Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Allah kısmet ederse, ben de 2010 Mart annesi olacağım.
Sizlerde geri sayım ne durumda bir bakayım diye ziyaretinize geldim.
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Darısı da bizim başımıza olsun opuyorumnanaktan
selam kıslar..
gece sancımlarım başladı hemen araları kısaldı...1 bucuk saatte felan.lavaboya kalktım nişan geldı..evdekılerı uyandırdım fakat sancılarım bırden kesıldı..tık yok.aradımdoktoru gel dedı.muayene etti,,2 cm acılma var dedi bebegın kap atışları normalyatışını yapmayalım evde rahat edersın dedi.sancın sıklaşnnca gel dedi.eve geladık fakat saat 7 den berı 10 dakka ya bı ınanılmaaz sancı gırıyo,,bu saate kadar uyumadık eşimle fakat sıklaşmadı hep 10 dakkaya bı gırıyo 35 sn falan suruyo,,yoruldum sancı cekmekten..nasıl sıklaşılcak napmalıyım kıslar ya cok zordayım.şimdi ayaklandım yıne az az sancılar bu sefer,,duzenıde gıttı..iyice şaşırdık ya
ay canım ya allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın inşallah.. inşallah sancıların sıklarşırda hemencecik kolayca doğuruverirsin.. dua ettim valla.. Allah kolaylıklar versin. sağlıkla al yavrunu kucağınaselam kıslar..
gece sancımlarım başladı hemen araları kısaldı...1 bucuk saatte felan.lavaboya kalktım nişan geldı..evdekılerı uyandırdım fakat sancılarım bırden kesıldı..tık yok.aradımdoktoru gel dedı.muayene etti,,2 cm acılma var dedi bebegın kap atışları normalyatışını yapmayalım evde rahat edersın dedi.sancın sıklaşnnca gel dedi.eve geladık fakat saat 7 den berı 10 dakka ya bı ınanılmaaz sancı gırıyo,,bu saate kadar uyumadık eşimle fakat sıklaşmadı hep 10 dakkaya bı gırıyo 35 sn falan suruyo,,yoruldum sancı cekmekten..nasıl sıklaşılcak napmalıyım kıslar ya cok zordayım.şimdi ayaklandım yıne az az sancılar bu sefer,,duzenıde gıttı..iyice şaşırdık ya
selam kızlar günaydın nasılsınız bakayım kşmler doğurdu maşallah benim kızım 25 . gününde bugün
hoşgeldin canım burada heyecan son safhada sizin biraz daha var Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5
pelin naber canım nasılsın? minamız napıyor... oyy yeim onu.. kokla annesi benim için..ebru o sıtede tıcker yaparken kaçıncısını kopyalıyorsun benım yaptıgım sıte ay ay gösterıyor
senın sıteden yaptım ama hangısını kopyalayacagımı bılemedım
bebeiş nasıl bu arada sutun duzene gırdımı cnm
selam kıslar..
maşallah dogan buyur derler ya valla ne çabuk geçiyor zaman
hamılelıkten daha çabuk geçiyor bana nasıl akşam oluyor anlamıyorum
melike nbr cnm nasılsın
inşallah canım.. yazın toplanırız artık.. bebişler oynar filan.. ay çok şahaneeearzu hadı az kaldı bellı de oldu tarıhın hayırlı olsun cnm saglıkla al kucagına inşallah
yaz mevsımınde olsak gelirdik mınayla hastaneye sızı zıyarete artık bahara tanışacak bızım mınıkler inşallah
pelin naber canım nasılsın? minamız napıyor... oyy yeim onu.. kokla annesi benim için..
iyiyim canım sağol günler azalmaya başladı ama kendimi hiç yakında doğuracak gibi hissetmiyorum sanki daha birkaç ay varmış gibi geliyor sonra bir hesaplıyorum anaaammmm gelecek bu kız :)))))))))) minayı şöyle kocaman kokla teyzesi için mis kokuludur o yerim ben onu
inşallah canım.. yazın toplanırız artık.. bebişler oynar filan.. ay çok şahaneee
ya bu arada canım çok sıkıldı annem grip olmuştu hafif geçiyodu şiddetlenmiş.. iş yerinde, duramıyorum izin alcam kızım dedi.. anneannemlerde kalıyor.. bu hafta hiç görmedim çok da özledim .. canım benim.. kızlar dua edinde anneciim iyileşsin hemen.. perşembe de doğum var, napsak bilmiyorum. çok moralim bozuldu
selam kızlar günaydın nasılsınız bakayım kşmler doğurdu maşallah benim kızım 25 . gününde bugün
inşallah canım.. yazın toplanırız artık.. bebişler oynar filan.. ay çok şahaneee
ya bu arada canım çok sıkıldı annem grip olmuştu hafif geçiyodu şiddetlenmiş.. iş yerinde, duramıyorum izin alcam kızım dedi.. anneannemlerde kalıyor.. bu hafta hiç görmedim çok da özledim .. canım benim.. kızlar dua edinde anneciim iyileşsin hemen.. perşembe de doğum var, napsak bilmiyorum. çok moralim bozuldu
Günaydın kızlar,
Pelincim nasılsın? Mina nasıl??