2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

Ben hicbir şey hissetmiyorum olumlu olarak negatif olduğuna o kadar eminim ki yarin test günüm bakalım artık
vallaha benim bedenımın durumdan hala haberi yok . Yani ne lekelenme ne karın ağrısı ne kasık ağrısı ne bacak ağrısı ne bulantı ne baş ağrısı… Sakın belirti yok die düşünüp kendınızı yormasaydınız iş falan yapıp

vallaha benim bedenımın durumdan hala haberi yok . Yani ne lekelenme ne karın ağrısı ne kasık ağrısı ne bacak ağrısı ne bulantı ne baş ağrısı… Sakın belirti yok die düşünüp kendınızı yormasaydınız iş falan yapıp
Yani kasık ağrısı 3 4 kez çok az olmuştu belim ara ara ağrıyor özellikle sabah ama iste bunları ben diğer transferimde daha da yoğun yaşamıştım bi de zaten yarinn normal adet günüm ondan da belim ağrıyor olabilir.Bi de içinde olumlu bi his yok yani yarın öylesine kan vericem bi de geçenlerde test yapmıştım negatif olunca iyice umudumu kestim

Yani kasık ağrısı 3 4 kez çok az olmuştu belim ara ara ağrıyor özellikle sabah ama iste bunları ben diğer transferimde daha da yoğun yaşamıştım bi de zaten yarinn normal adet günüm ondan da belim ağrıyor olabilir.Bi de içinde olumlu bi his yok yani yarın öylesine kan vericem bi de geçenlerde test yapmıştım negatif olunca iyice umudumu kestim
Güzel düşün güzel olsun psikoloji çok önemli

Heh konuş kız … bu bacımız ilk ben neden ikizlermomyy yazdınız rumuza dediğimde ne kadar güzel cevap vermıstı ikizlerim olacak die şimdi hissetmıyorum diyor
Ben happy MOM indirdim 3gün sonra gebelikte çıkar pozitif diyor benim teste 3gün sonra napıyım o gün e kadar ayakta durmak zorundayım

İnsallah pozitif haberinle gelirsin … 🤣🤣 maşallah 10 gündür heryerinden ses dinliyorsun dinleyip durma kendını salıver bi

X