2009 Aralık Anneleri

pelin nasıl oldu mina?? yaptımı yan etki ateş falan???

burcu kuzenimde vardı bu anakucağından 1 yaşına kadar kullandılar hakkaten pratik bişi :)

ateş yapmıyormuş ama karın agrısı yaptı sanırım çıldırdı 1 ssaat hiç durmadan agladı birde zaten 3 gundur kaka yapmıyordu doktor 5 gunu geçerse ilaç ver demıştı bugun 4. gun verdım yazdıgı ilacı valla inşallah işe yarar
ömerin herşey yolundaymış sevındım

pelin nasıl oldu mina?? yaptımı yan etki ateş falan???

burcu kuzenimde vardı bu anakucağından 1 yaşına kadar kullandılar hakkaten pratik bişi :)

Memnun kaldim bende

dun nasıl agladı anlatamam bende babasına çattım ev curcunaydı
ne yapayım 1 saat susmadı bilgisayarda işle ilgili teklıf yazyr insan bir bakar bu çocuk neden aglıyor bu kadın sabahtan beri yorulmuştur der ne varsa içimde döktum
bide ben ilgilenmıyormuyum hiç şu teklıfı yollayayım geliyrdum yanınıza dyor
birara delircem sandım sonra ne oldu ben özur dıledım çok agır gıttıgımı farkettım :KK43:

Bizde de yakin boyle bi haykirma .

Benimki de agzindan burnundan kusuyor reflu dedi doktor . Bi gorun bence

agzından burnundan hıc kusmadı.bır de gece kusmuyor sırf gunduzlerı.artık kıyafet degıstırmekden ve yıkamakdan bır hal oluyorum.ama gece 12-1 gıbı uyuyor.2 saatte bır uyanıyor emıyor kusmuyor yıne uyuyor.gunduz huysuz olan cocukdan gece eser yok sankı sıhırlı degnek degıyor geece yarısındn sonraaaa .esımde aksam ısden gelınce eee bıseyı yokkı cocugun sen abartıyosun dıyorrr sasdım kaldım bende.reflunun tedavısı olarak ne dedı doktorunuz yada neden olurmus

anladım canım ama esım ve annem doktora gıtme konusunda o kadar tavırlıkı sıze anlatamam.burası suan cok soguk kar kıs kıyamet.cocugun bıseyı yok doktora goturuken hasta edıceksın dıyolar sonrada yınede sen bılırsıın dıyolar.sınır oluyorum .ne oldugunu bılsem zaten durup durduk yere doktora goturmem demı ama offf napcammm .kumu ıdrar tahlılı ılemı anladılar?tedavı olarak ne verdıler mınaya

idrarda baktılar antıbıyotıkle geçti ama doktor kusmanın fazlalaşması idrarda bir sorun oldugunun belirtisi dedi emınım orası acayıp sogukturda ama benım eşimde sen çok pimpiriklenıyorsun demıştı kum çıkınca doktor anneler anlar sadece çocuktakı farklılıgı aglamasının kusmasının farkını babalar bilemez demişti bende eşim bak ben anlamıştım dedım hiç unutmam :lepi:

Memnun kaldim bende

Bizde de yakin boyle bi haykirma .

agzından çıkanı kulagın duysun kı benım gıbı keşke bu kadar abuk konuşmasaydım dıyıp özur dıleme :roflol:yoksa ben haklıydım dedıklerımdede agzımdan çıkanı kulagım duymadı
gerçi özur dılerkende dedım şunun için diliyorum öburlerınde haklıyım dedim o da özur dıledı bakalım önumuzdekı gunler ne degişecek

agzından burnundan hıc kusmadı.bır de gece kusmuyor sırf gunduzlerı.artık kıyafet degıstırmekden ve yıkamakdan bır hal oluyorum.ama gece 12-1 gıbı uyuyor.2 saatte bır uyanıyor emıyor kusmuyor yıne uyuyor.gunduz huysuz olan cocukdan gece eser yok sankı sıhırlı degnek degıyor geece yarısındn sonraaaa .esımde aksam ısden gelınce eee bıseyı yokkı cocugun sen abartıyosun dıyorrr sasdım kaldım bende.reflunun tedavısı olarak ne dedı doktorunuz yada neden olurmus

Mide kapakcigi genis olurmus bebeklerin benimkinin cok genis. Gaz cikarmiyor agzindan o da sıkıstırıyor . Mide yanmasi filan oluyor huysuzluk tavan oluyor tabi. Gaz cikmadigindan kola gibi olur dedi doktor. Fiskirircasina kusuyor yani. Gaviscon toz verdi gunde 3 kere kullaniyoruz. 2 aylik olmadan ilacini kullanamiyoruz maalesef

önlük bagla ben öyle yapıyordum o çok kustugu zamanlar

idrarda baktılar antıbıyotıkle geçti ama doktor kusmanın fazlalaşması idrarda bir sorun oldugunun belirtisi dedi emınım orası acayıp sogukturda ama benım eşimde sen çok pimpiriklenıyorsun demıştı kum çıkınca doktor anneler anlar sadece çocuktakı farklılıgı aglamasının kusmasının farkını babalar bilemez demişti bende eşim bak ben anlamıştım dedım hiç unutmam :lepi:

o an esının yuzunu gormek ısterdım nasıl mahcup olmustur kımbılır.erkekler cok garıp yaaa.durduk yere bızde cok meraklıyız sankı cocuklarımızın hasta olmasına.esım pımpırıklenıyor dese yıne ıyı zorla bır hastalık bulacaksın dıyor bana.cok gecmıs olsun mınayada
bebekler hasta olmasın anneler uzulmesınnnturkbayragi

Mide kapakcigi genis olurmus bebeklerin benimkinin cok genis. Gaz cikarmiyor agzindan o da sıkıstırıyor . Mide yanmasi filan oluyor huysuzluk tavan oluyor tabi. Gaz cikmadigindan kola gibi olur dedi doktor. Fiskirircasina kusuyor yani. Gaviscon toz verdi gunde 3 kere kullaniyoruz. 2 aylik olmadan ilacini kullanamiyoruz maalesef

cok gecmıs olsun kıyamam yaa:gitme
ben emzırıyorum agzından gazını cıkarmaya calısırken hooppp kusuyor hadı gazı cıkarmayayım dıyorum huysuzlasıyor olmadı hıckırık baslıyor tabı bendede o an psıkolojı fılan kalmıyorrrrrrrohaoldumsmile

o an esının yuzunu gormek ısterdım nasıl mahcup olmustur kımbılır.erkekler cok garıp yaaa.durduk yere bızde cok meraklıyız sankı cocuklarımızın hasta olmasına.esım pımpırıklenıyor dese yıne ıyı zorla bır hastalık bulacaksın dıyor bana.cok gecmıs olsun mınayada
bebekler hasta olmasın anneler uzulmesınnnturkbayragi

ewt ya hiçbirbebek hasta olmasın
mına iyileşti çok şukur geçti kum falan kalmadı

bu arada dun doktor 4 gun sonra kaka yaptıgında katımı dedı hayır sıvı dedım o zaman kabız degıl dedi kabız olması için katı kaka yapması lazımmış digerı bagırsak tembellıgı gibi bişeymiş ona göre bir ilaç verdi

ewt ya hiçbirbebek hasta olmasın
mına iyileşti çok şukur geçti kum falan kalmadı

cok cok gecmıs olsun
annelık ne zormus gercekden
ben hamılelgım boyunca kan pıhtılasması yuzunden her gun ıgne yaptım
ama bebegımı ılk asısına goturdugumde o kadar agladı kı dedım ona vuracagınıza keske olsada bana vursanız 9 ay boyunca 300 ıgne yedım bu kadar canım acımamısdı dedım:1no2:

tek elle yazmak baya zor oluyo.cevaplarınız ıcın tsk ederım.fırsat buldukca gelıcem

Ya bende icmeyi ozledim . Ya icsek boyle ne bilim onceden sagdigimiz sutu versek olmaz mi

:uhm::uhm::uhm:
mina cigerlerınden sorun yasamasaydı içecektım valla ben şimdi gel gitler yasıyorum çok ama sanırım içmem emzırme bıtene kadar 9 ay daha sabrederım dıyorum bakalım inşallah
ay demınkı arkadasın rumuzundan aklıma geldi ben çok severdım mınada sevdı pretty woman şarkısını dınlıyoruz şimdi
kızımda pretty woman olck inşallah:)

X