nilcim olsun canları sağolsun benim bebekliğimde o kadar güzelmişki sapsarıymışım bi tombişmişimki 4 yaşındayken falan saçlarım halen sapsarıymış yolda gören almancı çocuğu sanırmış her gören sarıp öpermiş annem anlatıyoda
halende çok güseliiiiiimeşim öle diyoooooooooooooooooosırnaşık şey
:teytey:ALllaaahhhhhhhhh süpersin ttüütttüü nazarlardan saklasın yarabbim insan kendini sevmeli ve beğenmeli değilmi güzel arkadaşım :1hug::dance: :dance:
ehehhheh hıııı bencede yaaaa kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iremcimmmmmmmmmmmmm yanlış mı okuyorum , 14 haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
hayırlı olsun güzelim , Allah tamamına erdirsinnnnn:Saruboceq:
daha korunyoz kızım bi allaallla
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü ne diyon kıs ne hamilesi Allahım ya yazılanlar da hamileyim lafı yokki starrrr bak döverim haaaklava:
ya o çizelge işte ölesine yaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
şu çizelge nasıl yapılıyor bana anlatabilirmisin
kıs ireeeeeeeeemmmm ben dövecem seni şimdi haaaaaklava:
o yaptığın çizelgede 14 weeks pregnant : yani 14 haftalık HAMİLE yazıyor .. br de avatarının yanında anneyi bırakma bidaha felan yazmışsın , heralde oldu bu kez hamile dedim .. hey Allah seni naaapsın deli kızzz
STAR OFERTAYA NE YARDIM ETMİŞ ula HEÇ BİŞE ÇIKMAMIŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugün dr duphaston verdi adet olunca doğum kontrol hapına başlıcaz şimdi nasıl oluyo adet olunca doğun kontrol hapı bittiğinde bi daha adet olcam ondan sonramı başlıcaz ben anlamadım
kızlar dubhaston bittikten kaç gün sonra adet olunuyor
Amaninnn kıs o göbüşle nasıl dövcen sen laelaelaelaelae he valla haklısın ne yaparsın yaptık çizdik bişe ne yapim sizlere özenyom gariban gibi duryo benim avatar falan böle şeler yapmayınca bende yaptımyaaaaa yapcam işte yaaa illa şişenlermi yapcak bende yapcam bananesositososito
STAR OFERTAYA NE YARDIM ETMİŞ ula HEÇ BİŞE ÇIKMAMIŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet unuttu beni sanırım sen anlat bari iremcim şu avatar mıdır nedir nasıl yapılıyor hevs ettim de bayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?