2009 anne adayları

canım doktor baktı kanaman gelcek dedi aynen senin söylediğin gibi pazartesi bidaha gitcez

hayırlı olsun canım

Arkadaşlar benim transferden sonra 5. gün geriye sayım başladı. Hiç belirti yok ve ben karmaşık duygular içindeyim, ne düşüneceğimide bilemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun...

ben ne düşünceğini biliyorum hamılesin bunu düşün dün gece eski yazıları okuyodum şimdiki hamile arkadaşlarda senin gibi yok belirti kötüyüm moralim bozuk yazmış hepsi hamile belirti arama senin yerleşme kanaması oldu bide daha ne diyim

hayırlısı olsun canım takdiri ilahi demekki vakti gelmemiş ama pes etmek yok yola devam canım oldumu

canım ne olur üzülme inşalla bi dahaki sefere olcak canım sende pes etme tamammı canım demekki hayırlısı böyleymiş teselli edecek kelime bulamıyorum canım çok üzüldüm inan canım

SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: (biricik)

NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)

BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)

SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)

HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)

SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)

TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv:

SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)

ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama :1hug:

SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv:

SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama:1hug:

TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv:

PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv:

ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=?

OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?

Son düzenleme:
saolun kızlar ama öyle zor bir durumki ama kısmet değilmiş başka söylenecek bişey yok
ancak ALLAH dilerse olur demekki zamanı var daha yinede insan çok üzülüyo

canım inanki çok üzüldüm.bir iki gün önce aynı duyguları bende yaşadım.herşeyin hayırlısı en önemli olan.bozma moralini.

KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 11 mart...............uzun protokolle...............anatolia...............sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia...............sonuç=?
WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp.............sonuç=?
İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......sonuç=?
MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................sonuç=?
SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sonuç=?
ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????............sonuç=?
ORFETA................??????????????..............???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
SERİFE80..............??????????????..............???????????????...............?????????????...............acıbadem.............sonuç=?

elifcim ben geldim nasılsın başladınmı iğnelerine canım

arkadaşlar sizlere bişe sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmiler öncelikle merhabalar ben geçen salı günü adet oldum 2 ci günü doktora gittim bir önceki ay gittiğimde dr yumurtalıklarda kist görmüştu bu gittiğimde kistim küçülmüş 6mm den 2.5 mm ye inmiş dedi doğum konturol hapı kullanmıştım yanlız doktorum beni alman hastanesine gönderip kistimin boşaltılmasını istedi hemen tüpbebek işlemlerine yani ilaç ve iğnelere başlamak için başlamak için ama ben bu işlemden çok korktum ilaçla geçebilme imkanı varmı dedim 1 ay daha doğum konturol hapı kullan buyuk ihtimalle geçer şayet geçmezse busefer kaçamazsın kisti boşaltırım dedi bu kist boşaltma işlemi agrılı bir işlemmidir? ben bu işlemden çok korkuyorum benim isteyim üzerine genel anestezi altında yaparmılar benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi?olursanız inanın çık sevinirim herkese saygılar

multişim daha iğnelere başlamadım pazartesi bi daha gitcem doktora

multişim daha iğnelere başlamadım pazartesi bi daha gitcem doktora

canım yanlış hatırlamıyosam 2 gün önce kanaman gelmişti leke şeklinde iğnelere 3.günü başlanmıyo mu?Ben antepte görev yapıyorum şimdiden izin tarihlerini ayarlamaya çalışıyorum da adanaya gitmek için.bu arada hep sana soruyorum kusura bakmazsın umarım tarihlerimiz hemen hemen aynı ya o yüzden

canım ne demek kusura bakmak benim bildiğim bişey varsa tabi yardımcı olurum ben de bu yollardan geçtim seni anlıyorum çekinmene gerek yok herşeyi sorabilirsin çekindiğin bişey olursa özeldende sorabilirsin canım

canım gonal f e adetin 2. günü başlancaktı bana ben araştırmıştım 2. yada 3. günü başlanıyo aeaya cumartesi pazar girerse 4. 5. günde oluyomuş ama ben hep 2. günü başladım gonal f e

canım benim kistim daha önce alındı. ultrason eşliğinde bir iğne batırıp içini çkiyorlar. acı çok fazla olmuyor. iğne batışı ağrı veriyor biraz

elifcim bende doktorumla görüştüm bir ay ara veriyoruz adet oldum şimdi bir sonraki adetime dondurulmuşları transfer edecek yani nisanın başında yine başlıyoruz bakalım.bir ay nasıl geçecek şimdiden heyecanlandım.

ii akşamlar kızlar bende katılayım aranıza dedim. bende tüp bebek yaptırıyorum yarın yumoşlarım toplanacak...ve çok korkuyorum...hele şu ya tutmazsa korkusu beni hepten öldürüyo...

benide ekleyin bu listeyedelikafadulden istanbul tüp bebek mekezi kısa protokol transfer tarihim muhtemelen 25 şubat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…