2009 anne adayları

adet oldum dedim ama bidaha gelmedi doktorda yarın gel dedi gitcam zaten bana çok az adet olcan demişti bu kadarda az olmaz heralde ilk bi leke gördüm kan resmen kırmızı sonra bişe yok tuvalet kağıdıyla bakıyorum çamur gibi bişey bulaşıyo ama çamaşırıma akmıyo bu ne ya hiç böyle bişey olmuyordu şimdi lucrin le doğum kontrol hapı kullanıyorum bilen varsa yorum yapabilirmi

zeynep le sera hadi yarın büyük gün güzel haberleri bekliyorum gerçi ben zeyneple beraber öğrencem ama neyse hayırlısı olsun ikinizdende güzel haber bekliyorum

yarın hastaneye gitcem bakim bitanem görürsem alayım sana erik bahçelerde varmıdır acaba annemlerin komşunun erik ağacı vardı bahçede varsa ondanda isterim canım

ay ne bilim ya burda bir tek yerde varmış telefonla sorduk biz anadolu yakasındayız avrupa yakasında varmış oda dondurulmuş buzlu buzlu ne kadar güzel olur bilmiom walla

aynen bende eşim dioki sen dio bi cam fanusun içine koyarsın dio kimseye öptürmem bile

dervis etmemiştin canım bende acaba bilmeyerek kırdımmıki diyorum ama kırmadığımdanda emindim kesin görmedi dedim çünkü ben başlık açmamıştım çok teşekkür ederim arkadaşım darısı başına inşallah mart ayı sonuçlarıda inşallah hep pozitif olur Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım

kızlar yokmusunuz ya gn yaklastıkca heyecanım artıyo yaaaaa ama hiç belirtim yok ya cok normalim arada bir belim kasıgım agrıyo oda cok degil offff ne olucak bakalım yaaaaa

hiç belirtilere takılma bak ffk arkadaşımız şimdi başlık açtı hamileyim diye kii çok yakınıyordu belirtim yok diye herkeste hamişlik belirtisi farklıdır ve belirtiyi anlamakta zor yani belkide şuanda belirtiler yaşıyorsun ama onu hamiş olduğunda meğer belirtiymilş bende diiyeceksin o yüzden belirti aramak stres yapmaktan başşka işe yaramaz pozitif olmaya çalış stres yapmayarak bebiş yada bebişlerinin sıkı sıkı tutunmalarına yardımcı ol emi arkadaşım

elifcim benimde öyleydi ilaçlardan doğum kontrol hapı yapıyor korkma sakın

sağol canım bende yarın arayıp söylemeyi düşünüyordum hala çamaşırım tertemiz ama kağıtla bakınca görünüyo o da kahve rengi

elifçiğim yarın sökülür adetin benimde aynıydı ilk gün leke leke geliyor hatta çamaşıra hiç gelmiyor peçeteyle sildiğinde geliyor sonraki gün sökülüyor yarın git bakalım doktor muayene sonucu anlar zaten

tamam canım ben doğum kontrol hapı kullanmadım daha önce ondan dolayı garip geliyo bide ben farlutalle adet oluyorum ondada her seferinde biraz daha geç adet oluyom bu tedaviler mavf etti beni herşey birbirine karışıyor

ilk önceleri hep farlutalin 8. günü adet oluyodum sonra 9. gün şimdilerde 10 11. günü buluyo git gide ilaçla bile adet olamıcam heralde

Günaydın bugun seranın sonuc gunu sabırsızlanıyorum seracıgım ınsallah hamılesındır canım

kızlar yokmusunuz ya gn yaklastıkca heyecanım artıyo yaaaaa ama hiç belirtim yok ya cok normalim arada bir belim kasıgım agrıyo oda cok degil offff ne olucak bakalım yaaaaa

canım bende aynıyım. Hiçbir belirti yok arada bel ağrısı hafif okadar.

kızlar günaydın, benim dün saat 13.15'de transferim yapıldı. şimdi evde yatıyorum. elif listedeki transfer tarihini ve sonuç tarihini değiştirirsen sevirim. transfer 20 şubat, test tarihi 4 mart canım. prenses tebrikler canım, çok mutlu oldumvalla. liste süper. şerife üzülme canım, her işte bir hayır vardır. bugün sonuç alacaklardan hayırlı haberler bekliyoruz

Hayırlı olsun güzelim . Mutlu haberler alırız inşallah birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…