2009 Aralık Anneleri

bu arada dün aşıya gittik kızım 1 ayda 1 kilodan fazla almış şu anda 3880 olmuş minicik turtacık sütüm yetiyormuş çok şükür aşımızı da olduk canım yavrum çok ağladı içim gitti sağlık ocağında olduk ama bir daha ki ay hastaneye gideceğim bende o aşıyı yaptırmak istiyorum

bu arada dün aşıya gittik kızım 1 ayda 1 kilodan fazla almış şu anda 3880 olmuş minicik turtacık sütüm yetiyormuş çok şükür aşımızı da olduk canım yavrum çok ağladı içim gitti sağlık ocağında olduk ama bir daha ki ay hastaneye gideceğim bende o aşıyı yaptırmak istiyorum

maşallah iyi çok şukur

Canım geçmiş olsun kaç kilo doğmuştu bebişin? 700gr.ı normal sayıyorlar ayda

Öyleymiş valla.Adım yeşil olmuştu adımın yanında kk amblemi falan çıkmıştı güzel olmuştu ama yaabilmiyorumkismile
Hasta olacak gibiyim başım ağrıyor aşırı halsizim heryerim kırgın

aman dıkkat t uykusuzsun dıye dırencın duşuyordur biraz eşine bırak yat akşam

peliin mevlüt yemek firmasının çıkardığı bir aksilik yüzünden iptal oldu.. yaşasın bende geliyorum yarınzemuszemus
mevlüt iptal olunca üzüldüm ama sizinle görüşebilcem iiçin içim kıpır kıpır oldu.. eşimin cumartesi günleri patronuyla toplantısı oluyor, beni 1 den önce getirmeye çalışacak

Ayyyyy istanbuldaki arkadaşlar kıskanmadım deil sizi ne güzel buluşuyorsunuz keşke ankaradada arkadaşlar olsada buluşsak..:1no2:

dur bakalım inşallah sorun çıkmaz
biliyorsun bebişler içimizdeyken nıyetlendık istanbula son 50 yılda yagmadıgı kadar yagmur yagdı sel oldu :)
O zaman da yağmurdan buluşamadıydınız değil mi pelin. Hadi bakalım yarına kadar bir şey çıkmaz inşallah. Gerçi yine yağmur çok buralarda ama...
bir gunlerı dıgeıne benzemıyorkı melıke bu 2009 modellerın :)
minanın bugun çıkardıgı yenı huyunu yazıyorum umarım sadece bugunluktur
uyuyor besıge kondumu uyanıyor kucakta uyuyacakmış
sabahtan berı kucakta kolum agrıdı resmen
agırlaşıyorlarda gungeçtıkçe nasıl olck bu işler kafam basmıyor valla
Amanın ben haftalardır çekiyorum anlattığın durumu. Bir de diyorlar ki aaaa kucağa alışmış buuu. Sanki duran çocuğu kaldırıpta kucağa mı alıyoruz alışsınlar. Kafalarına göre takılıyorlar işte hergün yeni bir huy.

peliin mevlüt yemek firmasının çıkardığı bir aksilik yüzünden iptal oldu.. yaşasın bende geliyorum yarınzemuszemus
mevlüt iptal olunca üzüldüm ama sizinle görüşebilcem iiçin içim kıpır kıpır oldu.. eşimin cumartesi günleri patronuyla toplantısı oluyor, beni 1 den önce getirmeye çalışacak

alkisalkisalkis:1hug:

O zaman da yağmurdan buluşamadıydınız değil mi pelin. Hadi bakalım yarına kadar bir şey çıkmaz inşallah. Gerçi yine yağmur çok buralarda ama...

Amanın ben haftalardır çekiyorum anlattığın durumu. Bir de diyorlar ki aaaa kucağa alışmış buuu. Sanki duran çocuğu kaldırıpta kucağa mı alıyoruz alışsınlar. Kafalarına göre takılıyorlar işte hergün yeni bir huy.

agzı olan konuşuyor işte ebru

canım yazamadım baktım fotolarınıza minacık kocaman kız olmuş Allah naarlardan saklasın yerim ben o kuzuyu çok masum tatlı bakıyor meleğim
bebişim 2830 doğmuştu taburcu olduğumuzda 2750ydi şimdi turtacık 3880 olmuş büyüyor kızım ama bugün hiç uyumadı sadece 12 den 1 e kadar uyudu bir de şimdi daldı galiba

X