- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
çok isterdim ama çok zor canım cesaret edemem eşimde çalışıyor inşallah havalar düzelsin baharda veya yazın birşeyler ayarlayalım
eşin çalışıyrsa ımkansız tabi
inşallah bahara görsrz bızde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok isterdim ama çok zor canım cesaret edemem eşimde çalışıyor inşallah havalar düzelsin baharda veya yazın birşeyler ayarlayalım
senin neyine editörlük tuvalete gidecek vakit bulamıyoruz
Doğru dedin canım vaktim olsa severim belki uğraşmayı ama olmadı işte
bu arada dün aşıya gittik kızım 1 ayda 1 kilodan fazla almış şu anda 3880 olmuş minicik turtacık sütüm yetiyormuş çok şükür aşımızı da olduk canım yavrum çok ağladı içim gitti sağlık ocağında olduk ama bir daha ki ay hastaneye gideceğim bende o aşıyı yaptırmak istiyorum
bu arada dün aşıya gittik kızım 1 ayda 1 kilodan fazla almış şu anda 3880 olmuş minicik turtacık sütüm yetiyormuş çok şükür aşımızı da olduk canım yavrum çok ağladı içim gitti sağlık ocağında olduk ama bir daha ki ay hastaneye gideceğim bende o aşıyı yaptırmak istiyorum
tam hamılelıkte ugrasılck işmiş o
Öyleymiş valla.Adım yeşil olmuştu adımın yanında kk amblemi falan çıkmıştı güzel olmuştu ama yaabilmiyorumkismile
Hasta olacak gibiyim başım ağrıyor aşırı halsizim heryerim kırgın
aman dıkkat t uykusuzsun dıye dırencın duşuyordur biraz eşine bırak yat akşam
Çocukla uğraşmaktan nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor anlamıyorum günler yetmez oldu zaten erkenden hava kararıyor
Bwn biraz uzanayım cnm görş:gitme:
O zaman da yağmurdan buluşamadıydınız değil mi pelin. Hadi bakalım yarına kadar bir şey çıkmaz inşallah. Gerçi yine yağmur çok buralarda ama...dur bakalım inşallah sorun çıkmaz
biliyorsun bebişler içimizdeyken nıyetlendık istanbula son 50 yılda yagmadıgı kadar yagmur yagdı sel oldu :)
Amanın ben haftalardır çekiyorum anlattığın durumu. Bir de diyorlar ki aaaa kucağa alışmış buuu. Sanki duran çocuğu kaldırıpta kucağa mı alıyoruz alışsınlar. Kafalarına göre takılıyorlar işte hergün yeni bir huy.bir gunlerı dıgeıne benzemıyorkı melıke bu 2009 modellerın :)
minanın bugun çıkardıgı yenı huyunu yazıyorum umarım sadece bugunluktur
uyuyor besıge kondumu uyanıyor kucakta uyuyacakmış
sabahtan berı kucakta kolum agrıdı resmen
agırlaşıyorlarda gungeçtıkçe nasıl olck bu işler kafam basmıyor valla
peliin mevlüt yemek firmasının çıkardığı bir aksilik yüzünden iptal oldu.. yaşasın bende geliyorum yarınzemuszemus
mevlüt iptal olunca üzüldüm ama sizinle görüşebilcem iiçin içim kıpır kıpır oldu.. eşimin cumartesi günleri patronuyla toplantısı oluyor, beni 1 den önce getirmeye çalışacak
Ayyyyy istanbuldaki arkadaşlar kıskanmadım deil sizi ne güzel buluşuyorsunuz keşke ankaradada arkadaşlar olsada buluşsak..:1no2:
O zaman da yağmurdan buluşamadıydınız değil mi pelin. Hadi bakalım yarına kadar bir şey çıkmaz inşallah. Gerçi yine yağmur çok buralarda ama...
Amanın ben haftalardır çekiyorum anlattığın durumu. Bir de diyorlar ki aaaa kucağa alışmış buuu. Sanki duran çocuğu kaldırıpta kucağa mı alıyoruz alışsınlar. Kafalarına göre takılıyorlar işte hergün yeni bir huy.
bebeklerın duşen göbek kordonlarını ne yaptınız