bişi sormak istiyorum ben hastanede bekleme salonunda beklerken kadınların birşeyden bahsettiklerini duydum bayanın biri embriyoyu düşürdüğünde çamur gibi geldi dedi arkadaşlar benmi yanlış anladım embriyo düşünce anlıyabiliyormuyuz biz onu gözle görebiliyormuyzki yaaa
arkadaşlar çaşamba büyük gün bakalım inşallah hayırlısını diliyorumm herkes için bugün aradılar 9 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi gelişim göstermiş nasıl acaba sonuç?
merhaba canım o duydugun seyı bende yasadım ama embrıyo degıl bılıyorsun bazılarımız jel kullanıyo bende kullandım o vajınada bırıken jel kanamayla bırlesınce renk tabıkı degısıyo.embrıyo dustugunde anlayamazsın
tabiki istemem canım elimden geleni yapıyorum bugun daha iyiym aslında pc de oturmak bana çok şeyi unutturuyor ama sürekli oturmak zararlı olurmu acaba inşallah sende iyi sonuçlar alırsın benden önce öğreneceksin nerede yaptırdın transferinni ben ege ünv
merhaba arkadaslar,bende araniza katilmak istiyorum..tup bebek yontemi ile hamile kaldim,gerci henuz 1 aylik ama gelismeleri sizlerden takip etmek istiyorum..
aramıza hşg canım öncelikle tebrik etmek gerekir güzel anne adayınımerhaba arkadaslar,bende araniza katilmak istiyorum..tup bebek yontemi ile hamile kaldim,gerci henuz 1 aylik ama gelismeleri sizlerden takip etmek istiyorum..
merhaba arkadaslar,bende araniza katilmak istiyorum..tup bebek yontemi ile hamile kaldim,gerci henuz 1 aylik ama gelismeleri sizlerden takip etmek istiyorum..
arkadaşlar ben daha gonal f e başlamadım daha rahim duvarı incelmemiş adetimde tam sökülmedi ultrasyonda gözüküyo kanama olcakmış onu beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?