2009 anne adayları

Arkadaşlar benim transferden sonra 5. gün geriye sayım başladı. Hiç belirti yok ve ben karmaşık duygular içindeyim, ne düşüneceğimide bilemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun...

transferin hayirli olsun insallah 4 martta müjdeli haberi verirsin

merhaba ozelozlem herkesin bünyesi farklı. ben bu sitenin yazılarını okumuştum tüp bebekle ilgili ve artık nereye baksam sitenin yazılarını görüyordum.ve şunu öğrendim çok belirtisi kahverengi lekelenmesi olanlardanda hamile olanlar gördüm; hiçbir belirti olmayıp ikiz bebekleri olanıda.sıkma canını

desteğin için çok teşekkür ederim hayatımmmmm

sera çok üzüldüm canım ya ne diceğimi bilemiyorum,vardır herşeyde bi hayır bidakine olur kısmette varsa kendiliğindende olur üzülme diyemiyorum elde değil üzülmemek,sen yinede güçlü ol canım hakkımızda hayırlısı.

kızlar bende bugün tedavime başladım inş hayırlı sonuçlar alırım hakkımızda hayırlısı diyorum.

allahın takdirinin önüne geçilmez annelik başka bir bahara kaldı inşallah diğer arkadaşlardan hayırlı haberler alırız üzülmek elde değil ama zamanı ve vakti gelmemiş demekki ama yılmak yok yola devam o günler gelecek inşallah

canım ya cok üzüldüm inan sera ne yapıcaksın allah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımmm yılmakyok ama arkadasım.........

arkadaşlarım burda hepiniz dualarınızı benden eksik etmediniz biliyorum ama olmadı ne diyeceğimi bilemiyorum ALLAH'ın taktiri bebeklerim annelerine sıkı tutunmadı hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok kötüyüm

arkadaşlar tıcker yaptım ve tarih olarak en son adet tarihinin yazılması gerekiyor bende yazdım ve 4 hafta 5 günlük çıktı aşağıda etikettede görünüyor doğrumudur bu ? yani hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor değilmi???

zeynepciğim üzülme diyorum ama nasıl olduğunu çok iyi anlıyorum aynı şeyleri daha önce yaşamış biri olarak

üzülme dicem ama biliyorum hiçbirsey seni teselli etmez canım ya ama ne olur cok yıpratma kendini daha önünde uzun yıllar var bi bakmıssın bebegin kendiliginden gelmiş ne olur vazgecme şimdi yat uyu dinlen düsünme lütfen

saolun kızlar ama öyle zor bir durumki ama kısmet değilmiş başka söylenecek bişey yok
ancak ALLAH dilerse olur demekki zamanı var daha yinede insan çok üzülüyo

zeynep canım ben seni hamişlerin arasında görmüştüm noldu şimdi yenimi test yaptın nasıl tutunmadı ikincimi negatif çıktı ,üzüldüm şimdi,bozma moralini biliyorum kolay değil hepimiz yaşadık ama napalım yıkılırsak yola nasıl devam edeceğiz değilmi allah hepimizin yardımcısı olsun :a015:

hayır canım hamile değildim transferimin 9. günü test yapmıştım negatif çıkınca elifcim bana moral olsun diye hamilelerin arasına yazdı bugün tahlil günümdü ama tutmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…