ah cnm ah hep aynıyız bende böle kendimi sıka sıka çocuumu strese soktum sanırım hiç durmuo uyumuo çoook ağlıo ve bende sütüm azaldı sanırım die korkuyorum ve düşün bu kadın anakarada yaşadığı halde benböleyim orda olmasa daha iiymiş ya bi geldimi gitmek bilmio 2ay oldu ve hala burda cnm demiştimya ve gitme kelimesi aklından bile geçmio lafı bile geçmio bende bıktım artık eşimle tartışıyorum bu yüzden hep oda bende bıktım ama ne yapıyım kendi desin die bekliyoum bu kadar olmaz dio allahtan dio bunlar oda bilio yani bakalım nereye kadar dayanıcam huzurumuz düznimiz kalmadıı yapmıyım takmıyım diom ama elimde deil off yine sinirlerim tepeme zıpladı herşeye karışıo surat yapıo ondan sonra of of alahım senakannehir yardım etpelin kıs sana uydum google a lohusa kampı yazdım arattım ilk sırada senin bu mesajın çıktı.. kaydirigubbakcemile3ay valla ne iyi olur ya gerçekten bende giderdim bir hafta hatta belki sararsa 1 hafta daha.. keşke öyle bişey olsa ya kimse akıl edememiş mi bunu.. dur eşime diyim yeni bir iş sahası.. o böyle yeni fikirlere bayılır valla kamp bile kurarmı kurar hahahahha.. ya niye yok yabilmiyorumkismile kızlar beni sütüm azalmaya başlyor sanırım bu kaynanamların bana yaşattığı stresten.. anlatsam roman olur.. haftad 1 yada 2 kere geliyor ama öyle bir geliyor ki o da bana yetiyor.. dün eşimin doğum gününü yaptık evde kızıda gelince iyic havalara girdi çocuğumu bana bile vermedi adi kadın nefret ediyorum ondan.. annem de işten geldi kadın özlemiş vermiyo ki bi kucağa alsınlşar resmen köşe bucak kaçırdı alçak karı.. olay çıkarmama ramak kalmıştı.. bu ikisi varya anlatışlmaz görmeniz gerek.. çocuk meme istiyor ağlıyor yada beni istiyor besbelli bu iki manyak dangalak karı almışlar bir oyana bir buyana savurup duruyolar.. piş pişş piş diye.. kalkıp ...tiri çekicektim nerdeyse... nefret ediyorum nefret.. bak şuan uzağımadalar ben evimdeyim ama dün yaşattıkları şeyler beni mahvetti hele akşam damla süt gelmedi bugünde eh işte.. kalkarkende görümcem gelin cumartesileri filan dedi.. e bazen içimden geliyo gidelimmi diyorum eşime hadi diyor o da tabi sonuçta ailesi hoşuna gidiyor. gidiyoruz 3-4 saat oturuyoruz saat ona geliyor mesela hadi kalkalım diyoruz yok nereye saçmalamayın ya oturun falan filan.. ya eskiden de yapardı gıcık olurdum da ulan sana ne geldik oturduk yedik içtik gülüştük artık evimize gitmiycekmiyiz mal karı.. şimdi birde bebek olduğu halde böyle yapıyor.. böyle gerizekalı bir sülale görmedim ben.. bazen eşim bu aileden nasıl çıkmış hayret ediyorum.. çok moralim bozuk ve gerginim kızlar.. ve bu adi iki kadın hayatımda olmak zorundalar ama ben mi biraz çizmeyi aşıp onlara uysam napsam bilmiyorumm.. kırmamak için elimden geldiğince içime atıyorum.. susup kendi kendimi yiyorum.. dün görseniz inanılmazdı ya.. kaynanam akşam kızıda bize gelince ( ikisi bir araya gelince çok fenadırlar) bir havalara girdi bir havalara girdi inanamadım. dedimya bana bile vermyolarki susturayım çocuğumu. ya dünü tekrar yaşadım valla yine gitçek süt müt kalmıycak.. nefret etmek kelimesi az geliyor onlar aklıma gelince.. keşke onları görmemek için gitsek taşınsak başka illere hatta başka ülkeye.. ağlamak istiyorum ya bağırıp çağırıp suratlarına tükürüp evimden kovmak istiyorum onları böyle yaptıklarında
:a015: