2009 Aralık Anneleri

kızlar,

gündüz uykularında yüzükoyun yatırmayı deneyin sizin kontrolnüzde tabii...ömer 5 dklık kuş uykuları uyurdu annem burda yüzükoyun yatırıyo yarım saat uyuyo artık günde 3 kere bu bile mucize bizim için...
uyanık olduğu zaman napıyosunuz?15 dakka konuşuyo benım kız benle sonra baslıyo ağlamaya,,bende meme vermek ıstemıyorum karnı tokken sallıyorum ya kolumda yada ayagımda,,cocuk sersem olucak
Biz de ikinci ay aşılarımızı olduk geldik. İnşallah ateş falan yapmaz bakalım.Doktor her ihtimale karşı fitil attı. Bir kilo almış bir ayda iyi dedi doktor gelişimi için sadece akşamları 90 cc mama veriyorum gerisi anne sütü şükür artmış iyice ki kilo alımı iyi. Şimdi kucağımda uyuyor gece gündüz yapışık yaşıyoruz böyle
meraba canım...ne zmandr bakamıyodum sıteye...canım ben anlamadım sutun yetıyosa ıyıyse neden mama verıyosun ben vermıyorum vermelıymıyım,,,gercı benım kız bıberona duşman mumkun değil almıyo da...sutumunde fazlasını dokuyorum mecbur
nazancım gunde 1 tane içiyorum ben neskafe süperr geliyor valla

benım canım coooook nescafe istiyoda cocugu huzursuz eder dıye hıç ıçmedım bışı olmaz mı yoksa ya içsem mı bende

Ayy siz yarın oturup hep beraber bebek emzirirsiniz ne güzellkaydirigubbakcemile3

ben sabahları türk kahvemi içiyorum kızlar bazen akşamüstleride içiyorum...hamilelikten önce 6 tane içerdim günde, eğer içmezsem başım çatlar :KK66:

kızlar selam napionuz bizde yapalım bi organizasyon ben gelirim ereğli ye:)))
insanın canı çekiyo valla:)
burcu hanım hala ankaralardamısınız talım,niyet yok gliba dönmeye buralara:KK70:

nazancım sen nasılsın h,iç görüşemiyoruz,ne oldu editörlük bıraktın mı?
bi de kızlrı merak ediyorum naptılar acaba bugun,nasıl geçti ki
inşallah bol bol foto çekmişlerdir

burcu hanım hala ankaralardamısınız talım,niyet yok gliba dönmeye buralara:KK70:

evet canımcım ben hala buralardayım ohhhh sefam olsun anacığımın evinde :))) hakkaten seray baharda yapalım organizasyon sende gel keyifli olur :KK66:)

canım sen bigün önceden gidiyosun galiba :))) onnar daha buluşmadı bugün buluşcaklar...:eek:

evet canımcım ben hala buralardayım ohhhh sefam olsun anacığımın evinde :))) hakkaten seray baharda yapalım organizasyon sende gel keyifli olur :KK66:)

canım sen bigün önceden gidiyosun galiba :))) onnar daha buluşmadı bugün buluşcaklar...:eek:
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
ayyy ben düzelirmiyim yoksa bu kalıcı bi sorun mu olur aceppp:)))koptum valla
haklısın kııııı:roflol::roflol:
valla yapalım bi organizasyon ya banane bananealkisalkisalkisalkisalkisalkis

meraba canım...ne zmandr bakamıyodum sıteye...canım ben anlamadım sutun yetıyosa ıyıyse neden mama verıyosun ben vermıyorum vermelıymıyım,,,gercı benım kız bıberona duşman mumkun değil almıyo da...sutumunde fazlasını dokuyorum mecbur
Benim başta sütüm çok azdı hatta o yüzden sarılık oldu oğlum hastanede yattı.
Kilosu çok düşmüştü. Anne sütü+ mama şeklinde gittik bir süre. Sonra kilo alımı artınca mamayı gittikçe azalttım. En son sadece gece yatmadan vermeye başladım 90cc. Bu şekilde geceleri daha iyi uyuyor mama daha tok tutuyor. Akşama doğru da sütüm azaldığı için mama takviyesi gerekebiliyor.
Senin sütün yetiyorsa, kilo alımı iyiyse tabii ki verme. Benim oğlan hem biberondan içiyor hem meme emiyor sorun olmadı.

kızlar slm, benim ikizlerim 12.12.09 da dünyama geldiler...gaz sancılarıyla başımız büyük belada.. sizler ne durumdasınız? öpüyorum hepinizi?

bebeklerın duşen göbek kordonlarını ne yaptınız
biz gül çiçeğini dibine gömdük :) yüzleri hep gülsün diye, bizimkileri de annem öyle yapmış :)

kayınvalidem sağlık ocağının bahçesine gömdü :)))) üniversite bahçesine göm okusun cami bahçesine gömersen hoca olur evde tutarsan evden çıkmaz
üniversite kampüsünün içindeki caminin bahçesine gömüolar burda da :) hem okusun hem dinine bağlı olsun diye

Uyumuyooorrrrrrrrrrrrr hem de gündüzden beri annem sallıyor şuan uyusun diye kaç kez emzirdim bilmiyorum allahım bana yardım et ne bende ne göğüslerimde hal kalmadı hala cin gibi bakıyor

canım gazı gel sen bizde gör, iki kızım var 12.12.09 da doğdular inanın ne gem var ne gündüzüm ikisi birden sabah 7 de bir başlıyolar gece 1 e kadar, çığlıl çığlığa, sürekl kolumuzda kucağımızda hoplatıyoruz, hatta dün gece ben artık iptal oldum fenalaştım, iğnelerle kendme geldim.. sürekli meme de olmak istyolar, çoook kötüyüm çoook, ben genelde ikiz gebelik topiğindeyim o yüzden buraya hiç takılamamıştım, kızlar bundan sonra sık sık gelicem, tabi gaz kolik krizlerinden fırsat bulursam :bilmiyorumkismile
2 tane foto ekledım bakarsınız kızlar

kizlar ya sila dun gece miktari fazla sekilde kustu normalde az az kusardi arada oda herzaman degil ama dun gece burnundanda geldi sizinkiler kusarken geliyomu burnundan endiselendim acaba usuttumu

Benim başta sütüm çok azdı hatta o yüzden sarılık oldu oğlum hastanede yattı.
Kilosu çok düşmüştü. Anne sütü+ mama şeklinde gittik bir süre. Sonra kilo alımı artınca mamayı gittikçe azalttım. En son sadece gece yatmadan vermeye başladım 90cc. Bu şekilde geceleri daha iyi uyuyor mama daha tok tutuyor. Akşama doğru da sütüm azaldığı için mama takviyesi gerekebiliyor.
Senin sütün yetiyorsa, kilo alımı iyiyse tabii ki verme. Benim oğlan hem biberondan içiyor hem meme emiyor sorun olmadı.

bende gündüz ve gece 2 kere veriyorum mama aynı zamanda emiyorda ama bazen memeden sora yetmio ağlıyo mama veriyorum üzülüyorum aslında ama aç kalırsa diyede korkuyorum mecbur mama veriyorum . uyanık olduğu sürece ağlıo benimki bende yalancı memeye alıştırmaya çalışıyorum alıştıran var mı?

nazancım naber?? bende gelince bigün bizde oturruruz kısmetse :KK66:
Otururuz canım bende de otururuz sen dön gel bir hele:)

Canım ben bırakmadım onlar beni bıraktıkaydirigubbakcemile3 İş söylediler ben de vakit bulup ilgilenemedim uyardılar ben de vaktim olmuyor yazdım tahmin etmiştim öyle yazınca çıkarılacağımı zaten ve öyle de oldusempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
ayyy ben düzelirmiyim yoksa bu kalıcı bi sorun mu olur aceppp:)))koptum valla
haklısın kııııı:roflol::roflol:
valla yapalım bi organizasyon ya banane bananealkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam canım yapalım valla heves ettim bendeeopuyorumnanaktan

X