2009 anne adayları

ınsallah hepımız basarıcaz cnm bhırgun allahım bızımde yuzumuzu gulderecekk bızı her ınsanın zor sahıp olabıldıgı seyler var bızımkı bebegımız allahım bızlerı sınıyor dua etmekten ınanmaktan baska caremız yokk

sedayildiz bende iste dogum kontrol hapi iciyorum haftaya persembe igneye baslicam sonrasi allah kerim ilk defa olcak cok heyecanliyim insallah ilk ve son olur
sanada gecmis olsun valla cok uzuldum ama uzme kendini kismet degilmis de hayirlisi neyse o olsun

canım ne olur böyle yapma bu savaşta en güçlü sen olmalısın kendini böyle bırakma.Psikoloğa gitmen iyi olur kendin çözemediğin yerde yardım almak en doğrusu ama inan o kadar üzüldümki yazdıklarına.Canım kardeşim lütfen toparlanmaya çalış habersiz bırakma bizleri.biz sevinçlerimizi de üzüntülerimizde beraber paylaşalım diye buradayız seni o kadar iyi anlıyorum ki ancak yaşayan bilir çektiklerimizi.bende kimselere anlatamadığım birçok şeyi burdan sizlerle paylaşıyorum acılar paylaşıldıkça hafifliyor biliyorum.kendine çok dikkat et.

elif23 seni çok iyi anlıyorum ama geçicek biliyorum...şimdi sana tek tek yazsam buraya tüm yaşananları aman banane benim derdim bana yeter dersin ama unutmaki hayatta beterin beteri var..bi kumar oynadın farzet ..şimdi bu durum seni hırslandırıp şöyle bi silkelenip sağlam bi şekilde tekrar ayağa kalk buna mecbursun umut ettiğin yol bunu gerektiriyor inan bana senin bu durumunu ben 14 ay yaşadım...

elifcim biliyorum ki ara sıra okuyorsun bugün hep seni düşündüm hatta anneme bile anlattım çok etkilendim canım halinden ama bu bekleyişin seni daha da güçsüz kılmasına izin verme ne olur.kendin yenebilirsin bu boşluğu ancak.haziranda dondurulmuşlarla deneyecektin biliyorum bak bende dondurulmuşlarla denememi yaptım bugün 7.gün hatta inan yaşanan herşeyi unuttum gitti önüme bakıyorum şimdi seninde aynısı olacak canım gayret göster toparlanmak için inan rabbim doğru zamanda hepimizi kavuşturacak bebeklerimize.iyi haberlerini bekliyorum

elifcim bugün test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım 8.gündeyim.sen nasılsın daha iyimisin merak ediyorum bak dondurulmuş embriyoo benim belkide yüzümü güldürecek sana moral olsun diye yazıyorum bunları sende dondurulmuşlarınla denediğinde meleklerin gelecek sana ben inanıyorum.

elif canım ne olmuş sana böyle yapma ne olur sen böyle değildin daha yeni yolun başındayız allahtan sabır dile arkadaşım

canım hadi bakalım hayırlısı inşallah sonuç pozitif olur hamiş olursun :CüvCüv:

elifçim yazdıklarından çok etkilendım ne olur böyle yapma güçlü olmalısın hayatta hersey çocuktan ibaret değil etrafında sevdıklerın ve senı sevenler var onları üzme lütfen kendını toparla .ben tüp bebeği denedığımde eşimle birbirimize hep diyoduk ki olmazsa yapacak bişey yok herkesın çocugu mu var binerız arabamıza çıkarız türkiye turuna diyoduk .biz bastan berı bebek olayına pek kafayı takmadık.eşim ve ben rahatına düşkün insanlarız .3bucuk yıllık evlıyım 2 sene 9 ay korunduk sonra baktık etraf sormaya baslıyo gidelım dedik bi doktora öyle yanı yoksa belkıde bizi rahat bıraksalardı düşünmeyecektık de.sonrasınıda biliyosun.ben aileme bebegım olmayacakmış eşimden kaynaklanıyo dediğimde bana bırak boşver olmazsa olmasın dediler garıp ama teyzeme varıncaya kadar herkes bu şekılde karsıladı.yanı nasıpmış oldu canım.bizleride üzme canım kendını toparla senı sveven arkadasların...............

elifcim canım hamileyimmmm ben 9. gün kan değerim 84 çıktı oku lütfen bunları ve toparlan ne olur bak dondurulmuş embriyolarla denedim ben biliyorsun rabbim uygun zamanda verecek bebeklerimizi. sende kendini topladığında inanıyorum olacağına.

ayyyy canım tebrık ederım çok sevındım ne güzel bi haber allah analı babalı büyütsün inşallah ilk tebrık eden ben oldum buradan

canım çok sevindim bize gerçekten moral oldun bende dondurulmuşlarla deniyecem 2 ay sonra inşallah değerin katlanır :teytey:

eliiiif valla küscem ama yaaa toparlan artık güselim yaaa sanki bizler yaşamadıkmı bunları ama tekrardan her düşüşte ayağa kalktık kıs ben 33 yaşındayım ama sen daha gençsin yani daha çok zamanın var Allaha güven yaaa

Ofertacım
polis amcalarla alınan bebişler yoldaaaaa, geliyooolar.. yaşasııın.. gerçekten çok çok sevindim, Allahım bu liste uğurlu başlasın, hep uğurlu gitsin dedim, çünkü son 2 haftadır moralim çok çok bozuk, sen liste başı uğurlu başlattın listemizi.. ama inan çok sevindim, 9 ayın sonunda şirin meleğini kucağına alırsın inşalllah sağlıkla.. tebrikler canım..

Elif , ne olursun kendini bu kadar yıpratma, 2.tedavime 1 ay kaldı, benim içimde de çok endişeler var,çok stresliyim, sigarayı bırkamadım, kilo veremedim, birsürü dert... ben 1 denemede transfer bile olamadığım için de çok endişeliyim,ya yine olamazsa diye.. ama bak senin dondurulmuşların var, dondurulmuşlarla hamile kalan bir sürü arkadaş var, ne olur, sıkma kendini, bu kez olacak.. keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık, belki Kadınlar Klübü partisi yapardık hep beraber buluşup ya da Tüp günü yapardıkalkisalkisalkis,

1) OFERTA :CüvCüv:

2) SEDAYILDIZ

3) ZERO55

4) ELıF23

5) DERVıŞ

6)ıREMNAZ

7)MULTıTEL

Kızlar başka kimler vardı listede? Baktım Elifden ses çıkmıyo, ben listeyi başlattım,kaçıncı denemeler,hangi merkez, sorun neydi yazarsanız ekleriz... yeni listemiz uğur getirsin inşallah..

cnm benı bılıyorsun ama yınede yazıymmm bu arada nasılsınn

7. denemem -Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi (Halil İbrahım Tekın )- Pko

elıfcıgımm nerelerdesınnn uzuyorsun bızlerııı bir ses ver ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…