2009 anne adayları

1) OFERTA :CüvCüv:

2) SEDAYILDIZ 7. deneme Kıbrıs Tüp Bebek Pko

3) ZERO55

4) ELİF23

5) DERVİŞ 2.deneme Anatolia Sebepsiz infertilite

6)İREMNAZ

7)MULTİTEL

dervişcim canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için gerçekten bu zorlu yolculukta benim bile hala tam inanamadığım bir mucize gerçek oldu.şimdi ikinci testin heyecanı var.liste başı ben oldum umarım listemizdeki herkes mucizesine kavuşacak.sizler olmasanız bu kadar kolay olmazdı inan.

kızlaaaar ama hiç sesiniz çıkmıyo ne bu ya, bahar yorgunluğumu, bezmişlik mi? beklemede misiniz? tedavilerimizi beklerken biraz da sohbet etsek? hamile arkadaşlar zaten bizi terketti, hiç uğramıyorlar...

3) ZERO55

4) ELİF23

6)İREMNAZ

7)MULTİTEL

canım benimde 2.deneme olcak dondurulmuşlarla erkek infertilite

bende varımmm
2. deneme bahcecici kliniği uzun protokol

maşallah kızlar ilk hamilemiz gelmiş bile allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder bizede uğur getir emi canım zaten bende seni merak ettim bi güzel haber alayım senden diye düşündüm bu gün ilk kez dışarı çıktım arkadaşımla biraz kendime geldim

kıss elif aşkolsun ne soryon ne edyon ne oldu kısss

elifcim nerdesinnnnnnnn hadi ama ses ver

elif canım ne olmuş sana böyle yapma ne olur sen böyle değildin daha yeni yolun başındayız allahtan sabır dile arkadaşım

3) ZERO55

4) ELİF23

6)İREMNAZ

7)MULTİTEL

neler kaçırmışım neler kızlar ya çok pişmanım neydi benim o halim bugün arkadaşlarım beni bi güzel kendime getirdi valla biraz kendime geldim bakalım pazartesi dr a gitcem bakalım belki tedaviye başlarız ben daha adet olmadım bebekte yok test yaptım bişey yok adet söktürücü verir dr belki bide hatırlıyorumda iremcim senle telefonda konuşmamızı başkasına konuşmak ne kolaymış asıl şimdi anladım seni ne demek istediğini nysa artık herşey geride kaldı bembeyaz bir sayfa açtım kendime sizin gibi muhteşem dostlarım var görmeden güvendiğim inşallah beraber yürücez yine bebeklerimize kavuşmak için az kaldı orfeta canım zaten senin çoğu gitti azı kaldı 9 ay su gibi geçcek sana tekrar tekrar dua ettim sana halada ediyorum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

3) ZERO55

4) ELİF23

6)İREMNAZ

7)MULTİTEL
derviş benim kendiliğinden olduğu için tedavi olmıycam artık ......yani tedavi son çare hani uzun süre 1 yıl gibi olmazsa deneriz ama şimdilik kendi halinde seyrinde zaten korunyozsengözlerimebaksanab malesef

canıııım hoşgeldin sefalar getirdin yaniiiii..............özledim kıs evet telefon konuşmamızı bende hiiiç unutmadım malesef çok zor bi olaydı sende yaşadın Allah bidaha yaşatmasın canım ama ne yapalım insan oğluyuz bi gün ağlayıp öteki gün gülcez hayat.........canım tedavin şimdiden hayırlı olur bebek haberini alır da kutlarız işallah canım benimŞeniz

multiş kısss ne zaman başlıyon sen hadi hadi şişinde sıra bana gele ayolkaydirigubbakcemile3

elifcim canım nasıl sevindim biraz toparlandığına hergün bakıyordum senden bir haber alırmıyım diye canım hiç merak etme göreceksin 1 -2 ay sonra gebelik sorunları konuşacağız buradan yeni tedavin hayırlı olsun hep dua edeceğim sana arkadaşım.sen güçlü olki bebeişlerinde annelerine güvenip gelsinler dimi ama.canım çok sevindim cidden

orfeta sen ne kadar ödemiştin dondurulmuşlar için unuttum bidaha söylesene nize 1 400 demişlerdi ama ilaç falan yine 2 milyarı bulur

multi harbi ne zaman başlıcan tedaviye canım

canım kendini toparlanmana sevindim benim 3 ay sonra başlarım yarın bizim tanıdık bi ürolog var ona gidiceğiz ilaç falan varsa kullancağız kendiliğinden olsun diye bakalım

sen ne zaman başlayacaksın tedaviye şimdi haziran diyordun

haziranda canım dr tedavi düşündüğün zamandan 1 ay önce gel demişti o yüzden bu ay gitcem tamda bilmiyorum hiç konuşmadım ama bi dahaki adetle başlarız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…