2009 anne adayları

bide bi şey söylicem ben daha adet olmadım bügün adetim 18 gün gecikti ama benden geçen hafta çok az kanlı akıntı geldi sonra çoğaldı sonra çok az adet gibi kan geldi sonrada yavaş yavaş azaldı başlayıp bitmesi 5 gün sürdü ama kan adet gibi bi kere oldu hiç böyle bişey oldumu sizde bu ne ya hayatımda böyle bişey olmadı benim bahsettiğim kanamadan 15 gün öncede 2 gün böyle akıntı gelmişti 2 günde bitmişti bunlar ne olabilir ilk kan geldiğinde gebelik testi taptırmıştım 0.100 çıkmıştı bi diyorum bidaha test yapayım bide bişey yok boşuna ümitlenme diyorum yoksa iltihapmı kaptım nedir merak ettim

canım kendini toparlanmana sevindim benim 3 ay sonra başlarım yarın bizim tanıdık bi ürolog var ona gidiceğiz ilaç falan varsa kullancağız kendiliğinden olsun diye bakalım

inşallah olur canım nasıl olsa sende bi sorun yok olur bence sen keçi boynuzunu içirsene kocana bak herkes işe yarıyo diyor bi dene bence

kızlar ben yürüyüşe başladım inşallah böyle bi on kilo veririm çünkü geçen ay farkında olmadan on kilo almışım tabi birazı tedavi sırasında alındı bu kiloların bakalım

1) OFERTA :CüvCüv:

2) SEDAYILDIZ 7. deneme Kıbrıs Tüp Bebek Pko

3) ZERO55

4) ELıF23 2.deneme

5) DERVıŞ 2.deneme Anatolia Sebepsiz infertilite

6)GULENCıM 2.deneme Bahçeci

7)MULTıTEL 2.deneme erkek infertilite

8) ıREMNAZ

Son düzenleme:
Elifcim daha iyi olmana sevindim, liste başı Oferta, hamile arkadaşımızın hepimize uğur getireceğini düşünüyorum, umutla da bekliyorum..
kızlar buarada listemiz küçücük ama olsun, bize uğur getirsin, eksikleri yazarsanız tamamlamaya çalışırım elimden geldiğince.. Multitel senin merkez neresi? Gulencim senin de sebep neydi? onceden soylemissinizdir belki ama hafıza kaybı işte naparsın:) ıremcim senin kendiliğinden olacağını düşündüğüm ve sen de tedavi olmayacağını söylediğin için listeye sona yazdım seni, silmek istemedim... en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruuuuz...
liste dediğim gibi umarım çok çok uğurlu gelir.. bazen umutsuzluğa düşüyorum, bazen çok korkuyorum ama buraya gelip sizlerle birşeyler paylaşmak, aynı yoldan geçen arkadaşlarıma birşeyler sormak, derdimi anlattığımda anladığınızı bilmek bana çok iyi geliyor, o yüzden hergün burdayım:) iyi ki varsınız..

canım farketmez istediğin gibi takıl by

oferta nasıl gidiyor hamilelik?

nasıl anlatsam aslında daha kendim bile inanamadım öyleki hala ben hamileyim diyemiyorum kimseye bir kaç kişi biliyor sonucu birde siz. galiba keseleri görene kadar inanamıyacağım yada kalp atışı duyana kadar.iki gündür kasıklarımda ağrılar oluyor ara sıra doktorum yerleşme ağrılarıdır korkma dedi dün öyle çok ağrıdı ki ağlamaktan bir hal oldum.hatta adet dönemim geçene kadar bu ağrılar olabilirmiş hafif kanama bile olabilirmiş korkma dedi ama kolay değil tabi ki.

Elifcim iremcim aklım sizlerde kaldı kendi derdimden buraya takılamadım canlarım dualarım sizinle hala dua ediyorum sizler için Allah gönlünüze göre versin inş ve tabiki diğer arkadaşlarada ....
...
oferta hamileliğin hayırlı olsun sorunsuz hamilelik dilerim hamileliğin ilk haftalarında hep aynı endişeler oluyor ama sen onları düşünme artık tadını çıkar olurmu :) bu topic çok uğurlu kızlar inş hepiniz de bu duyguları tadacaksınız rabbimizin izniyle

nil merhaba ya sen haketen nerelerdesin kıss nasılsın büyüttümü minişleri nasıl gidyo hamilelik canım sağol ya Allah razı olsun dua eden tüm arkadaşlardan valla sağol canım işallah en kısa zamanda tekrar verir öle acele ediyomki hiç korunasım yok yaakaydirigubbakcemile2

amin canım inşallah ama bende buranın uğuruna çok inandım nede olsa ortak sorunları yaşayan insanlar birbirine pozitif elektrik yolluyorlar.darısı isteyen herkesin başına.

sağol canım bende yeni tedavi için hazırlık yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah sen ne yapıyon bebişler nasıl inşallah herşey gönlünce olur canım

Tşkler iremcim valla bebişlerimle birlikte büyüyoruz ama beni çok çirkinleştirdiler napalım güzelliğimi alıyorlar

elifcim iyiyiz inş tedavileriniz bu sefer güzel sonuçlar verir birde bu güzel yazın tadını çıkarın diyorum kendinizi dinlendirin

Merhaba kıslar bende tedavıye basladım sanırım hazıranda olur transferım adet olmayı beklıyorum bugun burun spreyıme basladım ıhsallah melegıme kavusurum bende

nilcim olsun canları sağolsun benim bebekliğimde o kadar güzelmişki sapsarıymışım bi tombişmişimki 4 yaşındayken falan saçlarım halen sapsarıymış yolda gören almancı çocuğu sanırmış her gören sarıp öpermiş annem anlatıyoda

halende çok güseliiiiiimeşim öle diyoooooooooooooooooosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…