2009 anne adayları

sagol canım sen hangi aşamadasın

terenova bana soruyorsan canım ben 2.denemedeyim 23 martta kanda gebelik testi yaptırıcam anlıcan transferim oldu ben şuna inandım bi şeyi çok istemek iyi değilmiş ilk denememde hamile kalmıştım çok istemiştim isterken Allahtan bi hata yaptım sanırım hayırlısı olsun demeyi unutmuştum şimdi böyle düşünüyorum bi sürü acı dolu ayylarr yaşadıklarıma taş bile dayanamazdı herneyse şimdi 2.denemedeyim ve diyorum ki Allahım ne verirsen hayırlısını ver .bizi kaldıramayacağımız şeylerle imtihan etme...

ilk denemede hamilelik 27 haftaya kadar sürdü ve doğdu yoğum bakımda 4,5 AY yaşadı..arık sen düşün bu 4,5 ayı...:çok üzgünüm:

elifcim resimler bir harika valla moralimi düzeltti bugün kötü bir gün geçiriyorum bir arkadaşım daha tüp bebek tedavisine başladı onunla gittim insanın kendine dışardan bakması gibi bişey oldu yani hüzünlendim.gelince ilk iş bilgisayarımı açtım bir tek burda rahat olabiliyorum iyiki varsınız kızlar birşeyler paylaştıkça acılar hafifliyor gerçektende.

sefda canım çok sevindim dün çok merak etmiştik seni sakın üzülme bence değerin katlanacak iki gün sonra kutlama yapacağız.dua ediyorum hepimize.

sefda canım tebrikler inşallah ikiye katlar .......
elif maşallah bebişlerin pek tatlı... sen nasılsın yatıyor musun hala?
serife80 canım yaşadıkların çok zor Allah kolaylık versin...ınşallah bu sefer hayırlısı ile olur....
Hepimiz sabırla ve inançla bu yola baş koyduk Allah yüzümüzün akıyla hayırlısıyla sağlıklı bebişlerle çıkmak nasip etsin....

Angel hayırlı olsun arkadaşımm bizden bir hafta öndesiniz herhalde biz de haftaya duyucaz hayırlısıyla bişey sorucam kalp atışlarını nasıl kontrol ediyolar yine vajinal ultrason mu yapıyor doktor?

evet canım yine vajinal ultason biizm mercimekler kücük ya daha anca duyuluyo ama varya o kalbini gösteriyo dr kütküt atıyo ya daha sesini duymadan sonrada sesini dinliyosun allahım hiçböyle tatlı ses duymadımelimden gelse o anda kaydedicektim allahım herkese yasartsın bu duyguyu inş...........:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

transferleri olan arkadaşların hepsini şimdiden tebrik ederim. ınşallah hepinizden mutlu haberler alacağız. Yeni hamiş arkadaşlarıda tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

ELıF canım inşallah bebişlerin sana sım sıkı tutunur ve hamiş haberini alıp hep birlikte diğer arkadaşlarla beraber halay çekeriz.

düne kadar iyiydi. dün midemde yanma oldu ve iki gündürdü acayip uyku hali var. Çok komik ama annem ve eşim iki gündür havalara uçuyor. hamilelik belirtileri başladı diye seviniyorlar. Malum daha keseleri görmedik ya hamişliğime ancak bu şekilde şahit oluyorlar. kaydirigubbakcemile3

canım merhaba bende dün keseyi görünce inandım ama ben de de bel ağrısı dışında hiçbir belirti yok. bazen iyi neyse midem bulanmıyor diyorum bazen de az bir belirti olsa da hatırlasam hamileliği diyorum

elif canım hayırlısıyla bebişlerin tutunur inşallah canım

aysun hele bi çık bu haftadan sonrasında görürsün :))) valla kızlar anlıyorum hamile olduğunuzu hissetmek için belirti istiyorsunuz ama inanın çok kötü mide bulantıları heleki benim gibi ağır gribede yakalandıysanız vay halinize o yüzden kendinize çok dikkat edin

turser e katılıyorum. Benimde düne kadar hafif bel ağrım oluyordu ve dinlenince geçiyordu. Bulantım olmayacak diye sevinirken pat diye iki gündür çekmeye başladım. Sanırım 6 haftadan sonra bulantılar başlıyor. Burada okuduğum kadarıyla birkaç arkadaştada aynısı olmuştu. ınşallah hemen geçer ve kurtuluruz bu bulantıdan.
turser sanada geçmiş olsun canım. Umarım gribi biran önce atlatırsın. Keseleri görmüşsün darısı benim başıma inşallah

sağol derviş canım dualarınız hep moral oldu inş sonucum katlanır tek temennim bu,birgün seninde hamileyim diye yazan yazını okuyucaz derviş,elif sen napıyon canım nasıl geçiyo yatmak zor dimi,olsun sonu güzel olsunda herşeye değer.

canım yaa gelmek bilmiyor değilmi bu kese görme günü bende sabırsızlanıyorum senin değerin kaç çıkmıştı.ne zaman gideceksin keseleri görmeye

oferta,nevra,kızlar allah razı olsun hepinizden dualarınız için allah hepimizin yüzünü güldürsün inş

kıyamam yaa sabırsızlanıyorrrummmm :)) çok saol canımmm kaydirigubbakcemile3

kinder canım, 10. gün 121 12. gün 614,79 du. 20 gün sonra kontrol dedi. yani bu cuma hem kese veya keseleri hemde kalp atışını duyacağız Allahın izniyle... Günler yaklaştıkça geçmek bilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…