• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

nilcim olsun canları sağolsun benim bebekliğimde o kadar güzelmişki sapsarıymışım bi tombişmişimki 4 yaşındayken falan saçlarım halen sapsarıymış yolda gören almancı çocuğu sanırmış her gören sarıp öpermiş annem anlatıyoda

halende çok güseliiiiiim:utangac:eşim öle diyoooooooooooooooooosırnaşık şey:nazar:

:nazar::nazar: :teytey:ALllaaahhhhhhhhh süpersin ttüütttüü nazarlardan saklasın yarabbim insan kendini sevmeli ve beğenmeli değilmi güzel arkadaşım :1hug::dance: :dance:

:nazar::nazar: :teytey:ALllaaahhhhhhhhh süpersin ttüütttüü nazarlardan saklasın yarabbim insan kendini sevmeli ve beğenmeli değilmi güzel arkadaşım :1hug::dance: :dance:

ehehhheh hıııı bencede yaaaa kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ehehhheh hıııı bencede yaaaa kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iremcimmmmmmmmmmmmm yanlış mı okuyorum , 14 haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
hayırlı olsun güzelim , Allah tamamına erdirsinnnnn:Saruboceq:

iremcimmmmmmmmmmmmm yanlış mı okuyorum , 14 haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
hayırlı olsun güzelim , Allah tamamına erdirsinnnnn:Saruboceq:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü ne diyon kıs ne hamilesi Allahım ya yazılanlar da hamileyim lafı yokki starrrr bak döverim haaa:oklava:

ya o çizelge işte ölesine yaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::utangac::utangac::utangac::utangac::utangac:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü ne diyon kıs ne hamilesi Allahım ya yazılanlar da hamileyim lafı yokki starrrr bak döverim haaa:oklava:

ya o çizelge işte ölesine yaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::utangac::utangac::utangac::utangac::utangac:

kıs ireeeeeeeeemmmm ben dövecem seni şimdi haaaaa :oklava:
o yaptığın çizelgede 14 weeks pregnant : yani 14 haftalık HAMİLE yazıyor .. br de avatarının yanında anneyi bırakma bidaha felan yazmışsın , heralde oldu bu kez hamile dedim .. hey Allah seni naaapsın deli kızzz

kıs ireeeeeeeeemmmm ben dövecem seni şimdi haaaaa :oklava:
o yaptığın çizelgede 14 weeks pregnant : yani 14 haftalık HAMİLE yazıyor .. br de avatarının yanında anneyi bırakma bidaha felan yazmışsın , heralde oldu bu kez hamile dedim .. hey Allah seni naaapsın deli kızzz

Amaninnn kıs o göbüşle nasıl dövcen sen laelaelaelaelae he valla haklısın ne yaparsın yaptık çizdik bişe ne yapim sizlere özenyom gariban gibi duryo benim avatar falan böle şeler yapmayınca bende yaptım:utangac::utangac::utangac:yaaaaa yapcam işte yaaa illa şişenlermi yapcak bende yapcam bananesositososito

STAR OFERTAYA NE YARDIM ETMıŞ ula HEÇ BıŞE ÇIKMAMIŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kadınlar kulübü >>ortaya karışık>>teknolojik destek>>sorularınız sorunlarınız

canım buraya git çok güzel resimli anlatmışlar nasıl çizelge yapcağını ben ordan yapmıştım çok kolay oluyo hadi kolay gelsin

bugün dr duphaston verdi adet olunca doğum kontrol hapına başlıcaz şimdi nasıl oluyo adet olunca doğun kontrol hapı bittiğinde bi daha adet olcam ondan sonramı başlıcaz ben anlamadım

bugün dr duphaston verdi adet olunca doğum kontrol hapına başlıcaz şimdi nasıl oluyo adet olunca doğun kontrol hapı bittiğinde bi daha adet olcam ondan sonramı başlıcaz ben anlamadım

galiba öyle yani 1 ay sonra başlamış olacaksın sanırım dimi.ben de anlamadım ya gerçi.

Amaninnn kıs o göbüşle nasıl dövcen sen laelaelaelaelae he valla haklısın ne yaparsın yaptık çizdik bişe ne yapim sizlere özenyom gariban gibi duryo benim avatar falan böle şeler yapmayınca bende yaptım:utangac::utangac::utangac:yaaaaa yapcam işte yaaa illa şişenlermi yapcak bende yapcam bananesositososito

kıyamamm kıs sana deli kıssss :))) yap gülüm yap , ama bil ki o cetveldeki haftaları - günleri geçtğin gün hakkaten gelecek :1hug:

STAR OFERTAYA NE YARDIM ETMİŞ ula HEÇ BİŞE ÇIKMAMIŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iremmmm kaydirigubbakcemile
evet unuttu beni sanırım sen anlat bari iremcim şu avatar mıdır nedir nasıl yapılıyor hevs ettim de bayaaa

canım ya kusura bakma , dün anem gitti k.validem geldi :1closedeyes:
pek giremedim , ama benimki gibi bi avatar istersen bana sat tarihini yaz yada google da mytikerz yaz , arat .. gelen sitede pregnancy olanını seç , sat'ı yazıyorsun , until seçeneğini seçiyorsun ve sonra cetvelde de bir yürüteç seçiyorsun , çıkan linki profil düzenleden imza kısmına ekliyorsun .. bir başka ticker yani cetvel stesi 7910 var , orada da güzel seçenekler var ..

Back