Selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. şubat 28’de transferim oldu.transfer olduğum gün grip oldum.öksürme , hapşırma aldı başını gitti.martın 11’inde hcg yaptırmam gerekiyordu. 9’ unda yaptırmak zorunda kaldım çünkü leke geldi ve hemşire 9’ unda yaptır dedi.değerim 11 çıktı. Doktorumu aradım. Fitil kullanıyordum, progynex iğneye çevirdi.hamilesin, tutunma olmuş ama değer çok düşük dedi. 2 gün sonra tekrar test yapalım dedi.değer 25 çıktı. Yükselme var ama kesin değil dedi.2 gün sonra tekrar test yaptık, 87 çıktı.busefer yükselişi beğendi.iğneyi 4 gün daha vurul, yine test yap,değere bakalım dedi. Değerim 140 olmuştu.doktorumu aradım, değeri beğenmedi.300-450 olsaydı iyi diyecektim ama 140 iyi bir değer değil, embriyo tutunmuş ama zayıf bir embriyo, sağlıksız bir embriyo olabilir, biz bu durumda hastalarımıza bütün ilaçları bıraktırıyoruz, iğneleri ve folik asiti bırak dedi.ultrason günüm nisan’ın 1’iydi.bir hafta erken çağırdı.yarın ultrasona gideceğim.telefonda bana bundan sonra önümüze bakalım, bu durumda ümitlenmeyin,ümidinizi kesin dedi.sonra hastaneden başka doktorla konuştum.neden bu durumda iğneleri bırakıyorum dedim.çünkü bu iğneleri 3 aya kadar vuruluyorlar.benim sonuçta değerlerim düşmemiş, çıkmış.bana doktor dedi ki, bu sağlıklı bir embriyo ise iğnesiz de zaten alır başını gider, sağlıksız ise boşuna onu oraya yapıştırmanın bir anlamı yok dedi.ben de iğneleri 1 hafta daha kendi kendime vurulmaya kara verdim.iyi mi ettim, kötü mü , bilmiyorum.eğer tutunmayacaksa zaten iğneleri bırakınca düşer.eğer tutunacaksa da iğne desteğinin olmasının bir zarar getirmeyeceğini düşündüm.yarın ultrasona gideceğim.ayrıca bu arada 3-4 tane idrar tahlili yaptım.hepsinde gebelik çıktı.bana birşeyler söyleyin.bu iğne konusunda özellikle şunu bilmek istiyorum.zaten bu iğne düşük tehdidinde hamileliğin sürdürülmesinde kullanılıyor, benden niye kestiler?