- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
elifçiğim yarın sökülür adetin benimde aynıydı ilk gün leke leke geliyor hatta çamaşıra hiç gelmiyor peçeteyle sildiğinde geliyor sonraki gün sökülüyor yarın git bakalım doktor muayene sonucu anlar zaten
canım doktor baktı kanaman gelcek dedi aynen senin söylediğin gibi pazartesi bidaha gitcez
kızlar günaydın, benim dün saat 13.15'de transferim yapıldı. şimdi evde yatıyorum. elif listedeki transfer tarihini ve sonuç tarihini değiştirirsen sevirim. transfer 20 şubat, test tarihi 4 mart canım. prenses tebrikler canım, çok mutlu oldumvalla. liste süper. şerife üzülme canım, her işte bir hayır vardır. bugün sonuç alacaklardan hayırlı haberler bekliyoruz
hayırlı olsun canım
Arkadaşlar benim transferden sonra 5. gün geriye sayım başladı. Hiç belirti yok ve ben karmaşık duygular içindeyim, ne düşüneceğimide bilemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun...
ben ne düşünceğini biliyorum hamılesin bunu düşün dün gece eski yazıları okuyodum şimdiki hamile arkadaşlarda senin gibi yok belirti kötüyüm moralim bozuk yazmış hepsi hamile belirti arama senin yerleşme kanaması oldu bide daha ne diyim
allahın takdirinin önüne geçilmez annelik başka bir bahara kaldı inşallah diğer arkadaşlardan hayırlı haberler alırız üzülmek elde değil ama zamanı ve vakti gelmemiş demekki ama yılmak yok yola devam o günler gelecek inşallah
hayırlısı olsun canım takdiri ilahi demekki vakti gelmemiş ama pes etmek yok yola devam canım oldumu
arkadaşlarım burda hepiniz dualarınızı benden eksik etmediniz biliyorum ama olmadı ne diyeceğimi bilemiyorum ALLAH'ın taktiri bebeklerim annelerine sıkı tutunmadı hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok kötüyüm
canım ne olur üzülme inşalla bi dahaki sefere olcak canım sende pes etme tamammı canım demekki hayırlısı böyleymiş teselli edecek kelime bulamıyorum canım çok üzüldüm inan canım