2009 anne adayları

elif hayatım ne olur erkenden test yapma. Birde eğer ille yapacam diyorsan 10. günden önce yapma. Sonra eğer geç tutunma filan varsa stres yapar bebişleri etkilersin. Bak tuğbaa benden sonra test yapmıştı negatif çıkınca çok üzülmüştü ama geç tutunma olmuş ve bak şimdi aramızda bir günle ikimizde hamişiz. ınşallah sende hamişsin canım. Lütfen buna inan ve bebişlerine pozitif enerji ver.Dualarımız seninle ve senin gibi gün sayan diğer arkadaşlarla. Hepinizi seviyoruz ve hep dua ediyoruz canım

sağolun canım zaten erken gebelik testi bulamamış annem normal almış bende pazar yada pazartesi yapcam çıkmazsada üzülmem zaten çünkü biliyorumki çıkmayabilir buna kendimi hazırladım silik çizgi çıkarsada direk hastaneye gidip kan testi yaparım

sefda inşallah yarın güzel haberlerini alırız hayatım. Bizleride haberdar etmeyi unutma hep birlikte halay çekelim

elif canım transfer tarıhım 23 değil 26sına alındı ve bugün kesınleştii hadı hayırlısı olsun

elifcim benide listeden çıkarabilirsin çünkü 5-6 ay ertelemem gerekiyor.malesef 1 ay önce işten çıkarılmıştım o dönemde ilk denememi yapmıştım çok stresliydim ve işim zordu o yüzden tutmadı galiba demiştim kendi kendime işten çıkarılıncada çok üzülmemiştim bir daha ki denemede rahat rahat yatarım diye ama bugün üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum bir iş teklifi aldım ve muhtemelen kabul edeceğim çünkü bir şekilde çalışmak zorundayım zaten bu tüp bebek maddi manevi yıktı bizi.bu yüzden yeni girdiğim işte de izin alamayacğım için ve elbette hemen ilk aylardan hamile kalmam hoş karşılanmayacağı için bebek isteğimi ertelemek zorunda kalıyorum.kafam çok karışık çok ta üzgünüm daha dün doktorumla konuşup ilaç listemi almıştım haftaya başlıyordum ilaçlara sonrada nisanın ilk haftası transfer olacaktı dondurulmuşlarla.herkese dua etmeye devam ediyorum sizi burdan takip etmeye devam edeceğim.güzel haberlerinizi okumak bana her zaman moral verdi bundan sonrada sevineceğim haberleri takip edeceğim.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım inşallah bu süreçte kendiliğinden olurda bu sıkıntılardanda kurtulup sağsalim bebişini kucağına alırsın

elif sana bişey sorcam şimdi sen gonal f yi kalem 900lüğünümü kullandın ya ben onu kullanıyorum hiç hissetmiyorum sende de öyle oldumu ağrı falan olmuyo bide yan etkisi oldumu sende benim halsizlik bide baş ağrım arttı

elif bide yumoşların çok olsun ve kaliteli olsun diye bişey yaptınmı

canım sane dedimya gonal f hiç acıtmıyo hissetmiyosun bile bide ben çok ananas yedim canım günde yarım ananas ye hatta bak benim 2. gün transfer olduya normalde 2. gün 4 hücre oluyo benimki fazlaydı ananasın faydası heralde yoksa ben istemiyom diye beklicekti dr

tamam canım sağol ananas transferden sonra yenilmiyomuydu ben öyle biliyodum ama yarın alayım yemeye başlıyayım çok merak ediyorum benim kaç yumoşum olcak diye hayırlısı artık

sen nasılsın nasıl gidiyo beklemek belirti falan varmı çok dua ediyorum canım inşallah olur hayırlısıyla

elif23 bugün kaçıncı gün site yeni üye oldum takip ediyorum ben kasım da deneyecem işlah güzel haberleri alırız canım 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek olcak

elif23 bugün kaçıncı gün site yeni üye oldum takip ediyorum ben kasım da deneyecem işlah güzel haberleri alırız canım 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek olcak

hoşgeldin aramıza a.s. bu zorlu yolda sana allahtan sabır diliyorum canım hayırlısı olur inşallah tedavin :Saruboceq:

ben şuan tüp bebek için gonal f ilaçı kullanıyorum bugün 3. günüm oldu uzun protokol oldu benimki

sen nerde yaptırcan tedavini bide canım özel değilse kimde sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…