2009 anne adayları

Evet canım ben de kullandım Lucrin hem de hergün aynı saatte yaptım(önce 10 üniteydi sonra 5e düşürülmüştü.) o baskılıyomuş.Bu durum için zaten 100de 1 ihtimal dediler o da beni buldu hayırlısı olsun diyorum hep.Bu yaz bir ihtimal istanbul düşünüyorum kendimi bi toparlıyim de ama Adana yakın diye tercih etmiştik çok kalabalık bi yer bundan sonraki için sizlerden tavsiye alıcam merkez konusunda saol canım..a.s.

benimde dün gece kasıklarımda ağrı vardı bugün rahatım bide çok fazla akıntım var su gibi inşallah tutmuştur

elif canım seni umutlandırmak istemem ama benim de çok fazla su gibi akıntım vardı. hala da devam ediyor.. ilk negatif sonucumda da böyle miydi hatırlayamıyorum:Saruboceq:

ıÇım rahatlyo sızden bÖyle Şeyler duyunca umut gÜzel Şey gebe olmasamda Şu bıkaÇ gÜnÜ bÖyle hıssetmek ıstıyorum

elif nasılsın inşallah bebişlerinin tutunma ağrılarıdır canım

İÇİm rahatlyo sİzden bÖyle Şeyler duyunca umut gÜzel Şey gebe olmasamda Şu bİkaÇ gÜnÜ bÖyle hİssetmek İstİyorum

elif ınanmıcaksın ama senın kadar heycanlıyımmmm insallah basarıcaksıon canım allahım hepımızın yardımcısı olsun umut guzel hissedesınkı gerçeklessınn ben transferım olfuğında hep bebeklerımle konusurdummmm var yada yokkkk ama ben var olarak düşünüyordummm

sedacım allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür canım sende inan 6. denemende olcak canım

MultıŞım 2009 aralık annelerınde baŞlık aÇtım gebe kalınca ordan devam

elif sen gonalı kaç doz kullandın canım ben 150 dozla başladım 7 gün sonra gel dediler

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

SERİFE80..............transfer=11 mart.............. test tarihi=23 mart................kısa protokolle....... ........acıbadem.............tüpler de sorun................2.deneme..........sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…