Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1) OFERTA :CüvCüv:
2) SEDAYILDIZ 7. deneme Kıbrıs Tüp Bebek Pko
3) ZERO55
4) ELİF23
5) DERVİŞ 2.deneme Anatolia Sebepsiz infertilite
6)İREMNAZ
7)MULTİTEL
elifcim biliyorum ki ara sıra okuyorsun bugün hep seni düşündüm hatta anneme bile anlattım çok etkilendim canım halinden ama bu bekleyişin seni daha da güçsüz kılmasına izin verme ne olur.kendin yenebilirsin bu boşluğu ancak.haziranda dondurulmuşlarla deneyecektin biliyorum bak bende dondurulmuşlarla denememi yaptım bugün 7.gün hatta inan yaşanan herşeyi unuttum gitti önüme bakıyorum şimdi seninde aynısı olacak canım gayret göster toparlanmak için inan rabbim doğru zamanda hepimizi kavuşturacak bebeklerimize.iyi haberlerini bekliyorum
elifcim bugün test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım 8.gündeyim.sen nasılsın daha iyimisin merak ediyorum bak dondurulmuş embriyoo benim belkide yüzümü güldürecek sana moral olsun diye yazıyorum bunları sende dondurulmuşlarınla denediğinde meleklerin gelecek sana ben inanıyorum.
kıss elif aşkolsun ne soryon ne edyon ne oldu kısss
elifcim nerdesinnnnnnnn hadi ama ses ver
elif canım ne olmuş sana böyle yapma ne olur sen böyle değildin daha yeni yolun başındayız allahtan sabır dile arkadaşım
elifcim canım hamileyimmmm ben 9. gün kan değerim 84 çıktı oku lütfen bunları ve toparlan ne olur bak dondurulmuş embriyolarla denedim ben biliyorsun rabbim uygun zamanda verecek bebeklerimizi. sende kendini topladığında inanıyorum olacağına.
eliiiif valla küscem ama yaaa toparlan artık güselim yaaa sanki bizler yaşamadıkmı bunları ama tekrardan her düşüşte ayağa kalktık kıs ben 33 yaşındayım ama sen daha gençsin yani daha çok zamanın var Allaha güven yaaa
Ofertacım
polis amcalarla alınan bebişler yoldaaaaa, geliyooolar.. yaşasııın.. gerçekten çok çok sevindim, Allahım bu liste uğurlu başlasın, hep uğurlu gitsin dedim, çünkü son 2 haftadır moralim çok çok bozuk, sen liste başı uğurlu başlattın listemizi.. ama inan çok sevindim, 9 ayın sonunda şirin meleğini kucağına alırsın inşalllah sağlıkla.. tebrikler canım..
Elif , ne olursun kendini bu kadar yıpratma, 2.tedavime 1 ay kaldı, benim içimde de çok endişeler var,çok stresliyim, sigarayı bırkamadım, kilo veremedim, birsürü dert... ben 1 denemede transfer bile olamadığım için de çok endişeliyim,ya yine olamazsa diye.. ama bak senin dondurulmuşların var, dondurulmuşlarla hamile kalan bir sürü arkadaş var, ne olur, sıkma kendini, bu kez olacak.. keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık, belki Kadınlar Klübü partisi yapardık hep beraber buluşup ya da Tüp günü yapardıkalkisalkisalkis,
1) OFERTA :CüvCüv:
3) ZERO55
4) ELİF23
6)İREMNAZ
7)MULTİTEL
derviş benim kendiliğinden olduğu için tedavi olmıycam artık ......yani tedavi son çare hani uzun süre 1 yıl gibi olmazsa deneriz ama şimdilik kendi halinde seyrinde zaten korunyozsengözlerimebaksanab malesef1) OFERTA :CüvCüv:
3) ZERO55
4) ELİF23
6)İREMNAZ
7)MULTİTEL
neler kaçırmışım neler kızlar ya çok pişmanım neydi benim o halim bugün arkadaşlarım beni bi güzel kendime getirdi valla biraz kendime geldim bakalım pazartesi dr a gitcem bakalım belki tedaviye başlarız ben daha adet olmadım bebekte yok test yaptım bişey yok adet söktürücü verir dr belki bide hatırlıyorumda iremcim senle telefonda konuşmamızı başkasına konuşmak ne kolaymış asıl şimdi anladım seni ne demek istediğini nysa artık herşey geride kaldı bembeyaz bir sayfa açtım kendime sizin gibi muhteşem dostlarım var görmeden güvendiğim inşallah beraber yürücez yine bebeklerimize kavuşmak için az kaldı orfeta canım zaten senin çoğu gitti azı kaldı 9 ay su gibi geçcek sana tekrar tekrar dua ettim sana halada ediyorum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
orfeta sen ne kadar ödemiştin dondurulmuşlar için unuttum bidaha söylesene nize 1 400 demişlerdi ama ilaç falan yine 2 milyarı bulur
multi harbi ne zaman başlıcan tedaviye canım
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye şimdi haziran diyordun