• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

arkadaşlar çaşamba büyük gün bakalım inşallah hayırlısını diliyorumm herkes için bugün aradılar 9 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi gelişim göstermiş nasıl acaba sonuç?

bişi sormak istiyorum ben hastanede bekleme salonunda beklerken kadınların birşeyden bahsettiklerini duydum bayanın biri embriyoyu düşürdüğünde çamur gibi geldi dedi arkadaşlar benmi yanlış anladım embriyo düşünce anlıyabiliyormuyuz biz onu gözle görebiliyormuyzki yaaa

merhaba canım o duydugun seyı bende yasadım ama embrıyo degıl bılıyorsun bazılarımız jel kullanıyo bende kullandım o vajınada bırıken jel kanamayla bırlesınce renk tabıkı degısıyo.embrıyo dustugunde anlayamazsın

bende artık öyle dikkat eder oldumki panik ataktım iyice panik oldum yaaa :roflol: ne zormuş yaa geri dönüşüde yok :)))))

arkadaşlar çaşamba büyük gün bakalım inşallah hayırlısını diliyorumm herkes için bugün aradılar 9 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi gelişim göstermiş nasıl acaba sonuç?

canım bence sonuç çok iyi önemli olan yumurta sayısı değil kaliteli yumurta olması benimde 4 tane yumurtam alındı 3 ü döllendi 3 de transfer edildi güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba canım o duydugun seyı bende yasadım ama embrıyo degıl bılıyorsun bazılarımız jel kullanıyo bende kullandım o vajınada bırıken jel kanamayla bırlesınce renk tabıkı degısıyo.embrıyo dustugunde anlayamazsın

mrb canım evet bence jel kullanıyorum şimdilik bende öyle birşey yok burdan okudukça bazı sorularıma cevap buluyorum tşk ederim :1hug:a.s.

tabiki istemem canım elimden geleni yapıyorum bugun daha iyiym aslında pc de oturmak bana çok şeyi unutturuyor ama sürekli oturmak zararlı olurmu acaba inşallah sende iyi sonuçlar alırsın benden önce öğreneceksin nerede yaptırdın transferinni ben ege ünv

ist. Medıcana ınternatıonal hosp. Doç dr selman laçin

hamile olan kızlar size bi sorum olacak ben tedaviye başladım 3 gün oldu siz ilaç kullanırken nasıl beslendiniz özel bişeyler yaptınızmıCADIARZU

merhaba arkadaslar,bende araniza katilmak istiyorum..tup bebek yontemi ile hamile kaldim,gerci henuz 1 aylik ama gelismeleri sizlerden takip etmek istiyorum..

hayırlı olsun canım.... daısı bizlerin başına inşallah. bu arada aramızada hoşgeldina.s.

merhaba arkadaslar,bende araniza katilmak istiyorum..tup bebek yontemi ile hamile kaldim,gerci henuz 1 aylik ama gelismeleri sizlerden takip etmek istiyorum..
aramıza hşg canım öncelikle tebrik etmek gerekir güzel anne adayını:emir_bebek:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.a.s.

arkadaşlar ben daha gonal f e başlamadım daha rahim duvarı incelmemiş adetimde tam sökülmedi ultrasyonda gözüküyo kanama olcakmış onu beklicem

arkadaşlar ben daha gonal f e başlamadım daha rahim duvarı incelmemiş adetimde tam sökülmedi ultrasyonda gözüküyo kanama olcakmış onu beklicem

canım ben anlamdım niye böyle oldu şimdi sen doğum kontrol hapını kestin ama adet oldun neyse şimdi sadece lucrinmi kullanıyon canım:uhm:

anlatmıştımya sadece leke geliyo diye doktor baktı kanama gelcekmiş daha ondan başlamadık doğumkontrol hapı bugun bitti daha 3 gün içinde gelmezse o zaman arıcam

Back