Bu gün 9.günüm dayanamadım Bhcg yaptırdım.....47.96 çıktı...İNANAMIYORUM......yıllar sonra nihayet bende HAMİLEYİMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:
kızlar rüyamda test yapıyom iki çizgi çıkıyo sonra bi daha yapıyom ondada iki çizgi çıkıyo sonra anneme diyomki bunlar battı bi tane daha test alayımda salayayım hatıra olarak sonra gidiyom bir sürü saçma sapan maceralardan geçiyom aradan yıllar geçiyo bi bakıyom 3 yaşlarında iki çocuk benimmiş ikiz bi kız bi oğlan diyorumki bunlar benimmi o kadar seviniyorumki kızlar rüyası bile çok güzel sabah kalktım bebekler gerçekmiydi ayıramadım bi an bir iki dakkaya kendime geldim yanımda kimse yok ama rüyamı iyiye yorumluyorum kızlar hepimiz hamile kalcaz inşallah
elif23 beni listeden çıkar canım bugün transfer olmaya gittiğimde gerçek yüzüme acı gibi oklandı..dondurulan embryolarım çözüldüğünde 5 tane canlı idi ve 1 gün bekletildi fakat gelişme olmadığpı için transfer yapılmadı çokkk üzülsemde elimden bişi gelmedi kısmet değilmiş...
artık başka bahara hayallerim ...adeti bekleyip sil baştan denicez ...
Valla biraz önce aradım eşimi pazar gününe dedim bol bol gezmek istiyom sorada sıcak künefe yedircen bana dedim tamam sultanım dedi aldım sözü valla
Bu gün 9.günüm dayanamadım Bhcg yaptırdım.....47.96 çıktı...İNANAMIYORUM......yıllar sonra nihayet bende HAMİLEYİMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:
kızlarrrr listeye eklenin cidden burda edilen dua ve paylaşım pozitif sonuca neden oluyor ayy çok seviniyorum yaa ne güzel Allahım sana şükürler olsun
canım benim inşallah bende transferden sonra görmüştüm bi kaç kere senin erken olmuş ama hayırlısı allahım içini ferah tut die göstermiştir inşallah bu arada kızlar bende dün gece rüyamda meleğimi gördüm o kadar tombik tombik bişiki anlatamam kokluyom üstünü değişiom ay nasıl anlatamam cinsiyetini bilmiom ama sanırım kızdı ay allahım kucama almayıda nasip etsin hep tedirginlik yaşıorum
ya kızlar ben hamişim canımı istetiyosunuz böle şeyler konuşulurmu şaka maka bi yanada benim canım 3 gündür acayip erik istio eşim dün bütün her yeri gezdi bulamadı bebekte varmış sanırım oraya gidicek napim gözümün önünde hep erik var nasıl bişimiş bu ya
özlemcim senin sonuç tarihi 1 marta denk gelmiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?