2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Hayat hikayemizde çok benzer aslında bende 2,5 senedir evliyim 1sene düşünmedik 1,5 yıl yumurta takip çatlama iğnesi vs denedik doğal yolla olmadı tüp bebek merkezine gittik birde aşılama deneyelim dedik bizimki sebepsiz infertilite ikimizde de bir sıkıntı yok aslında ama olmayınca olmuyor işte
Eşin desteğide çok önemli başlarda bizde tüp bebeğe çok uzaktık psikolojik olarak insan doğal yolla olsun istiyor zorluyor ama ikiside Allahtan bunu kabullenmek gerekiyor bu süreçte stres yapmamakta çok önemli o yüzden istemediğin bir tedaviye hazır olmadan başlama kesinlikle gerçekten yıpratıcı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Gönül isterki doğal yollarla olsun ama dediğin gibi olmayınca da olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bizde evlat sahibi olabiliriz :)

Kızlar güncelleme yapıyorum. Aşılama tutmadı. Reglim 2 gün gecikti gecesinde regl oldum. Ben elendim 😂

Kızlar merhaba.. ben de 26 aralıkta aşılama yaptırdım daha 2 hafta geçmedi ama dayanamayıp adet günümden 1 gün önce kan verdim hcg 49 çıktı sizce gebelik var mıdır?

Kızlar merhaba.. ben de 26 aralıkta aşılama yaptırdım daha 2 hafta geçmedi ama dayanamayıp adet günümden 1 gün önce kan verdim hcg 49 çıktı sizce gebelik var mıdır?
Canım 49 beta değerinin yüksek olduğunu gösteriyor. Normalde >5 olması gerekiyor diye biliyorum. Var gibi duruyor. Hayırlısı olsun. Doktora göstermedin mi sonucunu. Göstermen lazım ki takip edilmesi gerekiyor yükselmesi lazım her gün

Pardon 2 hafta geçmedi demişsin. Çatlatma iğnesinin de etkisi olabilir. Biraz daha bekle be tekrar et kanını bakalım yükselme olacak mı

Pardon 2 hafta geçmedi demişsin. Çatlatma iğnesinin de etkisi olabilir. Biraz daha bekle be tekrar et kanını bakalım yükselme olacak mı
Kan verdiğimde İğneyi yaptırdığım 2 hafta olmuştu aslında aşılama iğneden 1,5 gün sonra yapıldı. Yani bu iğnenin etkisi betaya da yansır mı ki 14. Günde çok gerildim…
Doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yarın birdaha bakıcaz kana

Kan verdiğimde İğneyi yaptırdığım 2 hafta olmuştu aslında aşılama iğneden 1,5 gün sonra yapıldı. Yani bu iğnenin etkisi betaya da yansır mı ki 14. Günde çok gerildim…
En mantıklısı öyle olur evet. 2 gün sonra bi artış varsa hamilesin canım 😘😘😘 inşallah öyledir

Yaz cnm burayada. Birde belirtin varmı bende 26 Aralık'ta aşılama oldum ama negatif görmekten korkuyorum hiç belirti yok

Yaz cnm burayada. Birde belirtin varmı bende 26 Aralık'ta aşılama oldum ama negatif görmekten korkuyorum hiç belirti yok
Bugün beta değerim 156 cıktı doktor hayırlı olsun iyi artmış dedi süreci takip edicez :KK200:
Ama hiçbir belirtim yok sadece ara ara adet sancısı hissediyorum adet olacakmışım gibi yanımda pedle geziyorum korkudan :))

Çok Sevindim Canım Benim İnşallah Sağlıkla Kucağına Alırsın Değerin Çok Güzel Banada Dua Edermisin. Hayırlı Uğurlu Olsun 🌸

Çok Sevindim Canım Benim İnşallah Sağlıkla Kucağına Alırsın Değerin Çok Güzel Banada Dua Edermisin. Hayırlı Uğurlu Olsun 🌸
İnşallah ya o kadar yorulmuştum ki artık beklemekten en umudumu kaybettiğim anda pozitif görmek çok iyi geldi 🙏🏼
Tabiki ederim allah isteyen herkese nasip etsin 🥰 sen erken test yaptın mı benim erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı kandan önce de

Allah Razı olsun🙏🏻 12.13.14 günlerde kaset test yaptım negatif ckti çok üzüldüm bidaha yapmadım doktorum ocağın 20 sine test günü verdi. Belki bı umut ozmna kadar pozitif olurum. Ama sanmıyorum
Cnkü bazı arkadaşlar 8. Günde bile pozitif i görmüşler ama bnde yok Allahım en doğru zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah

Eşim Bugün dedi Test yapalimmi diye o bilmiyordu test yaptığımı. Söyleyemedim negatif die gününü beklicem dedim geçistirdim

Allah Razı olsun🙏🏻 12.13.14 günlerde kaset test yaptım negatif ckti çok üzüldüm bidaha yapmadım doktorum ocağın 20 sine test günü verdi. Belki bı umut ozmna kadar pozitif olurum. Ama sanmıyorum
Cnkü bazı arkadaşlar 8. Günde bile pozitif i görmüşler ama bnde yok Allahım en doğru zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah
İğne etkisiyle pozitif mi çünkü 11. Günden önce belli olmazmış 🤨 amin canım allah hayırlısıyla nasip etsin ben de pozitif cıktı diye sevinemiyorum ki zaten daha neler göreceğim bakalım değer düşecek mi yükselecek mi vsvs kafam allah bullak :110:

Canim benim çok güzel artmış ama değerin ilk değerinin üzerine 2 kat çıktımı iyi olduğunu okumuştum çoğu kez. Moralini yüksek tut iyi düşün İyi Olsun Güzel Olsun. Allahım İsteyen herkese nasip et yarabbim. Havuç ye ananas ye kabak çekirdeği avakado bunlari çok ye. Hurma yeme

Bende aradım hastaneyi fiyat aldım. 85 bin tl fiyat verdi ilaçlar da 30 40 bin tl bulur dedi. Yenilenen fiyatlar mış bunlar. Hemen mi başlasam yoksa bir ay sonra mı bilemedim. Veya ramazandan sonra mı hiç bir fikrim yok karıştım kaldım
ben 2 aşılama yaptım 3. aşılamaya başladım bu ay ama doktor ilaçları kullandıktan sonra aşılama yapmayacağız dedi bu ay kendilinden gebelik olabilir rahim duvarın çok iyi görünüyor dedi. ilişki önerdi. kasım ayında araştırmaya başladım tüp bebek yaptıralım dedik direkt hiç aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedik ama fiytları öğrenince geri çekildik öyle bir bütçemiz yoktu. ama doktor 2 kez devlette yapılan aşılama dan sonra bir kez raporlu tüp bebek imkanı olduğunu söyledi. neredeyse yarı yarıya fark ediyormuş fiyatta. bizde aşılama hakkımızı dolduralım dedik. bakalım

Back