oda bilio yani bakalım nereye kadar dayanıcam huzurumuz düznimiz kalmadıı yapmıyım takmıyım diom ama elimde deil off yine sinirlerim tepeme zıpladı herşeye karışıo surat yapıo ondan sonra of of alahım senakannehir yardım etpelin kıs sana uydum google a lohusa kampı yazdım arattım ilk sırada senin bu mesajın çıktı.. kaydirigubbakcemile3ay valla ne iyi olur ya gerçekten bende giderdim bir hafta hatta belki sararsa 1 hafta daha.. keşke öyle bişey olsa ya kimse akıl edememiş mi bunu.. dur eşime diyim yeni bir iş sahası.. o böyle yeni fikirlere bayılır valla kamp bile kurarmı kurar hahahahha.. ya niye yok yabilmiyorumkismile kızlar beni sütüm azalmaya başlyor sanırım bu kaynanamların bana yaşattığı stresten.. anlatsam roman olur.. haftad 1 yada 2 kere geliyor ama öyle bir geliyor ki o da bana yetiyor.. dün eşimin doğum gününü yaptık evde kızıda gelince iyic havalara girdi çocuğumu bana bile vermedi adi kadın nefret ediyorum ondan.. annem de işten geldi kadın özlemiş vermiyo ki bi kucağa alsınlşar resmen köşe bucak kaçırdı alçak karı.. olay çıkarmama ramak kalmıştı.. bu ikisi varya anlatışlmaz görmeniz gerek.. çocuk meme istiyor ağlıyor yada beni istiyor besbelli bu iki manyak dangalak karı almışlar bir oyana bir buyana savurup duruyolar.. piş pişş piş diye.. kalkıp ...tiri çekicektim nerdeyse... nefret ediyorum nefret.. bak şuan uzağımadalar ben evimdeyim ama dün yaşattıkları şeyler beni mahvetti hele akşam damla süt gelmedi bugünde eh işte.. kalkarkende görümcem gelin cumartesileri filan dedi.. e bazen içimden geliyo gidelimmi diyorum eşime hadi diyor o da tabi sonuçta ailesi hoşuna gidiyor. gidiyoruz 3-4 saat oturuyoruz saat ona geliyor mesela hadi kalkalım diyoruz yok nereye saçmalamayın ya oturun falan filan.. ya eskiden de yapardı gıcık olurdum da ulan sana ne geldik oturduk yedik içtik gülüştük artık evimize gitmiycekmiyiz mal karı.. şimdi birde bebek olduğu halde böyle yapıyor.. böyle gerizekalı bir sülale görmedim ben.. bazen eşim bu aileden nasıl çıkmış hayret ediyorum.. çok moralim bozuk ve gerginim kızlar.. ve bu adi iki kadın hayatımda olmak zorundalar ama ben mi biraz çizmeyi aşıp onlara uysam napsam bilmiyorumm.. kırmamak için elimden geldiğince içime atıyorum.. susup kendi kendimi yiyorum.. dün görseniz inanılmazdı ya.. kaynanam akşam kızıda bize gelince ( ikisi bir araya gelince çok fenadırlar) bir havalara girdi bir havalara girdi inanamadım. dedimya bana bile vermyolarki susturayım çocuğumu. ya dünü tekrar yaşadım valla yine gitçek süt müt kalmıycak.. nefret etmek kelimesi az geliyor onlar aklıma gelince.. keşke onları görmemek için gitsek taşınsak başka illere hatta başka ülkeye.. ağlamak istiyorum ya bağırıp çağırıp suratlarına tükürüp evimden kovmak istiyorum onları böyle yaptıklarında
hiç sorma senin işinde baya zor uzak yerde oturdukları için kalıyorlar bir de of ya.. valla artık bunlara uyup çirkef olcaz napalım sende belli et afra tafra yap bırak seni kötü bilsin.. bend deniycem.. çocuğumu alıp bir oyana bir buyana savurduğu zaman ver şunu ya mahvettin çocuğu diycem.. bende senin gibi yapmıyım diyorum idare edeyim diyorum yok anacım olmuyo .. bir görsen annemi akşam nasıl dışladı iki uyuz.. zavallı anacım orda öyle boynu bükük kaldı hiç kavgacı değildir ve eşimi çok sever onun hatırına sustuk ikimizde... gözümün önüne gelip gelip gidiyo hal ve hareketleri.. ah canım babam sağ olsaydı annecimde böyle ezilmezdi.. 46 yaşında gitti canım babam, bu lanet olasıcaların yanında dayanma gücü yok annemin napcam bilmiyom. öyle bencil öyle uyuzlarki anlatamam.. bundan sonra bende çirkefleşicem anasını satayım..en azından deniycem.. biz insan oldukça o pislikler hep tepemize çıktı.. eşimin hatırı olmasa varya onları öyle bir --- tir ederimki hayatımdan.. hatta varya bebeğim olmasa eşimi bile sallamazdım onları birgüzel kovardım hayatımdan o da artık benle mi kalır yoksa uyuz ablasıyla bencil anasının peşine mi gider onu bilemem umrumda da olmazdı o derece nefret ediyorum bunlardan ben.. Allah benden eşimden uzak yerde tutsun onları inşallah..ah cnm ah hep aynıyız bende böle kendimi sıka sıka çocuumu strese soktum sanırım hiç durmuo uyumuo çoook ağlıo ve bende sütüm azaldı sanırım die korkuyorum ve düşün bu kadın anakarada yaşadığı halde benböleyim orda olmasa daha iiymiş ya bi geldimi gitmek bilmio 2ay oldu ve hala burda cnm demiştimya ve gitme kelimesi aklından bile geçmio lafı bile geçmio bende bıktım artık eşimle tartışıyorum bu yüzden hep oda bende bıktım ama ne yapıyım kendi desin die bekliyoum bu kadar olmaz dio allahtan dio bunlar oda bilio yani bakalım nereye kadar dayanıcam huzurumuz düznimiz kalmadıı yapmıyım takmıyım diom ama elimde deil off yine sinirlerim tepeme zıpladı herşeye karışıo surat yapıo ondan sonra of of alahım senakannehir yardım et
:a015:
kızlar sakin olun yapmayın böyle sütleriniz azalacak.bende martta iş başı yapacağım ve kayınvaldemler bana yerleşecek.görümcem kayınvaldem ve kayınpeder kalabalık bir aile olacağız bizde.korkutmayın beni.umarım bizde sorun yaşamayız.mecburuz biz benm annem yiğenime bakıyor gelmesi imkansız kayınvaldemlerinde semti uzak bize gelip gidemezler mecburen oğlum 2 yaşına gelene kadar birlikte yaşıyacağızzz.sonra kreşe göndereceğim
hiç sorma senin işinde baya zor uzak yerde oturdukları için kalıyorlar bir de of ya.. valla artık bunlara uyup çirkef olcaz napalım sende belli et afra tafra yap bırak seni kötü bilsin.. bend deniycem.. çocuğumu alıp bir oyana bir buyana savurduğu zaman ver şunu ya mahvettin çocuğu diycem.. bende senin gibi yapmıyım diyorum idare edeyim diyorum yok anacım olmuyo .. bir görsen annemi akşam nasıl dışladı iki uyuz.. zavallı anacım orda öyle boynu bükük kaldı hiç kavgacı değildir ve eşimi çok sever onun hatırına sustuk ikimizde... gözümün önüne gelip gelip gidiyo hal ve hareketleri.. ah canım babam sağ olsaydı annecimde böyle ezilmezdi.. 46 yaşında gitti canım babam, bu lanet olasıcaların yanında dayanma gücü yok annemin napcam bilmiyom. öyle bencil öyle uyuzlarki anlatamam.. bundan sonra bende çirkefleşicem anasını satayım..en azından deniycem.. biz insan oldukça o pislikler hep tepemize çıktı.. eşimin hatırı olmasa varya onları öyle bir --- tir ederimki hayatımdan.. hatta varya bebeğim olmasayakı eşimi bile sallamazdım onları birgüzel kovardım hayatımdan o da artık benle mi kalır yoksa uyuz ablasıyla bencil anasının peşine mi gider onu bilemem umrumda da olmazdı o derece nefret ediyorum bunlardan ben.. Allah benden eşimden uzak yerde tutsun onları inşallah..
çok sinirlerim gergin kızlar ya.. yeter artık bunlardan çektiğim ya.. gündüz benim yanımda süt dökmüş kedi gibi lan kadın akşam kızı gelince uyuz birine dönüştü ve çoğcuğumu bir oyana bir buyana sallayıp durdular ya .. ya allah anımı alsa baride bu nalet olasıcalardan kurtulsam
ah cnm ah hep aynıyız bende böle kendimi sıka sıka çocuumu strese soktum sanırım hiç durmuo uyumuo çoook ağlıo ve bende sütüm azaldı sanırım die korkuyorum ve düşün bu kadın anakarada yaşadığı halde benböleyim orda olmasa daha iiymiş ya bi geldimi gitmek bilmio 2ay oldu ve hala burda cnm demiştimya ve gitme kelimesi aklından bile geçmio lafı bile geçmio bende bıktım artık eşimle tartışıyorum bu yüzden hep oda bende bıktım ama ne yapıyım kendi desin die bekliyoum bu kadar olmaz dio allahtan dio bunlar oda bilio yani bakalım nereye kadar dayanıcam huzurumuz düznimiz kalmadıı yapmıyım takmıyım diom ama elimde deil off yine sinirlerim tepeme zıpladı herşeye karışıo surat yapıo ondan sonra of of alahım senakannehir yardım et
:a015:
cnm bnm apse vardı ya poposunda o birtürlü geçmemişti sonunda patlattılar kesip akıttılar.gaz desen bizim hala geçmedi herşeyi yapıyorum metsil veriyıorum elma yağı ile karnını ve ayak altına masaj yapıyorum osman kolik cdmiz var geceleri genelde tutunca koliğimiz onu dinletiyorum.gazını çıkartmaya çalışıyorum sürekli.çok gazlı bir bebk toprak uykusundan bile uyandırıyor.çok zor allah yardımcımız olsunya saçmalama arzu haklısındır elbet ama sutunu etkılemesıne izin verme kımsenın lutfen
fatmacım nbr geçmiş olsun topraga
gaz sorununuz ne alemde azaldı mı bızım pek olmayan gaz sorunu tavan yapmaya basladı varmı önerecegın bişey sen çok ugrastın gazla
ben hala olamdım sık emzirende geç gelirmiş öyle yazıyor internettede.bu radas lohusa tatil fikrinizde mükemmel.şart gerçektenben ocak 25 te regl oldum ılk defa fatma
amin cnmmm.inş senin böle sornlarn olmaz cnm allah yardımcıbn olsun seninde
oglunuz var ona göre kaynana olun gözumuzden bile sakındıgımız kızlarımızda kolay buyumuyor ona göre davranın o zaman sızde vaktı gelince tum oglan analarına duyurulur
melıkeye katılıyorum ıkınızde onlara prım verıyorsunuz sınır olarak
large davranın bıraz onlar gelincede sinir olmadıgınızı görüp onlar sinir olsun
ah pelin ah yeter ettiler artık doldum çıldırmak üzereyim ilk fırsatta ağzının payını vermezsem uykular haram bana zaten uyku yok ama herşeyharam bana diyim. ya benim çocuğumu benim yanımdan uzaklaştırıp savura savura eee eee eee BE BE GİME diye uyutmaya çalışmazmı çıldırdım yaa.. o çocuk öyle uyumaz diyorum anlamıyo kızı gelince nasıl gaza geliyo bir görsen uyuz.. bu biraz daha böyle giderse valla yine terapi almam gerekecek..ya saçmalama arzu haklısındır elbet ama sutunu etkılemesıne izin verme kımsenın lutfen
fatmacım nbr geçmiş olsun topraga
gaz sorununuz ne alemde azaldı mı bızım pek olmayan gaz sorunu tavan yapmaya basladı varmı önerecegın bişey sen çok ugrastın gazla
yüz veridnmi astarını kendileri hazırlıylar zaten bravo iyi etmişsinHepimizde aynı dert var desenize:) ben hiç yüz vermiyorum valla çocuğumu bile 1-2 kez kucağına verdim yüzünü görmeye bile tahammülüm yok...çok mesafeli davranıyorum bu duruma eşim çok üzülüyor biliyorum ama içimden gelmiyor o kadına iyi davranmak...lohusayken 14 gün kaldı bende nerdeyse kafayı yicektim.kal dememi bekledi ama hiç kal falan demedim yoksa aylarca kalır sorumsuz rahat kadın ...