2009 Aralık Anneleri

herkese merhaba
benim kız meme almada zorlanıyor özellikle uyandıktan hemen sonra emiyorsa.sürekli sağa sola çekiştiriyor,uzatıyor kafasına göre takılıyor memede.şöyle sakin sakin emsin istiyorum ama yok.zaten çok acıyor böyle emince dahada kötü oluyor.birde arada çenesini titretiyor emerken.aynı durumda olan var mı

memeye hemen yapışıyor ama tutup çekme başını sallama çene titretme bende de var birde sürekli inler homurdanır gibi sesler çıkarıyor hem emerken hem gece uyurken hep mırıldanıyor

canım gündüz benim kızda pek uyumuyo..
terlemede epey var bizdede gece hele kafası çok terliyo şapkasını değiştiriyorum sürekli bugece tüm kıyafeti ter olmuştu komple değiştirdim

yaa nazancım büyüdü sıpalar zaman geçiyo geçmesinede gel bide bana sor nasıl geçiyo bittim resmen yaa bu ne böyle canıma okuyo resmen küçük canavar..
Evet cnm bizim bebekler de aynı günde doğmuş zaten benmkide benm canıma okuyo valla illa sürekli emmek istiyor afakanlar basıyr bazen beni.kaçasım geliyor valla tabi yapacağımdan değil de çok bunaltıyor bazen ama değer ya çok tatlılar allah hep sağlıklı mutlu yapsın onları bu günler de geçecek daha büyüdükçe.
Canım birde ben şapka takmıyorum hiç oğluma ancak dışarı çıkacaksam..takmamak daha iyiymiş diye söylediler bebekler sıcaklığı kafadan hissedermiş termometre gibi ona göre vücudu ayarlarlarmış.Gece soğuk oluyorsa tak tabi üşümesin kulakları falan.benm oğlan bağırıyor takınca sevmiyor zaten hiç.biz tülbentin üstüne başını koyup tülbentin ucuylada da açıkta kalan kulağını kapatıyoruz geceleri sabaha karşı serin oluyor diye..hem terletmiyor o şekilde.

kuzu çok tatlı olmuş maşallah Allah bebişlerimizi nazardan saklasın hep iyi günler göstersin inşallah inşallah dede olduğu günleri de görürsün

Çok sağol ccanm inşş. ama ben dede olduğunu göremem sanırımbilmiyorumkismile

Oğlumu hep yan yatırdık kusma tehlikesine karşı.dr. da öyle demişti.annem hep birazda kafa üstü yatıralım diyordu ama ben istememiştim kafafının arkası sivriliyor sanki mecburen biraz da kafa üstü yatıracaz artık şuan öyle uyuyor allahım sen bebeklerimizi koru

aaaaa kimsecikler yok yine....nerdesiniz yawww????

:sinifsinif:

çook yorgun ve uykusuzum
zeynebim yine çok enerjikti bugün ama benim bütün enerjimi tüketti biraz mola istiyorum yaa yorgun olunca çokta gergin oluyorum ne olcak böle nekadar devam edicek kızımın bu huysuzluğu ağlamaları...

Valla kimsecikler yok hayırdır inş.
Geçer inş. öznurcum ağlamalar gazlar uykusuzlukları birn önce bende dört gözle bekliyorum
Emdi gaz çıkarırken bir kaka yaptı sormayın sırtından çıkmış bugün annemde yok elim ayağım dolandı yine sonra hemen yine emmek istedi emzirdim uyur belki diye ama meme ağzından çıkınca uyandı yine.ana kucağında zaptetmeye çalışıyorum mızır mızır yaa gözler de apaçık

neyseki anakucağında duruyor nazancım seninki
bizim kızı hiçbiyerde zaptetmek mümükün değil valla sabırla bekliyorum güzel günler yakındır inşallah:)))

naber kızlar,

öznur benimde kızım öleydi avunmazdı hiç bir yerlerde çok zordur yanlızsan iyice zordur....doymuyo olabilir mi acaba?? duru öleydi 1 aylıkken mama başlamıştık biz...bide kolikti...offffff...

benimde ömerimin burnu tıkandı öksürüyo biraz :KK43:(( gifrer serum yaptım 3 tüp...ıhlamur ve rezene veriyorum...çok yazık yaa içim acıyo...

neyseki anakucağında duruyor nazancım seninki
bizim kızı hiçbiyerde zaptetmek mümükün değil valla sabırla bekliyorum güzel günler yakındır inşallah:)))

on dak falan duruyor cnm huysuzlandı gezdik geldik aslında gezmek de deil misafir geldi gitti mutfağı toplamaya çalıştım tek kolumda oğlumla tek elle ne kadar toplanırsa yıkamak kaldı tabi ay yine ağlıyoooooo
yakındır inş cnm ya

naber kızlar,

öznur benimde kızım öleydi avunmazdı hiç bir yerlerde çok zordur yanlızsan iyice zordur....doymuyo olabilir mi acaba?? duru öleydi 1 aylıkken mama başlamıştık biz...bide kolikti...offffff...

benimde ömerimin burnu tıkandı öksürüyo biraz :KK43:(( gifrer serum yaptım 3 tüp...ıhlamur ve rezene veriyorum...çok yazık yaa içim acıyo...
kilo alışı normaldi doktor mama başlamadı. doyuyodur herhalde gecede baya uzun uyuyo ama gündüz canıma okuyo resmen.. gazı oluyo herhalde.. gaz ilaçlarını nasıl kullanıyosunuz siz düzenli hergün verilebilirmi acaba..bikaçgün düzenli vermiştim biraz rahatlamıştık gündüzde uyumaya başlamıştı ama sürekli vermenin zararı olabilirmi acaba..

çok geçmiş olsun ömerime de yavrum benim iyileşir biran önce inşallah..
:))) canım tam sana yazarken sen de yazmışsın...kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

nasılda saçmalamışım uykusuzluktan kafamçokkarıştı
anlamışsındır herhalde burcucum:)))

kilo alışı normaldi doktor mama başlamadı. doyuyodur herhalde gecede baya uzun uyuyo ama gündüz canıma okuyo resmen.. gazı oluyo herhalde.. gaz ilaçlarını nasıl kullanıyosunuz siz düzenli hergün verilebilirmi acaba..bikaçgün düzenli vermiştim biraz rahatlamıştık gündüzde uyumaya başlamıştı ama sürekli vermenin zararı olabilirmi acaba..

çok geçmiş olsun ömerime de yavrum benim iyileşir biran önce inşallah..

kaydirigubbakcemile5

öznurcum, gaz damlasını düzenli kullanmanı tavsiye ederim en azından 1 hafta öle dene...bide mylicon die bir gaz damlası var, arkadaşım oğluna kullandı en etkilisi diebilirim...ben duru da sab simplex, nurse harveys hepsini denemiştim çok etkili olmamıştı...fakat bu myliconu bende alıcam hazır ankaradayken elimin altında olsun die...istersen netten sende oku yorumlarınıda...zeynep kuzusundada işe yarayabilir...

selam kızlarrr
nasılsınız,melekler nasıl?canlarımızı çıkarıyorlar vallahi gerçi dağlıklı olsunlarda ben razıyım...
kızlr benim doğum iznim bitti ayın 27 sinde yıllık izin yazdırdım 15 gün sonra da rapor alacağım bi aksilik olmazsa inşallah:)
öznurcum benim kızımda kıpırdak bişey sur durak bilmiyordu ebe arkadaşlarımın tavdiyesi üzerine NURSE HARVEYS şurup başladım çok etkili oldu...zinco ve sab dan sonra hem kolikleri azaldı hem daha mutlu hemde uykuları eskiye nazaran daha bi düzeldii %100 bitkisel bi dene tavdiye ederin istersen

burcu hanımmm ömerim naparlar
sıkılmadılar mı ankaradan?
:)
ankara dan sıkılınır mı hiç desene ya:)

nazancım oğluşuna 41 kere maşallah
çok tatlı olmuş bu delikanlı yaaa:)
rabbim sağlıkla beraber uzuuun ömürler versin inşallah

X