Sedacım senlede aralık annelerİnde gÖrÜŞÜrÜz artık
kızlar sizlere bişii sorucam konuyla alakası yok ama adım SEDA YILDIZ ya onu değiştirmek istiyorum ama beceremedım yavvvv nasıl yapabilirimmm
hamiş arkadaşlar yardım en erken ne zaman öğrendiniz gebeliği transferin 8. günü öğrenen varmı ben sabredemiyorum daha 4 gün oldu yarın 5. gün
seda hayatım bu sefer senin mutlu haberlerini alıp halay çekeceğiz ve Allahımın izniyle bu defa bebişini kucağına alacaksın canım. Bunun için sana gönülden dua ediyorum. İnşallah dualarımız kabul olacak güzelim
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim 2. denemem olucak bu zor yolda birbirimize arkadaşlık edebilirsek sevinirim.Herkeze selamlar
hamiş arkadaşlar yardım en erken ne zaman öğrendiniz gebeliği transferin 8. günü öğrenen varmı ben sabredemiyorum daha 4 gün oldu yarın 5. gün
günaydın elifcim bende 8. gün tahlil yapmıştım da çıkmamıştı ne ağlamştım ne ağlamıştım sende bana idrarda çıkmaz demiştin bir sürü test resimleri göndermiştin canım sende sabırsızlanma şurda 4 gün kalmış kandada belli olacağını sanmam ben accık sabret şekerim :1hug:
Bu arada benim iki kese göründü:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: acayip derecede iştahsızım ben zorla yiyorum birşeyler ...haftaya yine kontrole gideceğim
günaydın arkadaşlar inşallah Allah herkesin gönlne göre verir..
sedayıldız azmine hayranım ve sabırını alkışlıyorum canım inşallah bu sefer son olur ve istediğine kavuşursun..
benim de bu gün 8.günümdeyim ve 2.tedavi kısa protokolle merak eden arkadaşlara yazim 100 ile progenona başladım adetin ikinci günü ve 14.günde transfer oldu.
umuta gelince içimde gelgitler yaşıyorum %60 umutsuzum %40 da umut var kendimi kötüye hazırlıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum..benim üzerimde bi sürü kişinin hakkı var özellikle kayınvalidemin o emekli ve bana kredi çektidiyorki olmasada üzülme ben yine kredi çekerim herşeyin hayırlısı diyor bakarmısınız yaa ..çok üzülüyorum yaa kendimi geçtim onların üzüntüsü eşimin ve kayınvalidemin beni daha çok yıpratıyor Allahım diyorum emeklerimizi boşa çıkarma neyse hayırlısı onu ver kimsenin üzülmesini istemiyorum kafam çorba gibi off...
geçen gece oğlumu rüyamda gördüm aslında gördüğüm erkek bebek ölen oğlum değilmiş ama ben öyle sanıyorum ve ağlıyor onu kucağıma alıp göğsüme yaslıyorum ve susup göğsümde uyuyor canım benim yaa..hani yeni doğmuş bebekler vardırya yüzleri buruşuk aynı öyle çok tatlıydı...belkide oğlumu çok özledim bilmiyorum azıcık ta olsa beni mutlu etti meleğim.
canım benim umutsuz olma bence doğacak çocuğunu gördün rüyanda öyle düşün kendinide üzme sen ne zaman test yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?