• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

Elifçim hayırlı olsun canım sağ salim ınşallah pozitif sonuç haberlerini alırız.Ben daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım benim başlamadan bitti gibi bişey oldu son anda yumurtaların kontrolsüz çatlamış olduğunu öğrendik yine de kalan varsa toplarız dediler ama 2 tane çıkmıştı onlarda işe yaramamış maalesef.Ben kendi haline bıraktım artık uzunca bi süre tüp bebek düşünmüyorum Allah sizlerin yüzünü güldürsün.Beni listeden sil canım sağlıkla kalın...:nazar:

canım çok üzüldüm hayırlısı olsun ama bunda dr ihmali varmı araştırdınmı canım pes etmek yok kendini toparlayınca bidaha denersiniz

gebeliğini öğrenen: tüm arkadasları tebrik ediyorum.tedavide olan tüm arkadaslarada pozitif sonuç diliyorum.
bende dün keseyi gördüm. çok mutluyum.1 tane bebişim benimle .pıtpıt atan kalp sesi bukadarmı huzur verir..Allah hepinize en kısa zamanda bu duyguyu nasip eder insallah .:emir_bebek::nazar:

kadrish hayırlısı olsun cabım, hep diyoruz ya her işte bir hayır vardır.. belki bebişin sana kendi kendine gelir.. belli mi olur? kendine çok iyi bak..
Elif sen ne yapıyorsun? bebişleri mi büyütüyorsun? ben de grip halinde hormonlu hormonlu dolaşıyorum..

dikkat et kendine ne yaptın sen ne gribi yapma ya geçmiş olsun canım
bende bugün 4. gün ama transfer günü sayılıyomu bilmiyorum sayılıyorsa 5. günüm gece çok sancım oldu yerleşme için erkende ben yinede umutlandım belki yerleşiyo diye

:nazar: SEDA YILDIZ..........transfer=23 mart................test tarihi=4 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

listenın basını ben cekıyorum inşallah uğurlu gelir :CüvCüv:

eşimle anlaşamıyoruz test gününü ben 22 sinde yapca eşim 25 diyo 24 te karar kıldık benim zorumla ama anneme söyledim gizlice test alcak bana 22 de yapcam çıkarsa süpriz yaparım çıkmazsa bişey söylemem

gebeliğini öğrenen: tüm arkadasları tebrik ediyorum.tedavide olan tüm arkadaslarada pozitif sonuç diliyorum.
bende dün keseyi gördüm. çok mutluyum.1 tane bebişim benimle .pıtpıt atan kalp sesi bukadarmı huzur verir..Allah hepinize en kısa zamanda bu duyguyu nasip eder insallah .:emir_bebek::nazar:

tebrık ederım canım benım azmin sonu bu işte ne güzel allahım kucağınada almanı koklamanı nasip etsın inşallah

o zaman 4. günüm bakalım hayırlısıyla 13. günü hastanede gebelik testi yapılcak

elif canım ağrın dediğin gibi yerleşme ağrısı olabilir benım 5. gunumde çok sancım oşmuştu oturamamıştım bile ama 6. gunu hafiflemıştı hadı hayırlısı bazı şeylerı umit edıceksın bu yerleşme sancısıydı de kendını ınandır canım sen herşeyı olumlu duşün gerisi allahdan

orbisss gözünaydın tatlım allah sağlıkla kavuştursun inşallah :)) önümüzdeki pzt biz de duyarız umarım pıt pıt larıı kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

elif canım ağrın dediğin gibi yerleşme ağrısı olabilir benım 5. Gunumde çok sancım oşmuştu oturamamıştım bile ama 6. Gunu hafiflemıştı hadı hayırlısı bazı şeylerı umit edıceksın bu yerleşme sancısıydı de kendını ınandır canım sen herşeyı olumlu duşün gerisi allahdan

benimde dün gece kasıklarımda ağrı vardı bugün rahatım bide çok fazla akıntım var su gibi inşallah tutmuştur

Sağolun arkadaşlar eşim kyameti kopardı konuştuk dr ihmali olmadığına ikna etti bizi böyle bişeyi söylemezdik yumurta toplamada para da alırdık istesek dedi haklı.Benim şimdi sıkıntım bu kanama pazar gününden beri devam ediyo bu akşam arıycam bakalım resmen adet oluyorum 4 gündür.

Sağolun arkadaşlar eşim kyameti kopardı konuştuk dr ihmali olmadığına ikna etti bizi böyle bişeyi söylemezdik yumurta toplamada para da alırdık istesek dedi haklı.Benim şimdi sıkıntım bu kanama pazar gününden beri devam ediyo bu akşam arıycam bakalım resmen adet oluyorum 4 gündür.

canım ancak yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye baskılayıcı iğneler oluyoruz.çatlatma iğnesine görede opu ayarlanıyor.dozlar düzgün ayarlanırsa kendiliğinden çatlaması diye bir sey pek mümkün değil bence.bence siz yine bi baska tüp bebek merkezleriylede görüşün bilgi almakda fayda var .

orbisss gözünaydın tatlım allah sağlıkla kavuştursun inşallah :)) önümüzdeki pzt biz de duyarız umarım pıt pıt larıı kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

canım inşallah pazartesi duyduğun o ses bu güne kadar duyduğun en güzel ses olacak sana .hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum:nazar:

Back
X