canım kendini toparlanmana sevindim benim 3 ay sonra başlarım yarın bizim tanıdık bi ürolog var ona gidiceğiz ilaç falan varsa kullancağız kendiliğinden olsun diye bakalım
Elifcim daha iyi olmana sevindim, liste başı Oferta, hamile arkadaşımızın hepimize uğur getireceğini düşünüyorum, umutla da bekliyorum..
kızlar buarada listemiz küçücük ama olsun, bize uğur getirsin, eksikleri yazarsanız tamamlamaya çalışırım elimden geldiğince.. Multitel senin merkez neresi? Gulencim senin de sebep neydi? onceden soylemissinizdir belki ama hafıza kaybı işte naparsın:) İremcim senin kendiliğinden olacağını düşündüğüm ve sen de tedavi olmayacağını söylediğin için listeye sona yazdım seni, silmek istemedim... en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruuuuz...
liste dediğim gibi umarım çok çok uğurlu gelir.. bazen umutsuzluğa düşüyorum, bazen çok korkuyorum ama buraya gelip sizlerle birşeyler paylaşmak, aynı yoldan geçen arkadaşlarıma birşeyler sormak, derdimi anlattığımda anladığınızı bilmek bana çok iyi geliyor, o yüzden hergün burdayım:) iyi ki varsınız..
oferta nasıl gidiyor hamilelik?
Elifcim iremcim aklım sizlerde kaldı kendi derdimden buraya takılamadım canlarım dualarım sizinle hala dua ediyorum sizler için Allah gönlünüze göre versin inş ve tabiki diğer arkadaşlarada ....
...
oferta hamileliğin hayırlı olsun sorunsuz hamilelik dilerim hamileliğin ilk haftalarında hep aynı endişeler oluyor ama sen onları düşünme artık tadını çıkar olurmu :)bu topic çok uğurlu kızlar inş hepiniz de bu duyguları tadacaksınız rabbimizin izniyle
Elifcim iremcim aklım sizlerde kaldı kendi derdimden buraya takılamadım canlarım dualarım sizinle hala dua ediyorum sizler için Allah gönlünüze göre versin inş ve tabiki diğer arkadaşlarada ....
...
oferta hamileliğin hayırlı olsun sorunsuz hamilelik dilerim hamileliğin ilk haftalarında hep aynı endişeler oluyor ama sen onları düşünme artık tadını çıkar olurmu :)bu topic çok uğurlu kızlar inş hepiniz de bu duyguları tadacaksınız rabbimizin izniyle
Tşkler iremcim valla bebişlerimle birlikte büyüyoruz ama beni çok çirkinleştirdiler napalım güzelliğimi alıyorlar
elifcim iyiyiz inş tedavileriniz bu sefer güzel sonuçlar verir birde bu güzel yazın tadını çıkarın diyorum kendinizi dinlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?