2009 anne adayları

Bu gün 9.günüm dayanamadım Bhcg yaptırdım.....47.96 çıktı...İNANAMIYORUM......yıllar sonra nihayet bende HAMİLEYİMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:

kız ne diceğimi bilmiyorum çok heycanlandım ne güzel haber bunlar canım allahım sen hepimizin yüzünü güldür ya rabbim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

liste baya geride kalmış şimdi ben listeyi arayayımda yeni hamişimizi yazayım

SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: (biricik)

NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)

BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)

SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)

HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)

SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)

SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)

ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teyteyinşallah)

SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:

SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?

TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:

PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:

ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=?

OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?

Son düzenleme:
KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 11 mart...............uzun protokolle...............anatolia...............sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia...............sonuç=?
WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp.............sonuç=?
İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......sonuç=?
MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................sonuç=?
SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sonuç=?
ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?
KADRİSH87............??????????????.............???????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
EBRU1987.............??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????...........sonuç=?
NDK......................??????????????..............???????????????................aşılamayla.....................?????????............sonuç=?
ORFETA................??????????????..............???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
SERİFE80..............??????????????..............???????????????...............?????????????...............acıbadem.............sonuç=?

multi kız listeyi ararken gördüm harbiden rüyanda bebişlerini gör demişsin bende gördüm canım inşallah hayra çıkar

kızlarrrr listeye eklenin cidden burda edilen dua ve paylaşım pozitif sonuca neden oluyor ayy çok seviniyorum yaa ne güzel Allahım sana şükürler olsun

canım benim inşallah bende transferden sonra görmüştüm bi kaç kere senin erken olmuş ama hayırlısı allahım içini ferah tut die göstermiştir inşallah bu arada kızlar bende dün gece rüyamda meleğimi gördüm o kadar tombik tombik bişiki anlatamam kokluyom üstünü değişiom ay nasıl anlatamam cinsiyetini bilmiom ama sanırım kızdı ay allahım kucama almayıda nasip etsin hep tedirginlik yaşıorum

prenses tebrik ederim canım, çok mutlu bir haber verdin..bu liste uğurlu uğurlu, bu sene hepimizin kucağı dolacak inşallah..

çok üzüldüm ya ama sakın pes etme inşallah olur hayırlısıyla canım

Valla biraz önce aradım eşimi pazar gününe dedim bol bol gezmek istiyom sorada sıcak künefe yedircen bana dedim tamam sultanım dedi aldım sözü valla

ya kızlar ben hamişim canımı istetiyosunuz böle şeyler konuşulurmu şaka maka bi yanada benim canım 3 gündür acayip erik istio eşim dün bütün her yeri gezdi bulamadı bebekte varmış sanırım oraya gidicek napim gözümün önünde hep erik var nasıl bişimiş bu ya

kızlarrrr listeye eklenin cidden burda edilen dua ve paylaşım pozitif sonuca neden oluyor ayy çok seviniyorum yaa ne güzel Allahım sana şükürler olsun

tursercim, listeye bakarken senin adının yanında da mutlu haberler görünce tebrik etmişmiydim seni diye aklıma takıldı, etmediysem tebrikler canım, bugünlerde hep iyi haberler geliyor, çok mutlu oldum hepinizin adına , darısı marttaki listemize.. tekrar tebrikleeeeeeeeer:içelim:

yerim ben o tombişi benimkide kıvır kıvır saçları vardı valla sizi bilmiyomda allah bana bu mutluluğu nasip etse varya tam da görmemişin bi oğlu olmuş hesabı felaket bi anne olurum heralde gözümden sakınırım yanlız sokağa bile brakmam heralde

yarın hastaneye gitcem bakim bitanem görürsem alayım sana erik bahçelerde varmıdır acaba annemlerin komşunun erik ağacı vardı bahçede varsa ondanda isterim canım

prenses kız niye kocaman bi başlık açmadın ben bugün müsait değildim o yüzden fazla giremedim ama şimdi aradım yok hemen kocaman bi başlık aç ben hamileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…