2009 anne adayları

DORUKCUM kusura bakma ben öpücük ve çiçek yaptım fazladan kaydırıgubbak cemilede çıktı yanlışlık la kusura bakma güzelimsenağlamaa.s.

ii akşamlar kızlar bende katılayım aranıza dedim. bende tüp bebek yaptırıyorum yarın yumoşlarım toplanacak...ve çok korkuyorum...hele şu ya tutmazsa korkusu beni hepten öldürüyo...

canım hayırlı olsun tedavin umarım güzel sonuçlar alırsın.istanbul tüp bebekte tadavi oluyormuşsun doktorunun adı aret bey mi merak ettim .

doruk bende merak ettim şimdi,bende aynı merkeze gidiyorum doktorumda aret bey seninki kim?oferta canım sende oraya gidiyodun galiba nasıl memnunmusun hastaneden, kızlar bide sorum olacak bu benim ikinci denemem,ve iki gün oldu iğnelere başlayalı sanki yumurta oluşmuyormuş gibi geliyo bana öncekilerde kasıklarımda ağrı oluyodu tedavi süresince şimdi yok yumurtlamıyormuyum acaba ? çarşamba gitcem kontrole bu arada meraktan çatlıyacam.:uhm:

canım istanbul tüp bebekde ilk denemnmi daha öncekibide ordamı yaptırdın? bu arda yaşın kaç ?sebep ne? ay ne çok soru soruyorum ya:uhm:

KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............. sonuç=?
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............s onuç=?
AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 11 mart...............uzun protokolle...............anatolia...............so nuç=?
DORUK..................transfer=25 şubat.............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM........sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia...............sonuç=?
WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp.............sonuç=?
İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......sonuç=?
MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................sonuç=?
SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sonuç=?
ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????...........sonuç=?
KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????...........sonuç=?
NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????............sonuç=?
ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem.............sonuç=?

multişim adet oldum sandım ama muayenede kanama olcak daha dedi yarın bidaha gitcem o zaman belli olcak

iremcim sen ne yapıyon canım ben bu aralar fazla giremiyorum nete kusura bakma olurmu canım

arkadaşlar olumlu düşünün ki güzel şeyler olsun....ben de daha önceki 2 denememi Ankara da yaptırmıştım...olmadı..sonra ist.tüp bebek merkezini ve aret beyi tavsiye ettiler,...tedavim yeni bitti ...sonuç mu; HAMİLEYİMMMMMMM.....

Allah tüm anne adaylarının kucaklarını boş bırakmasın...hepiniz için dua ediyorum

prenses2020 hayırlısı olsunn arkadaşım bizim içinde dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuş benimde transferimin 2. günü martın 6 tısında sonuç alcam ama hiç birşey hissetmiyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor yaaa

bişi sormak istiyorum ben hastanede bekleme salonunda beklerken kadınların birşeyden bahsettiklerini duydum bayanın biri embriyoyu düşürdüğünde çamur gibi geldi dedi arkadaşlar benmi yanlış anladım embriyo düşünce anlıyabiliyormuyuz biz onu gözle görebiliyormuyzki yaaa

Bu konuda bir bilgim yok ama belirti konusuna kafanı takma. Benimde bugün 6. günüm 3. gün hafif bel ağsım oldu onun dışında birşey yok. Belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor. Kendini dinleme bence. Yoksa stres yapıp bebişleri etkileyebilirsin. Bunu istemezsin değil mi?fisfisfis

tabiki istemem canım elimden geleni yapıyorum bugun daha iyiym aslında pc de oturmak bana çok şeyi unutturuyor ama sürekli oturmak zararlı olurmu acaba inşallah sende iyi sonuçlar alırsın benden önce öğreneceksin nerede yaptırdın transferinni ben ege ünv

görülebileceğini sanmıyorum. önceki denememde ben böyle birşey yaşamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…