- 7 Aralık 2024
- 81
- 49
- 26
- Konu Sahibi papatya insan
Amin inşallah bu yolda çaba sarfeden herkes inşallah pozitifi görürRabbım kucağımıza almak nasip etsin amin ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah bu yolda çaba sarfeden herkes inşallah pozitifi görürRabbım kucağımıza almak nasip etsin amin ..
Sen ne durumdasın canımAmin inşallah bu yolda çaba sarfeden herkes inşallah pozitifi görür
Ben hicbir şey hissetmiyorum olumlu olarak negatif olduğuna o kadar eminim ki yarin test günüm bakalım artıkSiz ne durumdasınız
vallaha benim bedenımın durumdan hala haberi yok . Yani ne lekelenme ne karın ağrısı ne kasık ağrısı ne bacak ağrısı ne bulantı ne baş ağrısı… Sakın belirti yok die düşünüp kendınızı yormasaydınız iş falan yapıpBen hicbir şey hissetmiyorum olumlu olarak negatif olduğuna o kadar eminim ki yarin test günüm bakalım artık
Yani kasık ağrısı 3 4 kez çok az olmuştu belim ara ara ağrıyor özellikle sabah ama iste bunları ben diğer transferimde daha da yoğun yaşamıştım bi de zaten yarinn normal adet günüm ondan da belim ağrıyor olabilir.Bi de içinde olumlu bi his yok yani yarın öylesine kan vericem bi de geçenlerde test yapmıştım negatif olunca iyice umudumu kestimvallaha benim bedenımın durumdan hala haberi yok . Yani ne lekelenme ne karın ağrısı ne kasık ağrısı ne bacak ağrısı ne bulantı ne baş ağrısı… Sakın belirti yok die düşünüp kendınızı yormasaydınız iş falan yapıp
Güzel düşün güzel olsun psikoloji çok önemliYani kasık ağrısı 3 4 kez çok az olmuştu belim ara ara ağrıyor özellikle sabah ama iste bunları ben diğer transferimde daha da yoğun yaşamıştım bi de zaten yarinn normal adet günüm ondan da belim ağrıyor olabilir.Bi de içinde olumlu bi his yok yani yarın öylesine kan vericem bi de geçenlerde test yapmıştım negatif olunca iyice umudumu kestim
Ben hiç pozitif düşünmedim neden bilmiyorumGüzel düşün güzel olsun psikoloji çok önemli
Neden ama kendınıze neden böyle yaptınızBen hiç pozitif düşünmedim neden bilmiyorum
Bilmiyorum yani çikolata kistim var doktor bilr tramsfer yaparken çok umutlu koymadi o da ben de olumsuzluga neden olduNeden ama kendınıze neden böyle yaptınız
Kötü düşünme pozitif çağırBen hicbir şey hissetmiyorum olumlu olarak negatif olduğuna o kadar eminim ki yarin test günüm bakalım artık
Heh konuş kız … bu bacımız ilk ben neden ikizlermomyy yazdınız rumuza dediğimde ne kadar güzel cevap vermıstı ikizlerim olacak die şimdi hissetmıyorum diyorKötü düşünme pozitif çağır
Ben happy MOM indirdim 3gün sonra gebelikte çıkar pozitif diyor benim teste 3gün sonra napıyım o gün e kadar ayakta durmak zorundayımHeh konuş kız … bu bacımız ilk ben neden ikizlermomyy yazdınız rumuza dediğimde ne kadar güzel cevap vermıstı ikizlerim olacak die şimdi hissetmıyorum diyor
Dur dur vazgeçme iyiyi çağır hep kendıne iyiyi konuş olmazsa da rabbım gönlümü razı eyle deBen happy MOM indirdim 3gün sonra gebelikte çıkar pozitif diyor benim teste 3gün sonra napıyım o gün e kadar ayakta durmak zorundayım
Aynen öyle ben zaten diyorum 11-13-15iğnem bitene kadar devam edeceğimDur dur vazgeçme iyiyi çağır hep kendıne iyiyi konuş olmazsa da rabbım gönlümü razı eyle de
Evet korktum umudu kesmek istemedimSenın son güne iğne yetmıyordu naptın aldın mı
Kız tamam kesme umudunu iğneyi aldınmıEvet korktum umudu kesmek istemedim
Aldım kullanıyorum herşey aynı devam ediyor göğüs ağrısı kasık ağrısı falanKız tamam kesme umudunu iğneyi aldınmı