2009 anne adayları kaç kilo aldığımızı paylaşalım

kilolari düsünmeyin kizlar.. düsünüpte moralinizi bozmayin..
elinize ne gecerse yiyin :)) simdi herkes siz yerken sirin sirin bakiyor..
dogurduktan sonra agiziniza attiginiz her lokmada (emzirmediginiz taktirde)
"yuh hala mi tikiniyon" bakislariyla göz hapsine aliniyorsunuz :)

hamileliginizin tadini cikarinnn bol bol yiyin bol bol gezin ve bol bol uyuyuun ..
2008 temmuz annesi olarak diyecegim su ki seneye bu zamanlar bu lüksünüz olmayacak :)

21 haftalik hamileyim 63 ile basladim ve suan 65 kiloyum. bu iki kiloyuda 1 gunde aldim. nasi oldu hala sasiriyorum!!!

kızlar ben de 20 haftalık hamileyim. 61 le hamile kaldım, şimdi 67 kiloyum. bu kadarını da son 1 ayda aldım. bu hızla gidersem nolcak bilmiyorum:çok üzgünüm:

ben de beşinci ayımı tamamladım ve 2 kilo daha aldım bu ay içerisinde.
toplamda 3 kilo alarak 55 oldum.

bende 61 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum ilk aylar çok kilo kaybettim.20. hafta bitti.

bende 55 kiloydum hamile kaldığımda şimdi haftaya 5 ay olucak 58 kiloyum

bende 23.haftamdayım 64 ile hamile kalmıştım 71 olmuşum son 3 haftada 2 kilo aldım artık duramıyıcaz sanırım

slm..23+2 yim..53 ile hamile kaldım.şuan 57 yim.toplamda 4 kilo almış bulunuyorum...yediklerime dikkat ediyorum.böyle dvm edersem sanırım 11-12 kiloyu geçmem diye düşünüyorum...

23 haftadaaaa tammm 7,5 kilo almışımmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallahh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugun itibariyle artık bende kiloluyum sositososito
ömrümde hiç bu kiloyu görmemiştim delikafadulden
hiiç üzülmüyorum yeterki bebeişimin sağlığı iyi olsun :asigim:
zatende hala göstermiyorum :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…