• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

ben 2 aşılama yaptım 3. aşılamaya başladım bu ay ama doktor ilaçları kullandıktan sonra aşılama yapmayacağız dedi bu ay kendilinden gebelik olabilir rahim duvarın çok iyi görünüyor dedi. ilişki önerdi. kasım ayında araştırmaya başladım tüp bebek yaptıralım dedik direkt hiç aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedik ama fiytları öğrenince geri çekildik öyle bir bütçemiz yoktu. ama doktor 2 kez devlette yapılan aşılama dan sonra bir kez raporlu tüp bebek imkanı olduğunu söyledi. neredeyse yarı yarıya fark ediyormuş fiyatta. bizde aşılama hakkımızı dolduralım dedik. bakalım
Merhaba çatlatma iğnesi lazım cilll nereden buldunuz acaba

Ağrı da yaşıyorum tüm eczaneleri tek tek aramıştım googledan numaralarını bulup en son bir tanesinde buldum tek bir tane kalmıştı siz de yaşadığınız yerde googleden bakın tek tek arayın belki bir yerde vardır
Hepsini yaptım hepsini ama hiçbiryerde yok asla ulaşamadım havuç yiyorum bugün 3 tane yedim birazdan bidaha yiycem masaj yapcam nasip diyecem

sorma ya doktor yazdı hastanenin yanındaki eczanelere baktım zor bulursunuz dediler. ben zonguldaktayım. zongulda bulamadım hiçbir ilçesinde hemde. düzceye baktım yok. izmitte yok. sakaryada yok. ankaraya baktım yok. en son istanbulda nöbetçi eczaneleri aramaya başladım saat geçmişti artık. istanbul kadıköyde bi aczanede ellerinde bi tane kalmış. hemen kalktık yola çıktık geceydi aldık döndük. gonalFtede biraz zor buldum ama onu zonguldakta bulabildim. yahu bu iğne madem bu kadar kullanılıyor muadili yok. niye temin edilmez. sinir krizi geçirmiştim
Merhaba bende zonguldaktayım oviteralla varmı acaba elinizde hiç

Back