2009 Aralık Anneleri

ANNE OLMADAN ÖNCE
Anne olmadan önce havanın soğuk veya yağmurlu olmasına aldırmadan istediğimiz yere gider istediğimiz şeyleri yerdik

Anne olmadan önce istediğim saatte yatar istediğim saatte kalkardım

Anne olmadan önce saçımı hergün tarar dişlerimi her öğün fırçalardım

Anne olmadan önce evimi hergün toplar ve temizlerdim.ben evi topladıktan sonra arkamdan kimse dağıtmazd
ı
Anne olmadan önce çiçeklerimin zehirli olup olmaması umurumda değildi.mobilyalarımın keskin uçları var mı diye hiç bakmadım

Anne olmadan önce kimse üzerime ne kustu nede çişini yaptı

Anne olmadan önce bütün kontrol bendeydi bütün gece uyuyabilir veya istediğim saatte kitap okuyabilirdim

Anne olmadan önce tahlil ve aşı için iğne yapılan bir çocuğu asla susturmadım.minicik iki yaşlı gözlere bakıp asla ağlamadımbasit bir gülümsemeye asla dünyalar vermedim.bir bebeğin uyumasını seyretmek için hiç geç saatlere kadaruyanık kalmadım

Anne olmadan önce sırf içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim ağrısı ve acısı dinmediği zaman kalbimin milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim bu kadar küçük birşeyin hayatımı bu kadar derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim birisini bu kadar çok sevebileyeceğim ve anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğim hiç aklıma gelmedi

Anne olmadan önce yüreğimin bedenimin dışında atabileceğini bilmezdim.aç bir bebeği beslemenin ne denli özel birşey olacağını bilmezdim.anne ile bebeğiarasında ki o bağdan haberim yoktu.bu kadar küçük birşeyin kemdimi bu kadar önemli hissettireceği aklıma gelmezdi

Anne olmadan önce hiç gece yarısı her on dakikada bir kalkıp herşeyin yolunda gidip gitmediğine bakmadım.anne olmanın sıcaklığını lezzetini yürek acısını muhteşemliğini duygusal doygunluğunu hiç tatmadım

Anne olmadan önce bana mini mini minnacık bir bebeğin anne.... diyeceği günü sabırsızlıkla bekleyeceğimi bilmezdim

Anne olmadan önce bu kadar çok duyguyu bir arada yaşayabileceğimi ve bu kadar çok şey hissedebileceğimi bilmezdim

Ama şimdi anlıyorum ki her türlü çilesine rağmen anne olmak dünyanın en güzel en harika en tatlı duygusuymuş ve anne olmak HERŞEYE DEĞERMıŞ

ANNE OLMADAN ÖNCE
Anne olmadan önce havanın soğuk veya yağmurlu olmasına aldırmadan istediğimiz yere gider istediğimiz şeyleri yerdik

Anne olmadan önce evimi hergün toplar ve temizlerdim.ben evi topladıktan sonra arkamdan kimse dağıtmazd
ı
Anne olmadan önce çiçeklerimin zehirli olup olmaması umurumda değildi.mobilyalarımın keskin uçları var mı diye hiç bakmadım

Anne olmadan önce bütün kontrol bendeydi bütün gece uyuyabilir veya istediğim saatte kitap okuyabilirdim

Anne olmadan önce tahlil ve aşı için iğne yapılan bir çocuğu asla susturmadım.minicik iki yaşlı gözlere bakıp asla ağlamadımbasit bir gülümsemeye asla dünyalar vermedim.bir bebeğin uyumasını seyretmek için hiç geç saatlere kadaruyanık kalmadım

Anne olmadan önce sırf içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim ağrısı ve acısı dinmediği zaman kalbimin milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim bu kadar küçük birşeyin hayatımı bu kadar derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim birisini bu kadar çok sevebileyeceğim ve anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğim hiç aklıma gelmedi

Anne olmadan önce yüreğimin bedenimin dışında atabileceğini bilmezdim.aç bir bebeği beslemenin ne denli özel birşey olacağını bilmezdim.anne ile bebeğiarasında ki o bağdan haberim yoktu.bu kadar küçük birşeyin kemdimi bu kadar önemli hissettireceği aklıma gelmezdi

Anne olmadan önce hiç gece yarısı her on dakikada bir kalkıp herşeyin yolunda gidip gitmediğine bakmadım.anne olmanın sıcaklığını lezzetini yürek acısını muhteşemliğini duygusal doygunluğunu hiç tatmadım

Anne olmadan önce bana mini mini minnacık bir bebeğin anne.... diyeceği günü sabırsızlıkla bekleyeceğimi bilmezdim

Anne olmadan önce bu kadar çok duyguyu bir arada yaşayabileceğimi ve bu kadar çok şey hissedebileceğimi bilmezdim

Ama şimdi anlıyorum ki her türlü çilesine rağmen anne olmak dünyanın en güzel en harika en tatlı duygusuymuş ve anne olmak HERŞEYE DEĞERMİŞ

çok güzel cnm bu güzel duyguları bizimle paylaştıın ve hatırlattığın içn çoook teşekkür opuyorumnanaktanederim

Kimsenin kokusunun bu kadar güzel ve doyulmaz olduğunu bilmezdim...

ahhhhhhh işte bunu unutmuşlar yok böyle süper bir koku bezleri bile kötü kokmuyor ve hatta anne olmadan önce kimsenin kakasını yapması veya gaz çıkarmasının beni bu kadar mutlu edeceğini bilmezdim sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyy maşallah bana ne hamaratım hem buraya takılıyorum hem yemek ve çorba yaptım akşama zemuszemus

Hahah evet dört gözle bekler olduk gaz çıkarınca ohhh be diyoruzaklinialirimsmile

minicik iki yaşlı göze bakıp ağlamak ve bir gülümsemeye dünyaları vermek te çok doğru geçen gün hiç uyumadı kollarım koptu başımda çok ağrıyordu ama arada bir bakıp gülüyordu bütün herşey geçiyordu zaten dedim gülmesen atacam seni denize ama gülüyorsun unutuyorum herşeyi

ANNE OLMADAN ÖNCE

ı

Ama şimdi anlıyorum ki her türlü çilesine rağmen anne olmak dünyanın en güzel en harika en tatlı duygusuymuş ve anne olmak HERŞEYE DEĞERMİŞ

canımmm ya cok güzel harika ağlattın beni:KK43::1hug:

bhcg arkadaşım benim kızım da bazen 24saat kakasını yapmadığı oluyor doğduğu andan beri sadece anne sütü aldığı halde. bir sıkıntı olmuyor. bzaen bir öğünde aldığı sütün tamamını yağ yapımı için kullanabiliyormuş vücut. eğer huzursuz değilse müdahalede bulunma derim ben. ama için rahat etmezse zeytinyağı ile makatını saat yönünde ovabilirsin yada karnına ılık su torbası koyup dizlerinin üzerinde karnının üstüne yatırabilirsin canım

bitirdi beni sorma feryat figan nedenini anlasam tüm gün uyumuyor, tam uyudu derken tekrar başlıyor ne emzik ne belim kaldıayakta tutmak filan sevgi filan hiçbireşy işe yaramıyor yağ filanda:KK43:

kızlar benim oğlanın kakası yeşil neden ................

canım sadece anne sutu verıyosan enfeksıyon vardır
eger oncekı sayfaları okuyabılırsen bende dun aynı seyı yasadım burda arkadslar ıhmal etme doktora gıt dedi
ve gercekten gıttık sonuc bagırsak ıltıhabı cıktı
bugun kakalı bezını tekrar doktora goturduk ıcınde sumuksu tarzda parcalarda vardı
ve ılac tedavısını basladık ayrıca kızımda kusma ve huysuzlukda vardı
eger sendede boyle bır durum varsa ıhmal etme derım

X