dunyada birsaniyenin icinde milyon tane bebek dunyaya geliyor biz sadece bundan bi tane istiyoruz bu kadar zormu bu kadarmi imkansizi zorluyorum stresten gebercem artik beklemekten biktim doktora gidip gelmekten biktim ne kadar zor bisey istiyoprumki rabbimden olmuyor ama rabbime hic bisey zor degil dualarimizi eksik etmeyelim elbet bugun dedgilse yarin yarin degilse oburgun karsiligini alacagiz
sedayildiz sen neler yapiyosun tedavi falan nasil gidiyo
iyimiyim bilmiyorum canım içime kapandım ilk önce geçti zannettim yeni tedavi için kendimi hazırlamaya çalışıyordum ama baktımki kendimi kandırıyorum geçmemiş iki aydır sadece pazara gidiyorum hiç kimseyi görmedim kayın valdemlerede gitmedim balkona bile çıkmıyorum arkadaşlarım benimle görüşmek istediğinde içimden gelmiyor bu aralar beni kendi halime bırakın diyorum hele bu reklamlar herseferinde ağlıyorum televizyonu açamaz oldum zaten gece uyumuyorum sabah 7 de uyuyorum akşam 4 te kalkıyorum uyku düzenimde bozuldu gece arada bi yazdıklarına bakıp çıkıyorum o kadar içimde hiç bişey gelmiyor önümüzdeki hafta pisikoloğa gitcem kendim başa çıkamadım etrafımdakileride üzmek istemiyorum
elifcim bugün test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım 8.gündeyim.sen nasılsın daha iyimisin merak ediyorum bak dondurulmuş embriyoo benim belkide yüzümü güldürecek sana moral olsun diye yazıyorum bunları sende dondurulmuşlarınla denediğinde meleklerin gelecek sana ben inanıyorum.
elifcim canım hamileyimmmm ben 9. gün kan değerim 84 çıktı oku lütfen bunları ve toparlan ne olur bak dondurulmuş embriyolarla denedim ben biliyorsun rabbim uygun zamanda verecek bebeklerimizi. sende kendini topladığında inanıyorum olacağına.
elifcim canım hamileyimmmm ben 9. gün kan değerim 84 çıktı oku lütfen bunları ve toparlan ne olur bak dondurulmuş embriyolarla denedim ben biliyorsun rabbim uygun zamanda verecek bebeklerimizi. sende kendini topladığında inanıyorum olacağına.
1) OFERTA :CüvCüv:
2) SEDAYILDIZ
3) ZERO55
4) ELİF23
5) DERVİŞ
6)İREMNAZ
7)MULTİTEL
Kızlar başka kimler vardı listede? Baktım Elifden ses çıkmıyo, ben listeyi başlattım,kaçıncı denemeler,hangi merkez, sorun neydi yazarsanız ekleriz... yeni listemiz uğur getirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?