2009 aralık anneleri

eeeeee bayanlar anlatın bakalım doktora gittiniz neler dedi neler yapıyorsunuz ,nelere dikkat etmenizi söyledi???yazışalım...
biz bugün 5 haftalık olduk henüz çok küçük ultasonda gözüktü kese şimdilik problem yok sadece folik asit alıyorum progestan vermedi doktorum gerek yok dedi umarım olmazda...ayrıca pıhtılaşma problemim olduğundan hergün iğnelerim var heparin iğneleri verdi doktorum kullanıyorum çok şükür herşey iyi...pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bu ara kalp atışlarına taktım kafayı acaba ne zaman duyulmaya başlar???
 
Bende kalp atislarini duydum cok acaip bir duyguymus. Benimki tam bir supriz yumurta cunku benim icin :) Gecen hafta ufak bir kahverengi lekelenme gecirdim doktor progestan verdi. 5 Gun sonra tekrarladi lekelenme simdi de ignesini verdi calismayacaksin 2 hafta dedi yatiyorum evde.. Tam 8 Hafta 5 Gunluguz.. Umarim en yakin zamanda bu surec biter.
 
Ben de aralık annesi olucam inşallah benimki daha 7 . haftayı yeni tamamladı.Doktor çok önemliymiş çok acı da olsa öğrendim.ılk gittiğim doktor düşük tehliken var, progesteron çok düşük, arter damarında çükme var vs vs dedi.aynı tahlil sonuçlarını götürdüğüm başka bir doktor hiç bişeyin anormal gözükmediğini söyledi ama benim iki günüm berbat geçti.Çok şükür şimdilik çok iyiyiz:) Ben de ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiç bişey yok aşerme de yok siz de durumlar nasıl?
 
galiba bende aralik annesi olacagim belkide yilbasinda tam kesin bilemiyorum
dr daha gidemedik doktordan randevu aldik 19 mayisa verdi
son adet tarihim 19 martti oyuzden o tarihi verdi
bende bebisimin kesesini gorseydim icim rahatliycakti
napalim bekliycez artik
herkese hayirli hamilelik gecirmesini diliyorum
 
arkadaşlar benim son adet tarihim 22 mart ama biz ilk defa 3 nisanda korunmadan ilişkiye girdik.ben aralık annesi mi olacağım, ocak annesi mi bilemiyorum.
 
slm kızlar nasılsınız ben 12 hafta 4 günlük anne adayıyım bebeğimi 15 günde bir görmeye gidiyorum doktoruma göre bebeğim çok hareketliymiş çabuk hissedecekmişim darısı bekleyenlere ve yeni bir alet aldım bebeğimin kalp atışalarını dinleyebiliyorum harika bir olay istediğim zaman onu duyup onunla konuşabiliyorum tavsiye ederim
 
X