- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
kızlar günaydın, benim dün saat 13.15'de transferim yapıldı. şimdi evde yatıyorum. elif listedeki transfer tarihini ve sonuç tarihini değiştirirsen sevirim. transfer 20 şubat, test tarihi 4 mart canım. prenses tebrikler canım, çok mutlu oldumvalla. liste süper. şerife üzülme canım, her işte bir hayır vardır. bugün sonuç alacaklardan hayırlı haberler bekliyoruz
merhaba ozelozlem herkesin bünyesi farklı. ben bu sitenin yazılarını okumuştum tüp bebekle ilgili ve artık nereye baksam sitenin yazılarını görüyordum.ve şunu öğrendim çok belirtisi kahverengi lekelenmesi olanlardanda hamile olanlar gördüm; hiçbir belirti olmayıp ikiz bebekleri olanıda.sıkma canını
arkadaşlarım burda hepiniz dualarınızı benden eksik etmediniz biliyorum ama olmadı ne diyeceğimi bilemiyorum ALLAH'ın taktiri bebeklerim annelerine sıkı tutunmadı hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok kötüyüm
zeynep canım ben seni hamişlerin arasında görmüştüm noldu şimdi yenimi test yaptın nasıl tutunmadı ikincimi negatif çıktı ,üzüldüm şimdi,bozma moralini biliyorum kolay değil hepimiz yaşadık ama napalım yıkılırsak yola nasıl devam edeceğiz değilmi allah hepimizin yardımcısı olsun :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?