SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: (biricik)
NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)
BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)
SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)
HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:
B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:
RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)
SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)
SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)
ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey inşallah)
SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:
SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?
TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?
UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=?
OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?
yarın hastaneye gitcem bakim bitanem görürsem alayım sana erik bahçelerde varmıdır acaba annemlerin komşunun erik ağacı vardı bahçede varsa ondanda isterim canım
yerim ben o tombişi benimkide kıvır kıvır saçları vardı valla sizi bilmiyomda allah bana bu mutluluğu nasip etse varya tam da görmemişin bi oğlu olmuş hesabı felaket bi anne olurum heralde gözümden sakınırım yanlız sokağa bile brakmam heralde
adet oldum dedim ama bidaha gelmedi doktorda yarın gel dedi gitcam zaten bana çok az adet olcan demişti bu kadarda az olmaz heralde ilk bi leke gördüm kan resmen kırmızı sonra bişe yok tuvalet kağıdıyla bakıyorum çamur gibi bişey bulaşıyo ama çamaşırıma akmıyo bu ne ya hiç böyle bişey olmuyordu şimdi lucrin le doğum kontrol hapı kullanıyorum bilen varsa yorum yapabilirmi
kızlar yokmusunuz ya gn yaklastıkca heyecanım artıyo yaaaaa ama hiç belirtim yok ya cok normalim arada bir belim kasıgım agrıyo oda cok degil offff ne olucak bakalım yaaaaa
kızlar günaydın, benim dün saat 13.15'de transferim yapıldı. şimdi evde yatıyorum. elif listedeki transfer tarihini ve sonuç tarihini değiştirirsen sevirim. transfer 20 şubat, test tarihi 4 mart canım. prenses tebrikler canım, çok mutlu oldumvalla. liste süper. şerife üzülme canım, her işte bir hayır vardır. bugün sonuç alacaklardan hayırlı haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?